Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 046
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 335
Ех дано да ги затапи след проповедта преди битката (от страницата), както направи, когато им каза, че имали телефон...

# 1 336
ТОП отговор на обвиненията!
Браво, Момчи!
Прекрасен!

# 1 337
  • Дубай
Тая Теди я мислех за по-умна, ама тя изби рибата... Не искали да пускат капитанската!

Браво, Момчи!
Прекрасен!
Не чух, какво отговори Момчил?

# 1 338
Елвиса май се прецака като каза, че мисли Дени за следващата номинирана. Защото сега те решават между Благо и Марто кой да отиде на елиминации, а Вили знае че Благо е по-силен и ще прати Елвиса.

# 1 339
Тая Теди я мислех за по-умна, ама тя изби рибата... Не искали да пускат капитанската!

Браво, Момчи!
Прекрасен!
Не чух, какво отговори Момчил?

Че обещава, че ще спечели честно и почтенно. Blush
И че когато играят заедно е "ситият лъв", а когато са един срещу друг, ставал измамник.
Извинявам се, ако не цитирам точно.

# 1 340
Такава обсесия с тоя Момчил, ако го номинират за президент ще спечели без балотаж Confounded
Иначе битките са си 23+1 от днес и едноличен рекорд утре. Преброила съм грешно една номинационна с Амазонките за спечелена, а са били втори. Нищо де, видяхме, че и редакторите преписват от тук барабар с грешките (или пуснаха спойлер 😁).

# 1 341
А, Ковид... Голям щурак си
+1
Бива си го!

# 1 342
  • Дубай
Мастагарков беше прав... Виолета няма срам,човек от нейната коалиция замина, а тя се смее... Ами така, който продукцията му удря едно рамо е много спокоен. Ужас на ужасите е Вила.

# 1 343
  • София
Разбрах защо сините ще номинират първо Оряшкова: защото ще си мислят че от другата страна ще бъде Мартин, и да му изберат най-преодолимия противник. Значи все пак корделата(вероятно) ще измисли и сама нещо да направи (или пак Мишо ще обяснява стъпка по стъпка) утре ще видим

# 1 344
Разбрах защо сините ще номинират първо Оряшкова: защото ще си мислят че от другата страна ще бъде Мартин, и да му изберат най-преодолимия противник. Значи все пак корделата(вероятно) ще измисли и сама нещо да направи (или пак Мишо ще обяснява стъпка по стъпка) утре ще видим
според мен червените имат най-голям шанс да вземат тази битки утре главно заради Благо и Рълев ще е странно да се осерат на тази битка и да вземат другата, както е по-сценария.

# 1 345
  • Някъде там...
Подозирам, че Мартин, който викаше на промото в сблъсъка с Момчил, ще се ожали нещо, че пак е играл нечестно. Напълно способен е. Обича да хвърля кал по хората.

# 1 346
  • Stockholm
Много е възможно да се самопредложи. Ако загубят битката, ще е заради нея.

# 1 347
  • софия
Ами дотук със сценария от листа. Да, ще има такова споменаване /може би преди номинационната/, че Момчил е шмекерувал, но едва ли ще се развие темата.
Имам друга хрумка малко на прима виста, де ....
Сценария след съвета се реализира и развива. Продукцията " прожектира"  "измамите" на Момчил. Евентуално му дават думата за защита, или пък не. Питат - някой мисли ли, че трябва да му отнемат титлата. Тук не съм сигурна кой какво ще отговори.
И хода на продукцията - "прожектират" и "измами" и на други участници - основно питаните М+М+ В. А?
Ковид ?

Димо като че ли с доброжелателен коментар към Момчил? Не ми се връща да проверя - като че ли каза "пази се"?

# 1 348
  • София
според мен червените имат най-голям шанс да вземат тази битки утре главно заради Благо и Рълев ще е странно да се осерат на тази битка и да вземат другата, както е по-сценария.
Това все пак е тема за спойлери, не за разсъждения, така че ние вече знаем че червените са на съвет утре (потвърдено от поне 5 различни места). Все пак помисли: в едното племе има три жени а в другото само една. Вили има нулев шанс да спечели точка срещу която и да е от трите. Благо не може да плува добре, а тук това е важно, така че Мишо и Момчил ще спечелят достатъчно точки.

# 1 349
Това все пак е тема за спойлери, не за разсъждения, така че ние вече знаем че червените са на съвет утре (потвърдено от поне 5 различни места). Все пак помисли: в едното племе има три жени а в другото само една. Вили има нулев шанс да спечели точка срещу която и да е от трите. Благо не може да плува добре, а тук това е важно, така че Мишо и Момчил ще спечелят достатъчно точки.
факт това е ясно просто ми стана малко странно, но сега като се замислих си прав да. Вече наистина не знам как червените ще вземат някоя битка, като тази в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт