Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 082
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
На мен ми звучи добре. За известните все пак пише футболист, олимпиец т.е. като сега, плюс още няколко тип Атанас Колев, който също е бивш спортист.
Във втори шанс бих искала да видя Валери, Валентин.

# 1 231
Хем знаех, че ще падне, хем ме е яд. Продукцията с тия предимства ги съсипа. Реално те си пренареждат играта.

# 1 232
  • София
ВИП-ете ясно че ще са бутани, ама те също така биха донесли повечко рейтинг (е има и изключения), което в случая май би наклонило везните (след фиаското този сезон)

# 1 233
  • Sofia
Е добре де, гледам внимателно има трима, които се отличават на фона на останалите скатавки. Момчил, Рълев и донякъде Дунев, на когото логическото мислене не му е силна страна. От тези тримата уважавам само един, и това е Момчил, мнението ми е базирано на показаното, като физически качества, интелект, комплексност, воля, целеустременост и не на последно място характер. И как така стана, че в последните трима влиза Мартин? Да, притежава бърз ум и интелект, но издъхва, като физически данни, характера не го коментирам, че там е страшно. Дунев и интелект не виреят в едно изречение. Мастагара е силен и издръжлив физически, но му липсва характер и хъс. Рълев е интелигентен, добре подготвен, адаптивен и комплексен, но е много хлъзгав. Усещам една прикритост и "селска" хитрост, които ми пречат да му симпатизирам на 100%. Момчил се откроява на фона на останалите и лично за мен е най-логичният и заслужил победител. Знам, че няма да стане, но поне да си го напиша.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 14:38 от Crystal_Noir

# 1 234
  • София
Е добре де, гледам внимателно има трима, които се отличават на фона на останалите скатавки. Момчил, Рълев и донякъде Дунев, на когото логическото мислене не му е силна страна. От тези тримата уважавам само един, и това е Момчил, мнението ми е базирано на показаното, като физически качества, интелект, комплексност, воля, целеустременост и не на последно място характер. И как така стана, че в последните трима влиза Мартин? Да, притежава бърз ум и интелект, но издъхва, като физически данни. Дунев и интелект не виреят в едно изречение. Мастагара е силен и издръжлив физически, но му липсва характер и хъс. Рълев е интелигентен, добре подготвен, адаптивен и комплексен, но е много хлъзгав. Усещам една прикритост и "селска" хитрост, които ми пречат да му симпатизирам на 100%. Момчил се откроява на фона на останалите и лично за мен е най-логичният и заслужил победител. Знам, че няма да стане, но поне да си го напиша.
Неведоми са пътищата на богинята на ИВ JoyJoyJoy
Миналия сезон едно топченце беше разликата за Гого от финала
П.С Аз този сезон отдавна съм се отказал да търся някаква логика и да се впрягам за това кой заслужава повече от другите да стигне по-напред. Остана ми сал едно нещо което искам да видя (може би довечера или в понеделник): физиономията на корделата когато Момчи изиграе матиращия си 4-ти ход, както и тази на стрина когато Марто й цъфне на резиденцията

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 12:32 от dido2k

# 1 235
  • Sofia
Неведоми са пътищата на богинята на ИВ
Миналия сезон едно топченце беше разликата за Гого от финала

Знам, известно ми е! За пет сезона им научих номерцата! Само една лека поправка ще си позволя: "Боговете", не "богинята" на ИВ! 😂

# 1 236
Сагата на Гого с топченцето беше, че си беше изкривил колчетата на кръговете, при вземане на едното паднало топче. После няма минаване на топчето. Иначе първи беше стигнал до тях.
Това го потвърдиха в Чакалкаст и другите кастове.

Моят топ 4 за С5: Момчил, Рълев, Мастара и Дунев.

# 1 237
  • Sofia
Моят топ 4 за С5: Момчил, Рълев, Мастара и Дунев.

Моят също! Но това не променя фактите. Победителят е предрешен! А реалният такъв е този, който ще остане втори!

# 1 238
  • София
Само една лека поправка ще си позволя: "Боговете", не "богинята" на ИВ! 😂
Зависи малко от гледната точка. Тея двамата са малко в по-различна роля. А освен това имаме и "ангели" които проповядват словото на така наречената богиня.

Сагата на Гого с топченцето беше, че си беше изкривил колчетата на кръговете, при вземане на едното паднало топче. После няма минаване на топчето.
За едно друго топченце говорех, но това сега не е толкова важно. А и след разместване на платформите, пак може да се мине, просто по различен начин (което изисква допълнително време за нагаждане на точната траектория)

# 1 239
Незнам за кое точно топченцето става на въпрос, но това се каза от участниците, а и от него в под/над кастовете.

# 1 240
През сезона мнението ми за Крум се менеше няколко пъти, но сега много ме е яд, че отпадна така. Тези предимства вече 3 пъти подред са супер нечестни и на практика непреодолими.
И 4-ти и 5-ти сезон имат хубав каст и “боговете” опропастяват всичко. Поне Рълев като победител го одобрявам и наистина с Момчил са си топ 2, и двамата заслужават победата според мен. Май този сезон за пръв път победителят е заслужил, поне това е напредък😃

# 1 241
Рълев кога се възстановява и заиграва на макс както преди? Rolling Eyes

Хареса ми майчинската загриженост, разбиране и съпричастност на Виолета, но се надявам, че не са решили да го дундуркат до самия финал Grinning Искам да го гледам как се раздава и побеждава в битки Grinning

# 1 242
  • Буркина Фасо
Рълев им трябва за да ги пази и да се бие и травмира вместо тях.
за това е загрижеността на мандрила.

# 1 243
Ето я и девятката.                                             

# 1 244
Без Теди и Оряшкова. Предположенията се оказаха верни.

Общи условия

Активация на акаунт