Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 487
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 450
И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???
Напротив! Реагира. Wink

# 451
Скрит текст:
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???

Размишлявам си само....Hug
[/spoiler]
Е, стига - честно ли и в страницата не вярвате?
И да, потвърдена ни е, като изтече, който трябваше, се присмя на продукцията.

В следващите 2 седмици и половина трябва да има 4 отпаднали, за да стигнат до топ 10 на 25-тата юбилейна победа на Момчил. Крум е единият сигурен, остават още трима.
Цвети също е сигурна.

# 452
Скрит текст:
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

Размишлявам си само....Hug
[/spoiler]
Е, стига - честно ли и в страницата не вярвате?
И да, потвърдена ни е, като изтече, който трябваше, се присмя на продукцията.

В следващите 2 седмици и половина трябва да има 4 отпаднали, за да стигнат до топ 10 на 25-тата юбилейна победа на Момчил. Крум е единият сигурен, остават още трима.
Цвети също е сигурна.
Те сега са 15. Цвети е сигурна и трябва още 3 + Крум да отпаднат.

# 453
Забравяте Оряшкова, която отпада след Крум. Остават двама. Вероятно Теди и...

# 454
Очаквам един червен и един син да отпаднат след капитански битки, вероятно Радо и Оряшкова. Очаквам и да има някакво разместване в пластовете, което да отнесе и Теди. Не е спойлер, а предположение.

# 455
Явно червения, който ще залага е Крум.
Това според мен обяснява идването на Мартин или Мастагарков-взима един от двамата, с който знае, че Виолета не се понася, логично е.
Интерестно обаче ще стане, ако вземе Мартин и той все пак заради Дени, реши да играе с Рълев и Виолета, а не с Крум:).
Не "все пак заради Дени" ще избере коалицията на стрина, а защото така му отърва. Твърде хитър е, за да играе с Крум и Калоян, защото така е обречен. С него те стават трима срещу четирима. И ще е на елиминации докато отпадне.
Задължително ще използва пред стрина това, че е бил в коалиция с Дени, за да се прилепи към тях и да отърве кожата. Когато се покопити малко пак ще почне да се налага и да доминира. Характер....
За стрина е добре да играе с Мартин, защото той ще им е нужен с Дени при обединението. Ще заровят томахавките двамата набори, в името на общото им проспериране в играта.
Така си обяснявам изгонването на Радо и Теди, които ще бъдат лесно пожертвани от Вили и Рълев, за да спасят Мартин, с който да играят комбина при обединението, щото той има силни позиции при Старейшините и ще им е от полза във финалната фаза.
Рълев ще предаде Радо, рядко ме лъже интуицията.
Голям лисугер е той. Ще калкулира ползите и загубите и ще пусне другарчето по пързалката.
А Теди е пътник, ще бъде първата пожертвана от коалицията й, след като се разправят с Крум и Калата.
А приказките на Вила за женска коалиция и женска сила са ала бала за пред материала.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:16 от sineva 1

# 456
  • Bayern
Голям лисугер е той. Ще калкулира ползите и загубите и ще пусне другарчето по пързалката.
Дано този път те лъже интуицията, точно  тези двамата са такава сладка "двойка" Blush

# 457
  • София
Аз не съм убедена още, че някой ще се мести и че ще взимат Мартин сега. Той е дясната ръка на Дени т.е. ще я отслабят, ако го вземат и може тя да излети, но то все пак няма Виолета да решава.

Виолета си промени отношението към Мартин, от една страна заради Дени, но най-вече след неговото публично признаване, че тя е била права. Посипа си главата с пепел как не ѝ е повярвал за Мастагарков. Това ѝ начеса егото, че я определи като по-проницателна от него и то пред всички. След това изказване, тя просто си смени физиономията, когато говори за него. Добър ход от негова страна, отвори си врата, ако случайно попадне при тях.

# 458
За съжаление стрина, май ще бие Цвети. И двете не ги харесвам, ама тази Виолета направо бие всички, досега по противизъм. От това, което четох, обаче от спойлерите със сигурност остава днес.

# 459
Не съм убедена, че отношения се променят току-така. И Виолета, и Мартин го правят, ако имат полза. А те и двамата имат полза другият да върви напред за сметка на по-силни играчи.

# 460
  • Буркина Фасо
я си представете как докторите случайно ще видят опасност за живота на мандрила и да не я допуснат до битката по мед.забрана   Smiley

# 461
Продукцията се излага като за световно. Не знам как ще привлекат някой да гледа сезона идната година, това е подигравка към участници и зрители.
Няма никакви правила и всичко се случва за секунди в слушалките на Димо и Ралица. Трябваше да махнат номинацията на Цвети и да изпратят баба Вили срещу Денислава.

# 462
Дано този път те лъже интуицията, точно  тези двамата са такава сладка "двойка" Blush
А дано, ама надали.
Според мен Рълев, тъщата и Дени играят заедно от ден едно. Всъщност от преди ден едно, още от прословутата среща на бензиностанцията. Загаджели са се още тогава младите.
А стрина работи за успеха на един от двамата. В крайна сметка пак всичко остава в семейството. Nerd
Така виждам ситуацията и разпределението на ролите.
Рълев ще предаде агънцето, защото повече не му е нужно. Ще му сложи червено герданче. Стой та гледай! Frowning1
Черен ми е пред очите рълев. Rage

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:05 от sineva 1

# 463
я си представете как докторите случайно ще видят опасност за живота на мандрила и да не я допуснат до битката по мед.забрана   Smiley
Нали имаше интро на епизода, Виолета участва в битката.

# 464
Какво ли предстои скоро:

И тм "този месец" ли означава?

Общи условия

Активация на акаунт