Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 286
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 750
На Рълев му стана супер тъпо, очаквах, че ще се разплаче даже, когато Радо не се върна.
Не мисля, че е толкова тъп, нарочно изпрати  агънцето на заколение.  Много добре знаеше какво може да се случи. Просто вече играе със Злобарката.
Естествено! Стрина няколкократно заяви, че не бива да пускат капитанството да отиде при Крум, защото ще получи два гласа и евентуално лично предимство при капитанска битка. Това беше точно, за да си пази собствения г.з, защото тя щеше да го отнесе при един Съвет. Rage
Рълев играе основно с Вили. Направо дюшеш му дойде, че така елегантно и дискретно, без да се налага да му забива нож в гърба се отърва от Радо. Беше калкулирал, че вече може и без него. Rage

# 751
По-шеметно ми е как Мастагарков се набута на лайф с Мартин и Денислава след всичко случило се. Този човек е неспасяем.

Всъщност Мастагарков спечели от ситуацията с Мартин и Денислава и той добре го знае. Те отнасят здрав хейт, а той симпатиите на зрителите. Участвайки в лайф с тях показва, че не е злопаметен и е над нещата, което допълнително му носи точки занапред, защото професията му в момента е такава, че му трябва добър имидж. Хич не е толкова глупав.

# 752
  • Стара Загора
По-шеметно ми е как Мастагарков се набута на лайф с Мартин и Денислава след всичко случило се. Този човек е неспасяем.

Всъщност Мастагарков спечели от ситуацията с Мартин и Денислава и той добре го знае. Те отнасят здрав хейт, а той симпатиите на зрителите. Участвайки в лайф с тях показва, че не е злопаметен и е над нещата, което допълнително му носи точки занапред, защото професията му в момента е такава, че му трябва добър имидж. Хич не е толкова глупав.
Тъкмо влизах точно това да напиша.
 Никой няма полза, според мен, след игрите да се прави на "ощипана госпожица". Е , най - вероятно ще има силно разочаровани от синхроните, нооо...игра, животът продължава.

# 753
  • До морето
Абе глупав си е,  няма какво да се лъжем 😃 Бил е на лайф с тях, защото е повярвал на Мартин и е останал с добри чувства!  А и не е гледал снощния епизод. Не за първи път хора от едно предаване са приятели до момента, в който не видят какво се излъчва по телевизията.

# 754
Не говорим някой да се прави на ощипана госпожица, а да драпа да се включи в лайф, какъвто беше случая. Буквално им се натресе, първоначално бяха други участниците. Впрочем - към момента в ИГ никой от гладиаторите още не се е изкефил на попълнението, а за отпадането на Радо комай страдат само Рълев и Мишо. Вероятно всички вкупом се правят на ощипани госпожици, сал един Блажко е "над нещата".

# 755
На мен ми изглежда, че Виолета изпързаля Мудева и Радо нарочно.

# 756
Рълев пак е капитан.

# 757
  • Sofia
Опаа, а какво стана с капитанството на Мастагарков?

# 758
Опаа, а какво стана с капитанството на Мастагарков?

# 759
Ако Крум отпада тази седмица то значи Мастагарков е заиграл с Рълев и Виолета.

Точно това смятам, че ще стане! Защо автоматично решихме, че ще играе с КК???? Крум може да е хитър, но Виолета е класи над него!
Аз по назад написах ,че Мастагарков ще заиграе с К и К и то беше ясно,с Крум са и извън играта и по лайфове ,забелязах че и по битките се имат.Няма как със Вили да е.

# 760
Знае ли се Мишо кога напуска игрите ?!

# 761
Знае ли се Мишо кога напуска игрите ?!
В топ 10 има плувец. В момента останаха двама - Калоян и Мишо. Та... Wink

# 762
Еми, да му е честито на утрешния номиниран. Ще си ходи Joy

# 763
Айде за утре някой да подскаже кой печели битката … може и със столчета и фотьойлчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 764
  • BG-DE
Добре де, ако е вярно, че Крум отпада тази седмица не знам каква трябва да е битката, безкрайно люлеене на люлка 🤔

Общи условия

Активация на акаунт