Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 485
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 465
  • Буркина Фасо
я си представете как докторите случайно ще видят опасност за живота на мандрила и да не я допуснат до битката по мед.забрана   Smiley
Нали имаше интро на епизода, Виолета участва в битката.
добре де... по време на битката рязко се контузва. Smiley

# 466

Явно Цвети добре се е справила на плуването. На топчетата са две на две.

# 467
Какво ли предстои скоро:

И тм "този месец" ли означава?

Дали тук не се прави съпоставка между "наказанието" за Виолета за нарушаване на правилата и "маменето" на Момчил?
Може би неговото наказание ще бъде в пъти по-тежко? Естествено без никаква логика. Може би няма да е само порицание пред строя.
А за Денислава, какво?!?

# 468
Промото ми говори: 🤪🤣
Секунданти - Рълев и Крум.
Скрит текст:
Гривната на Крум

ЗлоВила се хили на високия Рълев

Крум е на зеления пъзел. Рълев на розовия.
Крум е малко по-бърз от Рълев. Очаквам да победи, а в събота Жорката да му осигури нов коалиционен партньор на мястото на Цвети.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 12:14 от Bilyana14.

# 469
  • BG-DE
Е, последно Цвети достига ли Топ8 или не? Вече съвсем се обърках кой докъде стига 😵‍💫

# 470
Не стига до топ 8, отпада днес. По грешка бяхме взели играта със Сляпата баба (първата) за топ 10, но е далече от истината.

# 471
Крум ли е следващият отпаднал, съдейки по активността им в ИГ? Grinning

# 472
По всичко изглежда, че не.
Толкова ме е яд,  че дори няма да гледам как онази дърта хиена мазно прибира 200 гроша. Sick
Е, последно Цвети достига ли Топ8 или не? Вече съвсем се обърках кой докъде стига 😵‍💫

# 473
  • София
И накрая играта с топчетата. Там където могат така да нагласят плоскостите, че да е почти невъзможно да минат или сами да се мятат в крайната цел.
Направо не мога да повярвам, целия спектакъл вчера беше Виолета да спечели едни 200 гроша.
А сините изобщо не разбраха за Денислава. Щеше да ми е интересно, какво би казал Дунев. Той нали си мисли, че е в коалицията на Мартин и Денислава. Искаше ми се да чуя и коментара на Мартин, който със сигурност щеше да измисли как да защити Денислава.
Вчера докато гледах Рълев, си мисля, че действително идеята е била, той да отиде срещу Цвети. Тъщата и зетя са добър тандем. Рълев си заслужава и двете / майка и дъщеря/.

# 474
Толкова ме е яд,  че дори няма да гледам как онази дърта хиена мазно прибира 200 гроша. Sick
И аз няма да гледам тази вечер, че ме е яд от сега, че Цвети ще отпадне от наказаната стрина, че и грошове ще спечели лелята...

# 475
  • софия
Банда ,привет. Сори за това със страницата от мен, благодарско, че ми реагирахте Hug
Разсеяла съм се нещо, щом съм изпуснала потвърждението Hands V

Ще викам за Цвети въпреки всичко Grinning

# 476
Толкова ме е яд,  че дори няма да гледам как онази дърта хиена мазно прибира 200 гроша. Sick
И аз няма да гледам тази вечер, че ме е яд от сега, че Цвети ще отпадне от наказаната стрина, че и грошове ще спечели лелята...
Така в трети сезон пропуснах да гледам отпадането на Стоян от МанолИто. Добре, че излизат разни спойлери да си спестя подобна гавра.

# 477

А Цвети защо е извън кадър?! Rolling Eyes
Нали първо минават трасето, а после е елемента с топчетата.

# 478
И накрая играта с топчетата. Там където могат така да нагласят плоскостите, че да е почти невъзможно да минат или сами да се мятат в крайната цел.
Направо не мога да повярвам, целия спектакъл вчера беше Виолета да спечели едни 200 гроша.
А сините изобщо не разбраха за Денислава. Щеше да ми е интересно, какво би казал Дунев. Той нали си мисли, че е в коалицията на Мартин и Денислава. Искаше ми се да чуя и коментара на Мартин, който със сигурност щеше да измисли как да защити Денислава.
Вчера докато гледах Рълев, си мисля, че действително идеята е била, той да отиде срещу Цвети. Тъщата и зетя са добър тандем. Рълев си заслужава и двете / майка и дъщеря/.

Реакцията на Мартин би била интересна, но на Дунев всички я знаем - ще си мълчи, отново без мнение и без позиция.

# 479

А Цвети защо е извън кадър?! Rolling Eyes
Нали първо минават трасето, а после е елемента с топчетата.
Гони си топчето някъде.

Общи условия

Активация на акаунт