Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 383
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 570
Теди я чакам да отпадне след като я видя облечена в червен екип, а не в бордо. Нали тя сама си го писа това в ИГ.😁

# 571
Точните думи май бяха "Момчил ще го гледаме дълго, Теди - не толкова."

# 572
Преди Теди не са ли Крум, Виктория и Оряшкова обаче? Rolling Eyes

# 573
Крум - със сигурност. За Оряшкова и Виктория - не съм толкова сигурна.
"Гладиаторите ще падат като круши"
След отпадането на Крум племето още повече отслабва и като нищо може да са решили да похарчат Теди вместо Калоян с или без благословията на тетка.
В основната тема се изрази мнение, че тази седмица капитан на сините ще е Мишо и има известна логика, макар да не е първи в редицата на снимката. Не винаги капитаните се подреждат първи. Имам ясен спомен, че поне веднъж Крум като капитан бе втори и то на задната редица, а след скандала от промото е напълно възможно Мишо да е изразил желание да поеме капитанството. Той вече даде такава заявка предишния път - "искам да опитам всичко".
Почервеняването на някои сини се е наложило, за да се изравни бройката на участниците за игрите, които все пак са предварително планирани и изискват минимален брой хора в отбора.
Знае ли се тази година колко ще участват във финалната фаза - 8 или 9?

# 574
Индивидуална фаза по сезони:
2. сезон - 9 души (но тогава и резиденцията беше друга)
3. сезон - 8 души
4. сезон - 9 души (ама Жорката спа на дивана)

Остана ни само една "снимка от бъдещето":

Мартин май само в една битка (с топчето и лабиринта) го видяхме без тениска. А тоз червен е гол до кръста... 🤔 Възможно ли е да е Калоян?

# 575
Крум - със сигурност. За Оряшкова и Виктория - не съм толкова сигурна.
"Гладиаторите ще падат като круши"
След отпадането на Крум племето още повече отслабва и като нищо може да са решили да похарчат Теди вместо Калоян с или без благословията на тетка.
В основната тема се изрази мнение, че тази седмица капитан на сините ще е Мишо и има известна логика, макар да не е първи в редицата на снимката. Не винаги капитаните се подреждат първи. Имам ясен спомен, че поне веднъж Крум като капитан бе втори и то на задната редица, а след скандала от промото е напълно възможно Мишо да е изразил желание да поеме капитанството. Той вече даде такава заявка предишния път - "искам да опитам всичко".
Почервеняването на някои сини се е наложило, за да се изравни бройката на участниците за игрите, които все пак са предварително планирани и изискват минимален брой хора в отбора.
Знае ли се тази година колко ще участват във финалната фаза - 8 или 9?
Сложила съм по-назад снимка от промото за понеделник .Капитан за сините се вижда ,че е Мартин.Къде видяхте Мишо ,който е трети в редицата да е капитан ?Капитаните винаги стоят пред знамената си от единия край успоредно с избрания друг .Рълев е най-отляво за Гладиатори,Марто за Старейшини .Капитаните не стоят ,кой където свари .

# 576
Индивидуална фаза по сезони:
2. сезон - 9 души (но тогава и резиденцията беше друга)
3. сезон - 8 души
4. сезон - 9 души (ама Жорката спа на дивана)

Остана ни само една "снимка от бъдещето":

Мартин май само в една битка (с топчето и лабиринта) го видяхме без тениска. А тоз червен е гол до кръста... 🤔 Възможно ли е да е Калоян?
Със сигурност единия червен е Рълев - личи си, синият много прилича на Мастагарков. Другият червен ми е пълна мистерия.

# 577
  • София
Вторият червен на мен лично ми прилича на Радо Simple Smile

# 578
Доста дългокрак ми идва за Радо 🤣

# 579
Откога е снимката, знае ли се? Финал? Полуфинал?

# 580
Калоян винаги е със слипове на битки, не мисля, че това е той на снимката с Рълев.

# 581
  • София
От 19 август горе-долу. И за синия се кълнат че е Момчил. И на мен не ми прилича, но прическата на Мастара е различна, не изглежда толкова висок този от снимката, а Момчил също е доста мускулест и набит. Ще се види скоро. А и ми казаха, че и тримата са имали зелени кърпи, вързани някъде по тях. Тия кърпи пък кави са??? Не помня такова нещо от миналата година.

# 582
За кърпите - предполагам, че означават, че са част от обединеното племе.

# 583
Януари права е Биляна
В един от сезоните май имаха екипи във финалното племе, но общо взето са с електрикови кърпи.
За кърпите - предполагам, че означават, че са част от обединеното племе.

# 584
Темата само за спойлери за игри на волята ли е?

Общи условия

Активация на акаунт