Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 264
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 990
И аз чета непрекъснато из фейса ,че Крум е на финала ,но  впредвид спойлерите тук -не го вярвам .

# 991
  • София
Няма шанс Крум да е на финал, или са те излъгали, или ти нас лъжеш. Съжалявам, че няма да стигне по-напред.

# 992
Мине се, не мине и някой реши да пуска кьорфишеци Smirk

# 993
Ще поживеем и ще видим. Не съм видяла с очите си и не мога да гарантирам със собствената си дума. Ще поживеем и ще видим дали съм получила правилната информация. Причината поради която споделих е, че информацията идва директно от един от тези участници. Тоест ако някой е излъгал е той 😀

# 994
Абе и на мен Генчо ми каза лично ,че не е с никоя ,ама.....
Като отпадне Крум,напиши тук само името,който следи ще разбере на кой е шегата.

# 995
Нямам никакви претенции, и аз бях изненадана. А всъщност, освен един пост в инстаграм, имаме ли някакво друго “доказателство” че Крум няма как да е стигнал по-напред? Гледам да следя темата, но признавам, че се е случвало да скипна като се насъберат много поток на съзнанието.

# 996
Победителят, финална петица, Обединеното племе всичко ни е известно, но Продукцията не спира да пуска кьорфишеци и да вкарва някаква интрига. Rolling Eyes Не им се получава, но това не ги спира! Nerd
От всички спойлери дотук е пределно ясно, че Крум е пътник!
Кой кого е е излъгал, не е важно?! По-същественото е, че няма кой да му върже, поне не и тук! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 997
  • София
Петицата ни е потвърдена, за обединеното не е много сигурно още.

МШ
Единственият спойлер беше, че Лора печели, но отказвам да повярвам и не беше от сигурен източник.

# 998
Нямам никакви претенции, и аз бях изненадана. А всъщност, освен един пост в инстаграм, имаме ли някакво друго “доказателство” че Крум няма как да е стигнал по-напред? Гледам да следя темата, но признавам, че се е случвало да скипна като се насъберат много поток на съзнанието.

Имаме, да.
Едно прекрасно дете ни показа финалната петица и Крум не е там.
А всички ние безрезервно му вярваме. Simple Smile

# 999

Имаме, да.

Картинката със столовете ли имате предвид? Там не беше ли интерпретация? можете ли да сте сигурни, че сте интерпретирали правилно?
Няма нужда от излишна враждебност, в крайна сметка ще се разберат нещата. Не е въпрос на живот и смърт. Човек да не сподели нещо. 😀

# 1 000
  • София
Няма как да сме интерпретирали грешно. Беше потвърдено, че цветовете на столовете са относно принадлежност към племе към онзи момент, както и че единственият червен стол е Рълев. Така че е пределно ясно, че няма как и Крум да е там.

# 1 001
Либра,споделяй няма лошо и не се сърди.

# 1 002

Имаме, да.

Картинката със столовете ли имате предвид? Там не беше ли интерпретация? можете ли да сте сигурни, че сте интерпретирали правилно?
Няма нужда от излишна враждебност, в крайна сметка ще се разберат нещата. Не е въпрос на живот и смърт. Човек да не сподели нещо. 😀

Да, нея имам предвид.
Няма никаква враждебност в отговора ми, бъди сигурна Simple Smile
Само споделих защо повечето сме убедени, че Крум не стига до финал.
Споделяй на воля Simple Smile

# 1 003
Един съвет от почти първа ръка - изобщо не вярвайте на Гатьо Simple Smile

# 1 004
Един съвет от почти първа ръка - изобщо не вярвайте на Гатьо Simple Smile
Така е ,Гатьо,Даниел и Калоян все казват Крум ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт