На море в Турция - тема 81

• 54 624
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, някой посещавал ли е BLUE DREAMS RESORT 5* Бодрум? Не намирам отзиви за този хотел.

# 181
  • Пловдив
Марги , забравила си да споменеш Онекс за самолети.В последните две години много агенции ползват техните самолети включително и Турс клуб.Сравнявала съм  много хотели и забелязах,че цените и полетите за сега са най ниски и удобни.Очаквам сега с нетърпение да качат цени за 2024 г особенно ми харесва ,че имат вече полети и от Пловдив.

# 182
  • Пловдив
Похвалвам се с резервация за Кирман Белзаур Heart EyesHeart Eyes
Между другото, като бяхме в Анталия преди 2г. имах чувството, че Тез Тур са навсякъде...та може и да е права Марги и да има някакво отношение към тях. Всъщност и ние бяхме с Тез Тур, но през по-малка агенция. Само като видях колко гишета и каква организация има на летището в Анталия за техните трансфери...

# 183
  • Dublin
Eeriebo1 и аз загладах Omer Prime Holiday в Кушадасъ. Доколкото разбирам даже строят всичко наново и ще отворят през април. Старият беше с много лоши отзиви. Сега вече ще е 5 звезди и уж с много повече екстри. Цената на swin up стаите ми хареса, но няма все още никакъв снимков материал. Явно все още строят. Мисля да изчакам да излязат поне снимки.

Здравейте, на сайта на Версо има малко снимки как би трябвало да изглежда, но да, ще стане ясно напролет като отворят. Аз съм се настроила оптимистично, та да видим Yum

# 184
  • Beyond the Frontiers
Онекс има самолетни. Тез тур също. По някои дати са им общи. Турс клуб имат самолетни, но днес поне още не бяха готови. Ползват полети на Онекс и Тез тур, но програмата на място си е изцяло тяхна.
Другите са Емералд, Абакс - изцяло техни полети.
За Аква не съм много сигурна, защото не ги ползвам активно.
Дорис, Екзотика Холидейс, Аполо също правят самолетни, но ползват чартърите на Абакс, Онекс, Тез тур.

Като цяло чартър си е скъпо нещо. Не всеки може да организира и плати такава програма.

Марги, ти си специален клиент при Тез тур. Обаче много от стария персонал е сменен...

# 185
  • София
Eeriebo1 с какъв превоз резервира, че ако си със самолет трансфера ще ти е още по-тегав от Алания. За Омер сииииилно скептично съм настроен относно плажа. Такъв просто няма и едва ли ще проима.

# 186
  • София
При последното ни пътуване през септември чартъра беше комбиниран- Онекс и Тез тур, както и galactic е обяснила.

# 187
  • Dublin
Eeriebo1 с какъв превоз резервира, че ако си със самолет трансфера ще ти е още по-тегав от Алания. За Омер сииииилно скептично съм настроен относно плажа. Такъв просто няма и едва ли ще проима.

С автобус от Бургас. От Бургас турските чартъри са само до Анталия за съжаление. Ще пътувам с майка ми, а тя иска да и е удобно тръгването, гледахме всякакви варианти от София, Варна, Пловдив, но в крайна сметка решихме с автобус от Бургас. Веднъж вече сме пътували с автобус до Бодрум, та ще го преживеем.

Дано да не си прав за плажа, но ще видим.

# 188
  • у дома
Здравейте, забелязах че от днес хотелите, които следя в поне 3 агенции (със собствен транспорт) са значително увеличени. Чудя се аз ли проспах някакво записване с отстъпки до 31.10.? Thinking
Просто питам..., че не съм от най-запознатите..

# 189
  • София
Здравейте, забелязах че от днес хотелите, които следя в поне 3 агенции (със собствен транспорт) са значително увеличени. Чудя се аз ли проспах някакво записване с отстъпки до 31.10.? Thinking
Самите хотели вдигнаха от днес цените с по няколко процента. по-точно намалиха с по няколко процента отстъпките за ранни записвания. Поне тези, които аз следя. До вчера бяха най-евтините цени. Вече ще са бавно и полека нагоре.
Цената за стаята в хотела, който съм резервирал за 12 нощувки е по-висока със 180€.
Говоря за директна резервация през сайта на хотела.

# 190
  • у дома
Самите хотели вдигнаха от днес цените с по няколко процента. по-точно намалиха с по няколко процента отстъпките за ранни записвания. Поне тези, които аз следя. До вчера бяха най-евтините цени. Вече ще са бавно и полека нагоре.
Цената за стаята в хотела, който съм резервирал за 12 нощувки е по-висока със 180€.
Говоря за директна резервация през сайта на хотела.
Много благодаря, значи трябвало е да съм по-внимателна в четенето, но занапред ще зная.
Още един въпрос, през този directbooking.ro вече не позволяват резервации на българи?

# 191
  • Beyond the Frontiers
Когато е обявено, че ранното записване е до дата Х, нямате никаква гаранция, че наистина няма да има промяна в цената.
Всеки хотел си следи записванията и спрямо тях определя ценовата си политика. Ако има добри записвания и вече се е напълнил до някакъв процент, защо да дава отстъпки? Ранното записване се променя като процент отстъпка, условия за плащане и т.н..
Почти всички български туроператори вече са с динамично ценообразуване в реално време - демек като Букинг (най-познат вариант). Цената може да се смени във всеки момент и нямате никаква гаранция. Ако цената ви устройва, просто резервирате и толкова.

# 192
Може ли да ми каже някой Candyland Bodrum в някой хотел ли се намира или е самостоятелна атракция?

# 193
Може ли да ми каже някой Candyland Bodrum в някой хотел ли се намира или е самостоятелна атракция?
На територията на хотел Вог е.

# 194
На територията на хотел Вог е.
А от гостите на хотела безплатно ли се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт