Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 113
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
6 старейшини, 2-ма изгубени, 1 гладиатор и 0 амазонки:
уникална идея да се направи племе само от жени.....

# 1 246
Толкова уникална идея е и да направят племе от випове. Това толкова се изчерпа. Омръзна ми от Джизъса, подобни на него мошеници,поизпразнили джобове и разни вип пачаври.
Ето видяхме ВИП Елвис. Стига ми за няколко сезона.

# 1 247
6 старейшини, 2-ма изгубени, 1 гладиатор и 0 амазонки:
уникална идея да се направи племе само от жени.....
Ако ще правим изводи от останалите бройки, то и племе само от мъже май не е много успешно Grinning

Абе направо, следващия сезон само старейшини да събират Joy

# 1 248
  • София
Ако ще правим изводи от останалите бройки, то и племе само от мъже май не е много успешно Grinning
Абе направо, следващия сезон само старейшини да събират Joy
За там вече трябва да благодарим на "Съдията, съдията....п.....". Ако беше се вслушал във "vox dei", нещата можеха и да са други

# 1 249
Значи др.седмица Теодора капитан срещу Денислава.Теди отпада.После номинационна, Старейшини падат /гласове за Оряшкова / и тя отива срещу....Thinking и там Мимето отпада.

# 1 250
Марто явно ще е на съвет срещу Оряшкова. Друго ми е интересно... Кой първи ще поддаде и ще се обедини с Марто. Ясно е, че няма да е сам до финалите. Единия ще е Рълев ама сто процента ще има още един, тъй като Дунев, Момчил и Мастагарков ще са заедно.

# 1 251
С Мартин ще се обединят Дени,Вики,Мишо,Рълев.
С Мастагарков-Дунев ,Момчил.
Само Вили не знам къде ще е в цялата схема ,че тя и двамата ги ненавижда Grinning

# 1 252
Еееее... защо не показахте реакциите им... Жалко. Трябва да чакаме до понеделник.

# 1 253
Еееее... защо не показахте реакциите им... Жалко. Трябва да чакаме до понеделник.
Показаха първите реакции в промото Grinning

# 1 254
Показаха първите реакции в промото Grinning

Видях, ама това е нищо. Друго е да видиш цялата сцена.

# 1 255
Добре де, Зори Тъпото верно ли е толкова тъпо с такава преднина да не може да си реши пъзела или Момчи ще яде до края на сезона, а Белият Зъб ще почервенее по друг начин?! Те пък се сетиха кога да го предлагат това ядене.

# 1 256
  • BG-DE
Както се видя когато "фактите говорят и боговете мълчат"😊 Зори за пореден път си заслужи прозвището "Тъпото"😊

# 1 257
Добре де, Зори Тъпото верно ли е толкова тъпо с такава преднина да не може да си реши пъзела...
Не мисля, все пак тя беше обикновено на пъзелите на Непобедимите заедно с Елица. Според мене подаде ръка на претендентката (приятелка).

# 1 258
  • Mediterraneo
А според мен си е откровено тъпа.

# 1 259
  • Варна
И според мен.

Общи условия

Активация на акаунт