Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 489
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 480

Явно Цвети добре се е справила на плуването. На топчетата са две на две.
А Цвети защо е извън кадър?! Rolling Eyes
Нали първо минават трасето, а после е елемента с топчетата.
Може би двете топчета са предимството ѝ, спечелено от Крум?

# 481
Третото топче е върху платформата ѝ ми се струва. Доста странен кадър.

# 482
Скрит текст:

Напълно е възможно, защото изглеждат перфектно подредени едно до друго, а не паднали на случайни места.
Скрит текст:

За справка:

# 483
Третото топче е върху платформата ѝ ми се струва. Доста странен кадър.
Мисля, че е малко вероятно да й дадат толкова сериозно предимство от две топчета.
Мда, кадърът е прелюбопитен. Третото топче е на платформата. А Цвети липсва.

# 484

Сигурно гони някъде по терена третото топче.

# 485
Най-вероятно е серия от игри - плуване, висене, бягане, пълзене... нещо си и като ги изпълни е награда топче. Вкарва топче и повтаря сериите. Което ако е така в така показания кадър, Цвети е някъде по терена, а Виолета е на последно топче.

# 486

Няма предимство с две топчета. Нещо друго ще е.

# 487
Скрит текст:

Напълно е възможно, защото изглеждат перфектно подредени едно до друго, а не паднали на случайни места.
Скрит текст:

За справка:

Накрая играта с топчетата. Там където могат така да нагласят плоскостите, че да е почти невъзможно да минат или сами да се мятат в крайната цел.
Направо не мога да повярвам, целия спектакъл вчера беше Виолета да спечели едни 200 гроша.
Без да съм фен на конспиративните теории, но ако всичко това е така, то на Цвети и е дадено предимство, за да може тъщата да си спечели 200 гроша без това да боде очите, че уж наказана, а си тръгва с награда от битката.
А така след таково голямо предимство за Цвети, един вид напълно си е заслужила жената наградата. Rage
Първо битката е нарисува, като за Вили предвид, че Цвети не просто плува зле, а има страх от водата.
А, ако са наредили плоскостите така, че да прецакат Цвети, двойно са си вързали гащите.
Няма празно при тях, двойна подсигуровка!
Циркът е пълен.
Тъщата ще я бутат, за да може да е съпорт на зетя и щерката. Rage

# 488
  • При семейството си
Цвети, като има страх от водата и ако това е предимството и’, и въпреки него, Виолета я бие, да не мрънка, че е за пореден път бушон и я подценяват.
Нали не си е представяла, че битките ще са все трасета за калистеника?!

# 489
  • Пловдив
По всичко изглежда, че не.
Толкова ме е яд,  че дори няма да гледам как онази дърта хиена мазно прибира 200 гроша. Sick
Е, последно Цвети достига ли Топ8 или не? Вече съвсем се обърках кой докъде стига 😵‍💫
И аз няма да гледам тази вечер, че ме е яд от сега, че Цвети ще отпадне от наказаната стрина, че и грошове ще спечели лелята...
И аз,не мога да го понеса как тази змия побеждава.
А грошовете да ии приседнат дано!

# 490
  • España
Виолета е с наказателна номинация и не е редно да и се полага каквато и да е награда , ако отстрани Цвети !!!!! Мастагарков също нищо не спечели , когато победи Крум и Румен !
На Цвети секундантът ( Крум) може да и е спечелил предимство , а ако и предложат преди битката да си купи със стоте си гроша и друго предимство ( нали заради тях се разразиха последните събития ) ще бъде справедливо някак….

# 491
Гледам Надкаста от днес и според Неделчо и Туджаров, които са в контакт с Виолета и Денислава, както знаете, твърдят, че първото нещо, което Виолета е направила след излизането е да отиде на ортопед и гарантират, че е контузена.

# 492
Горката Вили си е контузила требовните чаркалъци, а не беладжийския - устата.

# 493
Продукцията се излага като за световно. Не знам как ще привлекат някой да гледа сезона идната година, това е подигравка към участници и зрители.
Няма никакви правила и всичко се случва за секунди в слушалките на Димо и Ралица. Трябваше да махнат номинацията на Цвети и да изпратят баба Вили срещу Денислава.
Е айде стига вече ,да отменят неща случили се в реда на нещата.Защо да отменят на Цвети номинацията ,тя си е редовна и с какво грешка на Виолета и Дени отменя нейното ходене на елиминация.Както заради Ива върнаха Крум … е защо?? Да пратят и нея.Радо с какво беше виновен да му бъркат играта.Та трябваше да е тройна елиминация.Това е най-честно.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 16:20 от Geri_Boo

# 494
Гледам Надкаста от днес и според Неделчо и Туджаров, които са в контакт с Виолета и Денислава, както знаете, твърдят, че първото нещо, което Виолета е направила след излизането е да отиде на ортопед и гарантират, че е контузена.
Точно тези двамата, особено Неделчо, безкрайно ми опротивяха, когато систематично четкаха имиджа на Мудева. Зрителите били такива и онакива и хейтът към горката девойка не бил заслужен. Оттам насетне каквото и да кажат, все тая. Изключително неприятно впечатление прави, когато от екран бълваш на талази личните си пристрастия.

Общи условия

Активация на акаунт