Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 195
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 020
Ковид, някоя трошичка за Фермата няма ли?

# 1 021
  • София
Някое детенце не може ли да нарисува картинка с трикраки фермерски столчета, боядисани със зелени  и червени боички, или пък с някакви други цветове, които си харесва, обаче украсени тук-там с някоя шевица? Simple Smile

# 1 022
Нямам нищо за Фермата тази година хора, преди старта минах само да я видя и това е. Нямам досег с почти никой от там.Ако случайно ми попадне нещо и естевено знам, че е вярно (държа си на ренюмето:) ) ще ви го кажа без заобиколки.

# 1 023
Здравей, Ковид, дали ще ни кажеш колко "седмици" продължават ИВ тази година - 12 или 13?

# 1 024
Едно непопулярно мнение - Цвети и Калоян не бяха сготвени чак толкова нарочно, защото можеха на финала да им дадат един пъзел, например от хиляда части Grinning

През всичките сезони е имало толкова примери на игри, изходът на които се е определял именно от някакъв сложен замотан пъзел, решаването на който е отнемал даже повече време от физическата част.

Спомнете си битката на Юлиян, която продължи до посред нощ и която толкова умори целия екип, че му приеха грешно наредения пъзел за верен Simple Smile

# 1 025
Щеше да ми е интересно да гледам как Дунев реди пъзел, пък нека не е 1000 части. Не казвам, че не може, може и да може човекът. И Калоян - как реди непознат пъзел, а не трениран при Жорката.

# 1 026
Ковид, благодаря за спойлерите на верните фенове на предаването.
Яд ме е, че Мастара завършва преди мазният Мартин. Ама много ме е яд.

П.с Ковид, много интересен човек си. Супер интелигентен. Чак се заинтригувах. 😆

# 1 027
Здравей, Ковид, дали ще ни кажеш колко "седмици" продължават ИВ тази година - 12 или 13?

Е то в главанта тема пише

# 1 028
Ковид, ако познаваш хора от екипа, можеш ли да ги помолиш да пооправят едита на Момчил, че всеки момент очаквам да бъде канонизиран? А запознати твърдят, че не бил светец Grinning

# 1 029
Хахах те там чуват само гласа на Вито и Тупарев Grinning

# 1 030
Ковид, направо си представих синхрон с теб! " Тази година на реката няма само джанки, намерихме и ябълки. Много вкусни бяха жълтите,  но заради жегите някои почервеняха. " или " Вчера морето беше бурно, но днес се очаква жълт флаг". 😁

# 1 031
Тези дни съм малко назад с материала, но прочетох доста коментари на база коментар на съфорумка за Крум. Не вярвам да е на финал, но нека не забравяме, че тук се пишеше и, че Крум е аут след Цвети. Вече си тръгнаха двама след Цвети, а Крум още си е в играта.

# 1 032
Тази седмица Гладиаторите паднат ли,Крум заминава на битка.И може и да си отиде .

# 1 033
Тази седмица Гладиаторите паднат ли, Крум заминава на битка. И може и да си отиде.
Най-вероятният разврат на събитията! Nerd

# 1 034
Точният такъв Wink но ще е срещу син

Общи условия

Активация на акаунт