Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 360
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 735
  • До морето
Ако Крум отпада тази седмица то значи Мастагарков е заиграл с Рълев и Виолета.

Точно това смятам, че ще стане! Защо автоматично решихме, че ще играе с КК???? Крум може да е хитър, но Виолета е класи над него!

# 736
Вероятно и на двата съвета ще са червените. И както Виолета предположи ще заиграят грошовете, за да се купуват гласове, което ще доведе до това, че единия път номинираният ще е Крум, а другия - Рълев.

Защото просто не виждам кой друг от Гладиаторите може да отстрани Крум. А играта на секундантите ще е пъзел или плочици, нещо за жени, така че Рълев да получи предимство с помощта на Виолета Grinning

# 737
  • Sofia
Съмнявам се Благо да заиграе с Виолетка. Наивен е, но не е толкова тъп, или поне се надявам. Да вярваш на Злодеида е все едно да вярваш на Мартинчо. В първия удобен момент и двамата ще ти забият ножа в гърба. Имам неприятното усещане, че Злодеида сготви Радо и много хитро прецака Ръльо. Хиена от нейния ранг няма как да не е предвидила, че битката на която изпрати Радо, с благословията на Ръльо може да е елиминационна. Хитра лисица е тя, беше му вдигнала мерника, забави малко изпълнението, но не забрави.

# 738
На Рълев му стана супер тъпо, очаквах, че ще се разплаче даже, когато Радо не се върна.

# 739
Ако Крум отпада тази седмица то значи Мастагарков е заиграл с Рълев и Виолета.

Точно това смятам, че ще стане! Защо автоматично решихме, че ще играе с КК???? Крум може да е хитър, но Виолета е класи над него!
Класи злоба, може

# 740
И аз пропуснах как така Рълев допусна да направи  точно Радо -винаги има елиминационна капитанска и беше съвсем очаквано на този етап от играта. Не че е справедливо, но направо си го изпързаля Вила.
Щом Мартин е близък с Рълев, някак не ми се връзва Мастагарков да е в същата коалиция .   Ще видим, със сигурност няма да успеем да отгатнем всичко Simple Smile

# 741
Мастагарков май също е в добри отношения с Рълев. Дори и да са в различни коалиции, не очаквам между тях да има грозни нападки и търкания.

# 742
  • Пловдив
На Рълев му стана супер тъпо, очаквах, че ще се разплаче даже, когато Радо не се върна.
Не мисля, че е толкова тъп, нарочно изпрати  агънцето на заколение.  Много добре знаеше какво може да се случи. Просто вече играе със Злобарката.

# 743
Не мисля, че е толкова тъп, нарочно изпрати  агънцето на заколение.  Много добре знаеше какво може да се случи. Просто вече играе със Злобарката.
И как да е нарочно, като Радо сам си казва в някакъв канал, че Рълев дълго се е опитвал да го разубеди да не става капитан.

# 744
Вероятно и на двата съвета ще са червените. И както Виолета предположи ще заиграят грошовете, за да се купуват гласове, което ще доведе до това, че единия път номинираният ще е Крум, а другия - Рълев.

Защото просто не виждам кой друг от Гладиаторите може да отстрани Крум. А играта на секундантите ще е пъзел или плочици, нещо за жени, така че Рълев да получи предимство с помощта на Виолета Grinning

Рълев има имунитет от кастинг битката, а и Крум нали е на мнение, че трябва да се стреля по пешките.

# 745
Специално гледах на тази игра дали и Мастагарков ще се засилва с крак на въртележката след първоначалното завъртане, защото доста се спори преди време дали е разрешено или е нарушение. Ами и Благо си ускоряваше въртенето с крак без забележка от страна на Димо. Значи едва ли ще включат това в обвиненията за шмекеруване на Момчил, за нещо друго сигурно ще го захапят Мартин, Виолета и Мастагарков...

# 746
  • Sofia
На мен ми е интересно кога и дали Мастагарков ще се обърне срещу Момчил. Според изтеклия сценарий това ще се случи, а Момчи беше единственият, който го подкрепяше, дори го спаси в една от битките. "Брат за брата", или?!

# 747
Мастагарков е толкова наивен, да не кажа глупав...
Не му се отдава да мисли стратегически. За мен той сам се прецаква.
 За продукцията е интересен!

# 748
Струва ми се, че това "обръшане срещу Момчил" тука се преекспонира. Момчил не изглежда сърдит ни на Мастагарков, ни на Мартин.Поддържа контакт с тях, което ни най-малко не е длъжен да прави, ако някой го е ударил лошо. Спомням си реакцията срещу Моника на елиминацията. Някой нещо е измрънкал на съвет, докато Ралица е набивала канчето и хоп - гоуем проблем за другарски съд. По-шеметно ми е как Мастагарков се набута на лайф с Мартин и Денислава след всичко случило се. Този човек е неспасяем.

# 749
  • София
На мен ми е интересно кога и дали Мастагарков ще се обърне срещу Момчил. Според изтеклия сценарий това ще се случи, а Момчи беше единственият, който го подкрепяше, дори го спаси в една от битките. "Брат за брата", или?!

100% ще забрави Мастагара. Без кавичките, наистина ще забрави, толкова му е капацитета на момчето. Добре, че поне е красив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт