Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 233
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 065
Скрит текст:
Бурята от промото беше на 6ти август, ха сега да ви видя как сте със сметките 😁

Крум отпада тази седмица от Мартин.
На какво Мартин бие Крум? Не мога да се сетя нещо на което Мартин е по добър.
Как на какво - на непреодолимо предимство. Крум си го е казал - съперникът му е бил с много добро предимство. Май и този петъчен епизод ще го пропусна, както не гледах Виолета срещу Цвети и Дунев срещу Калоян... 😡

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 10:24 от Bilyana14.

# 1 066
Според мен битката ще е Дунев срещу Крум. Момчил печели предимство на Дунев и отстранява Крум.
Ако Мартин отстранява Крум...незнам какво предимство трябва да има. На светлинни години като физически качества са един от друг.

Ако всичко до тук е вярно: Крум отпада тази седмица, последват го следващата Виктория или Теодора.

Сега са 12 човека.
12. Крум
11. Теодора
10. Виктория
9. Оряшкова
8. Михаил
7. Виолета
6. Денислава
5. Дунев
4. Мастагарков
3. Мартин (много ме е яд)
2. Момчил
1. Рълев

# 1 067
  • На морето!
Крум изобщо не е толкова силен, за мен са на едно ниво с Мартин, а ако има и пъзел....

# 1 068
След Крум отпада Оряшкова, Еми.

# 1 069
Крайно време е за Оряшкова.

# 1 070
Тази седмица Крум, другата седмица Оряшкова. И по другата седмица понеделник ще видим дали сценария е съвместим.

# 1 071
  • Sofia
За да е Мартин на елиминация,значи все пак Оряшкова е обърнала палачинката.Но пак гласовете са 3 на 3,без тези на Мишо.Освен и той да е гласувал за Марто...🤔
Интересно ми е как ще се получи.

# 1 072
  • гр. София
Тази седмица Крум, другата седмица Оряшкова. И по другата седмица понеделник ще видим дали сценария е съвместим.

В момента обаче е 10-та седмица, т.е. би трябвало да видим сценария още следващата седмица.

# 1 073
Скрит текст:

В момента обаче е 10-та седмица, т.е. би трябвало да видим сценария още следващата седмица.
Така е. Значи Оряшкова може и на капитанска да отпадне. До другия четвъртък трябва да отпаднат двама - Крум и Оряшкова? Другата седмица може да има двойна елиминация, за да има място за всички в резиденцията.

# 1 074
Теди имаше пост в инстаграм на 6 август, по рано от Крум, който има на 9, така че изобщо нещо не се връзва.

# 1 075
Оказа се от миналата година. И аз недогледах и се заблудих.

# 1 076
Теди имаше пост в инстаграм на 6 август, по рано от Крум, който има на 9, така че изобщо нещо не се връзва.
Ковид ни го написа вчера ,кой отпада ,вие пак не вярвате Innocent

# 1 077
Ковид ни го написа вчера ,кой отпада ,вие пак не вярвате Innocent
хаха Вярвам на Ковид ясно е, че е Крум но постът на Теди ме обърка. Joy

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 17:21 от Иван Иванов 726290

# 1 078
Загубих вече бройката на седмиците, но сценарият е от четвъртък - втора елиминационна битка. Май е 16.11.
Може да са страшни глупости, за което моля да ме извините и поправите, но:„
Момчил трябва да е капитан в седмица 11 -  1) за да паснат победите 2) за да се набие на очи.
В момента имаме 12 човека, а в сценария са топ 10. Чакаме още едно непланирано отпадане.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 18:41 от Clouded

# 1 079
Загубих вече бройката на седмиците, но сценарият е от четвъртък - втора елиминационна битка. Май е 16.11.
Може да са страшни глупости, за което моля да ме извините и поправите, но:„
Момчил трябва да е капитан в седмица 11 -  1) за да паснат победите 2) за да се набие на очи.
В момента имаме 12 човека, а в сценария са топ 10. Чакаме още едно непланирано отпадане.
Колко победи има до момента?

Общи условия

Активация на акаунт