Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 221
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 960
Е как ще е служебна победа в полза на "новия",като и аз ясно видях в очилата на мед.лице,че екипа на контузения е оранжево/червено?Фаворитите от предните сезони са в жълто-кафяво-златисто екипи.

# 961
На Димо мед му капе от устата като представя Алекса.
Толкова ме е яд, че отпадна Калоян. Не съм очаквала толкова злобно поведение от Дунев.

# 962
За наказание обявиха само глад. Явно ще спечели и ще има правото да прави разместване.  Примерно да махне, този който мисли за най-слабо звено

# 963
Дунев е изключително неприятен персонаж, не си обяснявам това бутане от страна на продукцията цял сезон. През по-голямата част от сезона дума не обели, освен да прати поздрави на Дундева, сега се сетил, че е в реалити предаване...

# 964
За наказание обявиха само глад. Явно ще спечели и ще има правото да прави разместване.  Примерно да махне, този който мисли за най-слабо звено
При победа племето му ще иде на стопанството дори и при загуба на териториалната !!

# 965
Е каква е тази награда. Няма вариант за лична награда.

# 966
Толкова нелепа кастинг битка не сме гледали досега.

# 967
  • BG-DE
Тези думи на Димо "хладилникът ви очаква" ме навеждат на мисълта, че в понеделник Гладиаторите побеждават 😊

# 968
Тези думи на Димо "хладилникът ви очаква" ме навеждат на мисълта, че в понеделник Гладиаторите побеждават 😊
А дано, добре е да има ротация Grinning

# 969
Продукцията може да им го позволи, щом вече няма дестинация Дивата река и връзкарите може да ги пуснат на Стопанството от Кумова срама Trollface

# 970
Вече ни подготвят за Мартин в червено.

От много време точно това не мога да си обясня - как доста често участниците "предполагат" какво ще се случи?
Или са големи ясновидци, или и на тях им е спуснат сценарият?! В такъв случай не само битките и сценарият е нагласен, ами имаме и едни актьори, които рецитират.
Дъно...

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 22:03 от 2022

# 971
Толкова безинтересен ми стана този сезон... чак неприятен... че вече нямам желание ни промо да гледам, ни улики да търся... 🙄
Но ще ви чета, банда. 🥰

# 972
  • На морето!
И аз все по-рядко гледам, много садистичен сезон откъм битки и намеса на продукцията. Супер грозно отношение към Момчил, сакън да не стане твърде очевидно превъзходството му над Рълев. Досега не е имало участник, който да получава толкова малко лични награди при толкова много безапелационни победи.

# 973
Споделям последните мнения. Имам чувството че Мартин е писал  сценария на сезона или е идеално запознат с него. Знае какви битки следват, кой е номиниран, кой ще спечели, кой какви решения ще вземе. То бива ясновидство и мисъл... ама чак пък толкова.. Опропастиха чудесен каст тази година, а можеха да станат прекрасни игри.
Гнусно е да се чувстваш употребен, за да си начеше егото едно скучаещо богаташче.
Жалко за момчета като Момчил, Крум, Радо, Цецо

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 13:46 от April morning

# 974
Толкова безинтересен ми стана този сезон... чак неприятен... че вече нямам желание ни промо да гледам, ни улики да търся... 🙄
Но ще ви чета, банда. 🥰
Ами то коментарите тук и  дедуктивните умозаключения са много по-интересни от тъпия сценарий и слабата актьорска игра на тази банда аматьори!
Бандата ни е по-добра от бандата им! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт