Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 447
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 405
Наказаха "контузената" с лесни пари ли? Ашколсум, машалла!

# 406
Е, Виолета с всички контузии ще бие Цвети? Ще вземе 200 гроша? Не вярвам
И мен ми се иска да е така, но като се сетя, че миналата година Слипа спечели накрая и се сещам, че в тая игра не печели най-заслужилият, най-добрият, най-готиният, а този, който Ония са избрали Rage

# 407
Урааааааа !
Утре Цвети - аут.
Другата седмица е Калоян или Крум, той затова каза, че е играл с грешните хора.
Щастлива съм, че ще се отърва от Цветарката !!!!

# 408
Според вас баба Вили ще отстрани Цвети?
Не знам защо но си мисля, че Виолета утре ще си ходи, нищо чудно да е скъсала и нервите на продукцията та са решили да я разкарат 😂😂😂

А данооооо ! И без това бардака и хаоса, който създаде ще си останат...

# 409
  • Sofia
А защо си мислите, че Виолета е контузена? Това, че симулира контузия не означава, че има такава. Долна и подмолна хитра лисица!

# 410
Мeнерва, аз също мисля като теб, че Виолета много си позволи, особено на съвета и е на прицел на Продукцията.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:26 от Janice_

# 411
Голямо наказание за "контузената" змия... лесна елиминация и 200 гроша... Пълна пародия е това предаване

# 412
  • Sofia
Виолета е изключително нагла и още по-нахална. А знаем, че продукцията не ги обича такива. Ще й духнат под опашката, това е сигурно, въпросът е кога!

# 413
  • BG-DE
Е, Виолета с всички контузии ще бие Цвети? Ще вземе 200 гроша? Не вярвам
И мен ми се иска да е така, но като се сетя, че миналата година Слипа спечели накрая и се сещам, че в тая игра не печели най-заслужилият, най-добрият, най-готиният, а този, който Ония са избрали Rage
Това пък абсолютно затвърждава убеждението ми, че кака Вила утре си заминава 😊

# 414
Виолета остава .

# 415
  • BG-DE
Ама това сигурно ли е 😳 няма логика но то пък какво ли има 🥴

# 416
Това със сигурност не е първата обмяна на информация между племената. Но за първи път някой от участниците се държи така с Ралица.

# 417
  • BG-DE
За което има моите адмирации, защото само тя ме дразни повече и от Виолета 😊

# 418
Ами ебаси помията. Вместо да я накажат, й дадоха това, заради което не си даде зор - да отиде да й вземе грошовете. Ясно как стига до топ 10. Оляха се тая година, наистина.
Точно, изписаха й вежди … егати и наказанието !!

# 419
А защо си мислите, че Виолета е контузена? Това, че симулира контузия не означава, че има такава. Долна и подмолна хитра лисица!

Тя Ралица си ѝ го каза - говорила е с лекарите и ѝ няма нищо на Виолета... не мисля, че някой мисли, че наистина е контузена. Ама как нагло гледаше като я изобличиха...направо не я понасям, честно Rage

Общи условия

Активация на акаунт