Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 417
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 525
Знае ли се дали Георги ще спечели кастинг битката?

# 526
На Виолета вместо да й извадят очите й изписаха вежди. Хубаво каза Калоян, че вчера едно кубче не можела да вдигне а днес халки минава ,но ще се направи, че го вярва
Много предвидима битка. Взе ли грошовете на Цвети?

# 527
Да,взе ги.

# 528
Моите предположения.
Рълев печели залога и дърпа Мартин. Благо пада на капитанската и го пленяват.

# 529
  • София
Моите предположения.
Няма шанс първото: наградата за Ръльо е имунитет

# 530
Моите предположения.
Наградата на залога е имунитет за Рълев, загубата - глад за племето.
Може би Капитанската е с пленяване и така Мастагарков става червен. Ако изобщо става.

# 531
Много съм изненадана, познавам лично Виктор Русинов, който ще е срещу Жорката. Виждала съм му хороскопа и определено е доста късметлия. Нямам инфо за тази битка обаче, това лято бях заета, доста приятели не съм видяла още 😀

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:57 от Libraing

# 532
Знае ли се дали Георги ще спечели кастинг битката?
Печели. Това е извод, направен след гледания на подкасти.

# 533
Не мога да повярвам, че никой не споменава нищо за предимството на Виолета.  Уж я наказват, дават битка на която Цвети да се измъчи, дават и страхотно предимство и я връщат в играта. До сега такова огромно предимство не е давано. То да е нагласено добре, ама толкова очевидно. Много грозна и смешна рабата. Това чак е обидно за играчите, а в случая за Цвети. Толкова смешна работа, че просто не знам. Скоро няма да има кой да им гледа смешните предавания. Този път просто прекалиха. И водещите даже не знам.как са съгласни да участват в тоя цирк.....

# 534
Те вече и за Ол старс май нямат желание дори срещу пари бившите играчи, като виждат какво се случва.

# 535
Нали се намекна, че ще се взима играч от Старейшините, какво е сега тази награда само имунитет за Рълев? Rolling Eyes

Или взимането на играч е било предвидено само за Крум?

# 536
Моите предположения.
Наградата на залога е имунитет за Рълев, загубата - глад за племето.
Може би Капитанската е с пленяване и така Мастагарков става червен. Ако изобщо става.
Странно защо само Рълев залага … червените реално спечелиха само битката за територия ?!

# 537
Аз съм против връщането от продукцията на Крум, + че му дадоха и капитанството?!!
До ден днешен ми е студио Х, това действие на Витомир🤬

# 538
Рълев залага, защото условието беше такова та елиминационната битка. Спечелилият секундант залага в събота за лична облага или гладно племе, а защо така решиха рЕзко можем само да гадаем. Сигурно да им върви сценария по вода.

# 539
Рълев залага, защото условието беше такова та елиминационната битка. Спечелилият секундант залага в събота за лична облага или гладно племе, а защо така решиха рЕзко можем само да гадаем. Сигурно да им върви сценария по вода.
Ясно, поредната нагласация да се даде имунитет на Рълев !!!

Общи условия

Активация на акаунт