Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 351
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 600
Напълно съм съгласна съм с Niya
Категорично няма начин да спечели вота на публиката с поведението, което демонстрира. Тази слабохаректерност, мрънкания и оплаквания тип "госпожо, пък този не ми дава играчката".
Баси мъжа. Ами направи нещо, като не ти отърва, какви са тия жалби и рИване?!
А и отече в канала мита, че е много кадърен и можещ. В Канатица бързо го прецениха, че работи през пръсти и не се старае много много, кара си го джаста праста.
А и физически няма данни да спечели финалните битки, но зависи все пак срещу кого би се изправил, но от мъжете, които са там малцина биха загубили от него. А като гледам разврата на събитията - Коко, Уха-Жоро, Андрей е много вероятно да стигната до края, а срещу тях е обречен.
Тъй че може и да ни дразни с присъствие, но няма как да ни го натресат за победител този куц кон. Simple Smile

# 601
Фермата

Коко е на финал, потвърдено

# 602
Фермата

Да и аз така разбрах,но кои ли са другите на финал

# 603
Фермата

Е то значи от сега е ясно кой е победителя.
Харесвам Коко, пич е, но много се пази да не се изложи и затова се е покрил така. На практика нищо не показва от себе си. Трябва да си отпусне душата, а не да играе само за публиката. Трудно го виждам, само в синхроните и в игрите се сещам, че още е там.
Прекаленият светец и Богу не е драг.

# 604
Фермата

Да и аз така разбрах,но кои ли са другите на финал

Ако разбера нещо ще пиша.
Не гледам тази година и не съм имала интереса за повече подробности.

# 605
Фермата

# 606
  • София
Ф

Имаше спойлер и за Андрей на финал. Според мен и той има шанс, много зависи как ще си изиграят картите докрай. Не му е сигурно още на Коко, защото е леко безличен досега. Трябва да блесне с нещо.
Мисля, че и жени имат шанс, особено Еми. Има още много време до финал, не се знае как ще развият нещата.

# 607
  • Стара Загора
На мен също ми прилича на Мишо. Доста четох може да съм пропуснала нещо но Мишо никъде не се споменава. Нито за топ 10 нито пък за отпадане.
При столовете го няма. Освен ако не приемем синият стол с лилаво за Мишо. Но пък Ковид каза, че цветовете на столовета са си за онзи момент, а Мишо тогава беше лилав.
Аз имам спомен, че тъкмо Мишо беше станал син, и Ковид пусна снимката снимката. И тогава аз постнах същото предположение за синия стол с лилаво петно.
 Обаче не ми се търси сега, защото от   телефона не мога да си гледам старите публикации, а пък не е толкова важно, че да пускам компа.

# 608
На мен също ми прилича на Мишо. Доста четох може да съм пропуснала нещо но Мишо никъде не се споменава. Нито за топ 10 нито пък за отпадане.
При столовете го няма. Освен ако не приемем синият стол с лилаво за Мишо. Но пък Ковид каза, че цветовете на столовета са си за онзи момент, а Мишо тогава беше лилав.
Аз имам спомен, че тъкмо Мишо беше станал син, и Ковид пусна снимката снимката. И тогава аз постнах същото предположение за синия стол с лилаво петно.
Снимката на Ковид е доста отдавна. А Мишо стана син от две - три седмици. Струва ми се доста след пускането на снимката със столовете. Rolling Eyes

# 609
Да, тъкмо беше влязъл от Изгубените и беше червен. Неговият стол би бил с всички цветове 😁

# 610
  • София
Ковид каза, че цветовете на столовете са към онзи момент. А тогава Мишо беше червен.

# 611
Към тогавашния момент столът на Мишо трябваше да бъде преобладаващо морав с малко червено обаче Grinning

# 612
Към тогавашния момент столът на Мишо трябваше да бъде преобладаващо морав с малко червено обаче Grinning
Значи заключението е, че Мишо не е във финалната петица според Ковид. А Ковид винаги е прав. Simple Smile
Така че за съжаление Мишо отпада в даден момент.

# 613
Ех, жалко. Чаках спойлер, че Петър е на финал. Но всички знаем, че е слабо вероятно. Все пак много се радвам, че има спойлери за Фермата, много благодаря, момичета! 🥰

# 614
Остава да чакаме новите столове с новите цветове на детето.😜 Но Мишо май няма да е там.

Общи условия

Активация на акаунт