На море в Турция - тема 81

• 54 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Марги , забравила си да споменеш Онекс за самолети.

Славейче, въобще не знаех за тях, признавам си.

Галактик, направо ми се зави свят от толкова много информация за чартърите Simple Smile Ама друго си е професионалистът да каже кое как е.

# 196
Хванах първите да проверя, които казахте - Тез Тур, еми много е зле сайтът! Или явно само моят пръст не скролва както трябва… избрах случаен просто ей така да видя ориентировъчно, еми 3000 евро за 2-ма с дете, нещо аз ли не гледам където трябва… ако не е ранно записване 4к евро ли ще е 😃🤦♀

# 197
Може ли да ми каже някой Candyland Bodrum в някой хотел ли се намира или е самостоятелна атракция?
На територията на хотел Вог е.
А от гостите на хотела безплатно ли се ползва?
Това е аквапарка на хотела,логично е да се ползва от гостите безплатно. Според мен ,външни хора едва ли ще имат достъп до него,защото гостите на хотела не носят гривни, а и като знам какъв в пропусквателният режим в комплекса..

# 198
  • София
Mai_mad, кажи кой е хотела и периода? Цената въобще не е необичайна за добър хотел, та сигурно няма грешка. Аз добър хотел по моите си критерии под 2500 евро за юни не съм намерила.

# 199
  • на Мелмак
Май Мад, на мен също ми се струва нормална цена. Все пак съпостави този хотел с друга агенция.

# 200
  • Бургас
Самите хотели вдигнаха от днес цените с по няколко процента. по-точно намалиха с по няколко процента отстъпките за ранни записвания. Поне тези, които аз следя. До вчера бяха най-евтините цени. Вече ще са бавно и полека нагоре.
Цената за стаята в хотела, който съм резервирал за 12 нощувки е по-висока със 180€.
Говоря за директна резервация през сайта на хотела.

Здравейте, от чисто любопитство, цената на хотела по-ниска ли е през сайта, отколкото през агенция? Аз досега каквото и да гледам, хотелите спрямо агенциите направо дерат с тъпия нож ... Може ли да ми пратите на лично хотела, ако не желаете да го пускате тук, за да сравня? Аз самия, понеже се уговарям с приятели и проспахме ВонРесорт, от вчера го надуха бая спрямо оня ден и още ни е яд.

Да попитам също така, агенциите имат ли навик да пускат намаления за Черен петък за Турция? Дали да има надежда за Вон ...(да знам, There is always hope, Luke 😂😂😂)

# 201
  • Германия
Вчера се прибрахме (в Германия) от Ефталия Марин. Улучихме страхотно време за края на откомври, никак не ми се връщаше тук на 10° 😩
Като коментар съм веригата Ефталия, еми за тез пари толкоз дет се вика. Не очаквах нещо уау, но това с уж ол инклузивът е много дразнещо. За първи път бях в хотел, където няма включени коктейли и мента например. Цените от 7€ и нагоре. Много скъпо всичко за деца, жетони за луна парк 20 броя-60€, снимки 12€,колички 30мин-20€. То вярно, че никой не те кара, но с 3 деца е ясно,че виждат и искат. О, да 12€ дадохме за драгон сладолед 🙈
Плажът е ок, едната част пред Аква няма камъни, но като цяло имаме опит от Лонг Бийч с плажа в Алания. Басейните бяха студени, но пълни с деца. Аквапаркът беше отворен до 31.10. Шоута и дискотеки ок, мини диско вдяка вечер и в Марин и на плажа в амфитеатъра. Имаше програма за празника на Турция и за Хелуин. 2 пъти пяна парти, жива музика през ден.
Най-съм разочарована от храната, мислех си, че англичаните и немците преувеличават с лошите коментари,но не, 7 дена едно и също. 2 пъти само риба, някаква измислена. Дали защото беше края на сезона и не им се работеше не знам.
Стаите са единственото, което ни хареса много, за нас с 3 деца си беше перфектна. Почистване ок, 2 телевизора,мини бар.
Оценка 5 от 10. Добре,че бяхме 2 семейства и си правехме весело. Доволни сме, починахме си, разходки из Алания, тур с кораб, но едва ли ще се върнем някога.

# 202
  • Пловдив
Агенциите пускат за черен петък намаления.

# 203
  • Beyond the Frontiers
Агенциите пускат за черен петък намаления.
Бохемия вече обявиха, че ще имат. Но те точно за Турция не са важни.
Онекс миналата година правеха 3-5% допълнителна отстъпка на черен петък.
Тез тур мисля също.
Абакс беше от сорта на минус 100-200 лв. На резервация отстъпка...
Емералд му викат розов петък...
Обикновенно е 3-4 дена записвания.
Да вметна обаче, че обикновенно отстъпката върви с по-стриктни условия за плащане.

Хванах първите да проверя, които казахте - Тез Тур, еми много е зле сайтът!
Сайтът им е търсачка. Като Букинг. Има си филтри и може да се селектират опции, начин на подредба и т.н. Всички сайтове ще стават така.

# 204
  • Бургас

Да вметна обаче, че обикновенно отстъпката върви с по-стриктни условия за плащане.

Всичко накуп ли? Не стандартните 10-20% + 30 + 50 към края?

# 205
Хванах първите да проверя, които казахте - Тез Тур, еми много е зле сайтът! Или явно само моят пръст не скролва както трябва… избрах случаен просто ей така да видя ориентировъчно, еми 3000 евро за 2-ма с дете, нещо аз ли не гледам където трябва… ако не е ранно записване 4к евро ли ще е 😃🤦♀

Има, разбира се, хотели на по-ниски цени. Има и съвсем бюджетни. Точно в сайта на Тез тур има много добра търсачка, която отсява предложенията по различни критерии, включително по цена, така че лесно можете да зададете бюджет и да разгледате възможностите. И тук, и във ФБ групите е пълно с хора, които дават конкретни предложения спрямо дадени критерии и бюджет. Така че не се отказвайте, потърсете по-обстойно, защото хотелите са стотици и все ще се намери някой, който е подходящ за вас.

Аз съм забелязала през годините, че хората, които не са почивали в Турция (и най-вече Анталия), когато решат да си организират ваканцията там, почти винаги са неприятно изненадани от цените и обикновено смятат, че те са неоправдано високи. Отдавам го на това, че когато човек не е бил там, трудно може да си представи разнообразието на услуги, забавления, мероприятия, храна и напитки, които се включват в цената. Няма как да си представи и високото нивото на обслужване, което е присъщо за добрите турски хотелски комплекси.
Тези, които за n-ти път избираме да почиваме в Турция, знаем какво ще получим за парите си. Естествено често недоволстваме, че цените се вдигат, мрънкаме, че парите са много, но продължаваме да ги даваме, защото вече сме се убедили, че няма къде да получим същото ниво услуга за по-малко пари. Допреди няколко години дори нямаше адекватни алтернативи за хубава почивка. Сега вече има, но все пак добрите хотели в Анталия са трудно съпоставими. Но е важно да се избира добре, да се чете и проучва. Защото и в Турция има кофти хотели, наред с прекрасните.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 11:58 от Мaрги

# 206
  • Пловдив
Миналата година запазих от Онекс в седмицата на черен петък и платих 20% а останалите 21 дни преди почивката.

# 207
И аз не съм очарована от почивката ни в Турция. Много четох и слушах как в Турция е по-по-най, но за мен не е с нищо по-добре от Майорка, Гърция, Канарите или дори Египет. Ние сме в момента във Felicia Village, Сиде, 5 звезди. Добре озеленено, хубав басейн, средно добра анимация. Но по плажът има камъчета, а в първите 2 метра в морето е само камънак. По-нататък е пясък, но дълбоко. Храната е изобилна, но предимно европейска с изключение на сладкишите, които са и турски и европейски. Запознахме се с хора, които идват от по 10-12 години все тук. Ние не бихме повторили. Така че свят голям, хора всякакви.

# 208
Mai_mad, кажи кой е хотела и периода? Цената въобще не е необичайна за добър хотел, та сигурно няма грешка. Аз добър хотел по моите си критерии под 2500 евро за юни не съм намерила.
Някой титаник, просто отворих някой да проверя… представях си нещо до 3к лева, може и просто да съм нацелила по-висок клас, а относно периодът съвсем съм без претенции, по-скоро ще съобразя отпуската с цените, отколкото да гледам да се вместя в някои определени дати

# 209
  • София
Titanic e една от най-луксозните вериги и съответно наистина такива са цените на ранни записвания- няма грешка. После съответно се вдигат.
Но има и по-достъпни хотели и според това, което ви е приоритет в темата могат да ви предложат различни варианти. 🙂 Но според мен под 4000 лв за двама възрастни + дете със самолет не са много хотелите с цялостно високо качество.

Общи условия

Активация на акаунт