Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 447
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 510
Зеленушка, много интересна теория, подкрепям я. Възможно е в този етап на играта вече да пускат по един човек на злагане от двете племена, като по този начин има възможност и за лична награда на този, който заложи правилно.

# 511
  • BG-DE
Да, те казаха миналата седмица, че само един човек ще ходи на кастинг битката но аз го разбрах като само един, а не един от племе но може и да не е така 😊

# 512
Ама те и на един и същ могат да заложат.. Тогава не знам какво биха измислили.

# 513
Теглят чоп ,кой първи да гласува.За втория остава ,каквото остава т.е. без избор.

# 514
И за такъв развой на събитията има какво да измислят:
+И двамата се чуват с близките си;
-И двете племена без храна;
Знаем ги, че са креативни 😀
Сосче много добро!!!

# 515
  • BG-DE
Не знам, предполагам, че утре няма да има пленяване но може на капитанската да се случи Мастагарков да отиде при Гладиаторите.

# 516
Да няма как Мастагарков да не заложи на Жорката освен ако умишлено не иска и той да смени племето ще е голям фарс тогава. Joy Joy Joy  Ама пак не е добре измислено не знам ще видим.

# 517
Според мен, Димо го каза като предимство това, че ще залага на битката утре, аз го приемам така: Рълев ти си спечели да залагаш на тази битка като победи Крум, сега ако познаеш имаш шанс да плениш един от старейшините (все пак трябва да изравнят бройката)...
Това са само предположения. Жалко, че изчезнаха почти информаторите, чудя се каква ли е причината Sad
Еее не познах, личен имунитет... Или гладно племе

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:04 от Andi30

# 518
Споко … утре никой няма да става червен Simple Smile

# 519
  • BG-DE
Да, може би следващата седмица на капитанската 😊

# 520
Някои да знае утре кой печели залога?

# 521
Някои да знае утре кой печели залога?
Е, то само Рълев би могъл да го спечели, ама цялото племе може да го загуби. Grinning

# 522
Тотал щета са ми напасванията по спойлери тая седмица 🤣
Но поне това, че не играе Зорница в събота, ни насочва, че наистина снимките са преди 10 август.

# 523
Я ми напомнете - Момчил откъде има 200 гроша? 100 от Туньо, а останалите?
От битката, където отпаднаха Виктория и Моника дето се контузи. Момчи спечели първи и взе грошове след него и Теди.

# 524
Другата седмица - Крум. И на 9.08. с гаджето на излет.

Общи условия

Активация на акаунт