Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 461
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Да, но Мастагарков отива доста напред .явно грошовете ще му свършат работа по някое време.
Това че Крум отпада, не значи автоматично е и Мастагара ще отпадне: може да си бие когато го пращат на елиминации и да трупа мангизи

# 436
Мастагарков има 150 гроша ( почти съм сигурна, не се сещам само на наказателната дадоха ли му грошове, а и сега ме мързи да търся) и два допълнителни гласа на съвет. Коментара на Крум , че е напуснал защото е играл с грешните хора ми навява идеи, че Мастагарков или го е прецакал на съвет или не е разбрал и е гласувал грешно. Той си има такива изцепки по съветите и са много по - зле от тези на Радо, защото Радо с обърканите си гласове на два пъти без да иска подпомогна играта на коалицията си. А Мастагарков закопа първият път Мартин, а вторият си сложи огромна мишена на гърба.😁 Но дори и това да не е така гласовете са 5( с капитанският ) на 3 и не вярвам Мастагара да си ползва гласовете заради друг освен за себе си. А и Вила също ще е богата от утре.

# 437
Продукцията наистина направи фурор! Такова нещо не е виждано! Да накажеш човек за нарушение на правилата с лесна победа, че дори и да му нагласиш противника е върха на Тупарев!!

Виолета много добре нахрани Ралица, но ако беше друг играч щеше да има сериозни последствия. Тя се размина с кравешкия поглед на Ралица и шанса да обере грошовете… ми добре.

# 438
Крум е достатъчно умен според мен и би придърпал Мартин да къса нервите на Виолета, а не Мастагарков, ако има избор.

Очевидно Рълев и Радо пък биха заложили на Мишо.

Така че кой ще отиде при червените евентуално е само избор на продукцията според мен.

# 439
  • софия
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???

Размишлявам си само....Hug

# 440
Е, Виолета с всички контузии ще бие Цвети? Ще вземе 200 гроша? Не вярвам
Стрина няма никакви контузии, симулира и се прави на умряла лисица. Ще отнесе Цвети, като куцо пиле домат.
Вместо да я накажат, ще й изпишат веждите.
Щеше да е справедливо наказание да се изправят една срещу друга майка и дъщеря, и двете нарушили правилата. Rage
Накъде повече да й изпишат изписаните вежди 😉

# 441
Е, Виолета с всички контузии ще бие Цвети? Ще вземе 200 гроша? Не вярвам
Стрина няма никакви контузии, симулира и се прави на умряла лисица. Ще отнесе Цвети, като куцо пиле домат.
Вместо да я накажат, ще й изпишат веждите.
Щеше да е справедливо наказание да се изправят една срещу друга майка и дъщеря, и двете нарушили правилата. Rage
Накъде повече да й изпишат изписаните вежди 😉
Това беше добро. Satisfied
С глас се смея Satisfied

# 442
  • София
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???

Не, бяхме объркали, че една снимка е от топ 10, но се оказа, че мина вече. Знаехме го още преди да го излъчат.

# 443
Не виждам как Цвети може да спечели битката утре ако Виолета е здрава. Ще й направи голяма разлика и на пъзела и във водата....на трасе Виолета за мен също е по-добра.

# 444
Това беше адски тъпо от страна на продукцията, но все пак предполагам ,че Виолета като бие Цвети няма да й дадат грошове,защото е наказана.
Грошовете на Цвети ще заминат в пространството, така както стана с грошовете на Ива.
Ако обаче й  ги дадат догодина ще се откажа да гледам това предаване.
Освен това каква е логиката тя да е наказана, заради размяна на информация ,а Дени не-като самата Виолета каза, че тя първай е казала кой ще номинират и я е питала при тях кой е?
Наистина не разбирам какво целят-да откажат и най-големите фенове да гледат предаването явно!

# 445
Аз се чудя как червен ще спечели залога в събота и ще му дадат да си избере един син играч да иде в племето на гладиаторите. На какво основание ще наказват сините след като тази седмица нямат загуба. И с какъв акъл червения ще избере примерно Мартин и да си сложи втори таралеж в гащите.

# 446
А защо си мислите, че Виолета е контузена? Това, че симулира контузия не означава, че има такава. Долна и подмолна хитра лисица!

Тя Ралица си ѝ го каза - говорила е с лекарите и ѝ няма нищо на Виолета... не мисля, че някой мисли, че наистина е контузена. Ама как нагло гледаше като я изобличиха...направо не я понасям, честно Rage
Тя е от тези безпардонните и нахални, не пада по гръб !!

# 447
Едно не разбрах наказаха Виолета, защото е предала инфо на другото племе и я номинираха. Но защо Дени, която е направила същото нарушение, казвайки й, че ще номинират Дунев, ако паднат не е наказана с номинация?
Справедливо щеше да е да са номинирани двете и да се борят на елиминационна битка.
Ако пък и й дадат грошовете на Цвети … ей това вече ще е дъното на тая продукция !!

# 448
Аз се чудя как червен ще спечели залога в събота и ще му дадат да си избере един син играч да иде в племето на гладиаторите. На какво основание ще наказват сините след като тази седмица нямат загуба. И с какъв акъл червения ще избере примерно Мартин и да си сложи втори таралеж в гащите.

Явно червения, който ще залага е Крум.
Това според мен обяснява идването на Мартин или Мастагарков-взима един от двамата, с който знае, че Виолета не се понася, логично е.
Интерестно обаче ще стане, ако вземе Мартин и той все пак заради Дени, реши да играе с Рълев и Виолета, а не с Крум:)
А колкото до това защо ще наказват сините-за да става цирк, а и са с човек повече.Може да го извъртят и заради размяната на реплики от страна на Дени.

# 449

Е, стига - честно ли и в страницата не вярвате?
И да, потвърдена ни е, като изтече, който трябваше, се присмя на продукцията.

В следващите 2 седмици и половина трябва да има 4 отпаднали, за да стигнат до топ 10 на 25-тата юбилейна победа на Момчил. Крум е единият сигурен, остават още трима.

Общи условия

Активация на акаунт