Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 408
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 675
От основната тема - пуснали са ново промо, в което Димо казвал "Искахте елиминационна, така да бъде".
Явно спойлерът за отпадането на Радо във вторник е избързал със седмица.

Отивам да скърбя Sad

# 676
Да ,ама на мястото на Моника вкараха Пенелова. А и спасението на Мартин на мястото на Бедъра да речем. Двама излезнали заради контузия, двама върнати. Малкия Рълев не го броя, защото дефакто те са външни бройки и там можеха всякак да лавират, дори и да ги точат до трета фаза изгубеняците. В миналият сезон имаше две такива битки : Веселина, Илиян и една тройна в която отпаднаха Звезда и Касим. В с3 така отпаднаха  Соня, Семира и Вальо, а и там имаше излезнали с контузии и един доброволно. Аз затова и очаквам тук или една такава или една тройна елиминация.

# 677
Очаквах, че ще има драматична битка между Мишо и Радо, ама пустият Мартин, като зацикли, че Мастагарков ще е капитан до откат, прецака драмата.

# 678
Е, и телефонгейт взе своите жертви, та за двойни елиминации не останаха хора.

# 679
Има ,има за един.😉😁 Ще е тъпо две поредни капитански елиминационни.

# 680
Мен много ще ме изкефи утре, когато Благо ще се плени сам ще е голям цирк. Хахаха Joy Joy

# 681
Жестоко ме е яд, че Мартин завършва преди Благо в крайното класиране....
Все пак ако гледаме реално на нещата, Мартин отпадна на тухличките.
Каквото и място вече да заеме е благодарение на продукцията....

# 682
Признавам, че ще е много забавно да се изпрати почти цяло племе на елиминация. Или ачик-ачик да си признаят, че нагласяват битките, за да отидат на съвет които трябва. Но, ако има втора капитанска с елиминация, тя може да е и 11та седмица и да не са две поредни, в случай че Радо днес отлети.

# 683
  • През девет планини в десета...
Снощи в промото даваха как Мартин се мазни на Мастагарков, дали не е разбрал че Мастагарков има право на 4 гласа за илиминации и затова да е ибърнал палачинката Мартин

# 684
  • София
По-скоро, заради това, което разбра за Денислава и майка ѝ и се сети, че в обединеното племе не се знае къде ще е той.

# 685
  • в моя гьол
Снощи в промото даваха как Мартин се мазни на Мастагарков, дали не е разбрал че Мастагарков има право на 4 гласа за илиминации и затова да е ибърнал палачинката Мартин
Мартин много добре знае, че Благо има някакво предимство за номинациите. Едва ли знае какво е, но предполага, че ако стреля срещу него, много е вероятно да се върне рикошет. Хитра лисица е той и си плете кошницата.

# 686
19 победи има Момчил към момента, ако броим тази с Мастагарков и не съм оплескала калкулациите Simple Smile 20 със сигурната победа в първата номинационна на 11-та седмица. Така че Старейшините губят поне още една от гарантираните за Момчил битки (2 териториални + 4 номинационни).
Скрит текст:
Мастагарков трябва да има около 15 победи според статистиките на Дяволо, така че дори да остане в Старейшините, Момчил пак си има сериозен превес. Объркала съм Simple Smile

Дано само Радо не отпада!
Сигурно ще има и номинационни битки, в които да се борят един срещу един (като тази с пояса или дънера, макар че втората е много гадна и много са контузените след нея, тъй че може да я пропуснат).

# 687
Ще видим дали милостта на Мартин, ще накара Мастагарков да се обърне срещу Момчил.

# 688
Здравейте. Аз пак се включвам няколко страници по-късно. Нещо за Фермата ?

# 689
Не! Питай пак след 5 страници

Общи условия

Активация на акаунт