Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 405
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 660
Мастагарков печели капитанската. Избира си да се присъедини към племето на Гладиаторите. Ясна е работата.
Тоест Радо не си тръгва ?!

# 661
Ами ако няма елиминация, а размяна? Ако Радо победи и избере да отиде при Старейшините при брат му (предполагам с мисълта, че Мишо ще го пази и ще го приобщи към близките си в племето) и по този начин Мастагарков трябва да заеме неговото място при Гладиаторите?

# 662
19 победи има Момчил към момента, ако броим тази с Мастагарков и не съм оплескала калкулациите Simple Smile 20 със сигурната победа в първата номинационна на 11-та седмица. Така че Старейшините губят поне още една от гарантираните за Момчил битки (2 териториални + 4 номинационни).

Мастагарков трябва да има около 15 победи според статистиките на Дяволо, така че дори да остане в Старейшините, Момчил пак си има сериозен превес. Объркала съм Simple Smile

Дано само Радо не отпада!

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 22:35 от Clouded

# 663
  • София
Сега видях че финалът ще бъде на 25-и Ноември (в wikipedia страницата са сложили 73 епизода със финал ноември), което значи че ще бъдат общо 12 седмици (11 от тях ще са със кастинг битки: 66 епизода и после финална седмица със 5 епизода, към които прибавяме двата епизода със визитките). Това може би означава финална седмица със 9 човека: знае се вече, че преди последната елиминация във седмица 11 са 10 човека: значи или на тази последна елиминация ще отпаднат двама, или ще имаме пак финална 9-ка и някой пак ще спи на дивана

# 664
Откъде тръгна това, че Радо отпада утре ? Не може да е сериозно това 🤞 , ако е така то само един Момчи остана да се гледа. Направо няма смисъл да гледам сезона до края. Много се надявам да е грешно инфото и утре да е кражба на капитан и Мастагара да стане червен, както беше първоначалният слух. Дано, че иначе не ми се вързва разговора от промото между Мартин и моделчето ми и избора да иде при Вила на реката.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 23:05 от Joy 05

# 665
  • София
В следващите 3 капитански битки и две елиминации ще трябва да отпаднат общо 4 човека за да излеза бройката: или ще има двойна елиминация, или 2 капитански отпадания следват, т.е тогава става вероятността 2:3 загубилия утре да си ходи

# 666
Ох дано да е верен слуха за Оряшкова и отпадането и на капитанска🤞 и Радо да се размине. Че иначе в тази осмица или девятка, какво ще гледаме? Крум няма да е там, Момчи контузен и те все едни дървета остават... Мишо не го виждам с пъзел как ще прокопса. И само Мастагара и Рълев. То няма смисъл от битки , да му връчват чека на Ръльо и да се свършва този цирк.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 23:46 от Joy 05

# 667
Двойна елиминация на този етап как се случва? Чак пък секундант да отпада, не ми се вярва. По-вероятно е да изгърмят двама капитани.

# 668
  • София
Двойна елиминация на този етап как се случва? Чак пък секундант да отпада, не ми се вярва. По-вероятно е да изгърмят двама капитани.
Както е във фаза 1: със битка за спасение преди елиминационната:
Точно това направиха в трети сезон: прецакаха Вальо със ненаредим пъзел, за да може после ония двете да се псуват в ефир ...

# 669
Ама колко номинирани трябва да има, за да е двойна елиминацията (да отпаднат двама)? Не съм гледала преди. Във фаза 1 има по 4 номинирани.

# 670
  • София
Пак така: всяко племе номинира по двама. Обикновено го правят за да поразбутат коалициите (ако искат от продукцията). В с3 беше така: номинирани: Неделчо и Мани, а от другата страна Вальо и Паулина (1/3 от трите козички Поли, Моли и Доли)

# 671
Т.е., ако едно племе загуби и двете номинационни битки, ще има 4ма номинирани и двама отпаднали? Или просто няма да е тогава, а ако и двете племена номинират, ама как да го знаят преди втората битка?

# 672
  • София
Неведоми са пътищата на богинята на ИВ: каквото си решат такова ще стане. Обаче наистина е трудно да се предвидят правилните игри, да направят така че всяко племе да бие по веднъж. Те сега гладиаторите на каквото и да играят, пак ще паднат. Затова най-лесният вариант е да изплющят два пъти капитана и бройката излиза

# 673
Да , ако едно племе евентуално ( което продукцията не вярвам да допусне) загуби и двете номинационни ,всеки съвет вместо по един номинира по двама. После битка за спасение на която последният отпада, а първият се спасява, останалите двама отиват на елиминационна. Всяка година мисля, има поне по една такава, тази година все още е нямало, защото вместо това спасиха Мартин. Така, че аз лично очаквам една такава в следващите две седмици.

# 674
Тази година имаше много контузени. Освен, че спасиха Мартин и Моника се потроши на елиминационна.

Общи условия

Активация на акаунт