Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 368
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ф

Миналата година бяха 6 на финал, ако и тази ще е така, чакаме още имена. Мисля, че не са казвали дали ще са 4 или 6. Зависи от развитието, но този път може и да няма запазени места за мъже/жени т.е. може да не са равен брой.

# 616
Хмм интересно... дали заради това не си тръгва скоро?                                   

# 617
  • Пловдив
Нека се върнем на столовете. Кой е седнал на тях?
Рълев сигурен
Момчи сигурен
Мартин сигурен
Мастагарков и Дунев -те останаха единствените сини мъже (според друг спойлер най-добрата жена е на шесто място)

# 618
Кой да си тръгне скоро не разбрах, Мастагарков ли или Виктория?

# 619
  • Sofia
Скрит текст:
Това е сладкото Вики на Дяволчето (Виктория Йорданова) и тя отдавна си тръгна.

# 620
Ех, жалко. Чаках спойлер, че Петър е на финал. Но всички знаем, че е слабо вероятно. Все пак много се радвам, че има спойлери за Фермата, много благодаря, момичета! 🥰
И аз чакам спойлер,дали Петър е на финал,но ме съмнява

# 621
Скрит текст:
Това е сладкото Вики на Дяволчето (Виктория Йорданова) и тя отдавна си тръгна.
Ох мислех, че е тази при сините сложно е, когато има участници с две различни имена и не им знаеш фамилиите. Joy

# 622
По повод твърдението, че капитанът винаги застава начело, тука къде е капитан Оряшкова?

# 623
По повод твърдението, че капитанът винаги застава начело, тука къде е капитан Оряшкова?

Тук Оряшкова е в средата по изключение в състава на Амазонките Laughing.Ще видим довечера .

# 624
Спойлерът си е верен, сините избраха Мастагарков. Изключително нелепи бяха за пореден път. Радвам се, че накрая всичките тези са аут, а той остава.
Единствен Момчил се държи на място от цялото им племе.

# 625
Оф, връзкарчето като си представя колко ще го гледаме и пускам сълза. Cry

# 626
Жестоко ме е яд, че Мартин завършва преди Благо в крайното класиране....

# 627
Жалко, че е така, защото смятам, че представянето на Мастагарков като социална игра и като представяне в битките е доста по-добро от това на Мартин.
Мартин излезе доста глупав, за да го върти на малкия си пръст Денислава.

# 628
Оооо не. Мартин трябва да си тръгне заедно с Дунев, Оряшкова и Калоян

# 629
Харесвах Рълев, ама като знам , че е играл после с Рълев и са супер близки, нещо ми опротивя. Супер агресивен, манипулативен, несправедлив.

Общи условия

Активация на акаунт