На море в Турция - тема 81

• 54 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Германия
Каква е разликата м/у стаите Deluxe i Corner в Utopia World? Доколкото разбрах едната има 2 бани и тоалетни. 🤔

# 331
  • Берлин
Corner suit е с джакузи на терасата. Поне така ни го презентираха на рецепция при възможностите за ъпгрейд.
Аз купих самолетните билети за 2 почивки, но имам само за едната хотел. И другата резервация ще направя, но не мога и не мога да си избера хотел.

# 332
  • София
Corner suit е с джакузи на терасата. Поне така ни го презентираха на рецепция при възможностите за ъпгрейд.
Аз купих самолетните билети за 2 почивки, но имам само за едната хотел. И другата резервация ще направя, но не мога и не мога да си избера хотел.
От къде закупихте самолетните билети?

# 333
  • Берлин
Пегасус и Тюркиш /не пиша подробности, защото живея в Берлин и не е полезно за хората в темата/.

# 334
  • Германия
Пегасус и Тюркиш /не пиша подробности, защото живея в Берлин и не е полезно за хората в темата/.
И аз 😁
Дебна ги също, но още няма за ноември цени, а тогава е ваканцията 🙄

# 335
Турс клуб са пуснали самолетните програми.

Цената им за хотела, който гледах, е по-висока от други агенции. Има ли някаква добавена стойност? За пръв път ще резервирам самолетна почивка в Турция и не знам на коя агенция да се спра Confused
Аз резервирах самолетна програма за НГ с Тез Тур.
Платих само 10% от стойността и останалата сума, 30 дена преди почивката.

# 336
И аз така направих.
Турс клуб са пуснали самолетните програми.

Цената им за хотела, който гледах, е по-висока от други агенции. Има ли някаква добавена стойност? За пръв път ще резервирам самолетна почивка в Турция и не знам на коя агенция да се спра Confused
Аз резервирах самолетна програма за НГ с Тез Тур.
Платих само 10% от стойността и останалата сума, 30 дена преди почивката.

# 337
  • Варна
Нужда от препоръка:
Търся хотел за двама възрастни.
Басейни и аквапарк не ги интересуват.
Пясъчен плаж и първа линия.
По-възможност по-кратък трансфер, но не е водещо.
Бюджет:3000лв самолетна за юни.

Ние имаме съвсем други изисквания и идея си нямам за къде да ги насоча.

# 338
Нужда от препоръка:
Търся хотел за двама възрастни.
Басейни и аквапарк не ги интересуват.
Пясъчен плаж и първа линия.
По-възможност по-кратък трансфер, но не е водещо.
Бюджет:3000лв самолетна за юни.
Пясъчен плаж има в Сиде, с бюджет:3000лв самолетна за юни е най подходящ
 OZ HOTELS SIDE PREMIUM 5* не е на първа линия но е близо до плажа, като се минава
по алея извън хотела. Хотелите на първа линия са много над бюджета.
Плажа граничи с плажа на Камелия.

# 339
Гледам, че се обсъжда по групите Sural Saray в Сиде 16+. Казват, че ще бъде изцяло реновиран, много екстри, плажът също бил много добър. За някои дати, дори със самолет видях много добри цени.

# 340
  • Пловдив
Те и миналата година   много рекламираха Мега Сарай-Сиде,предната не помня вече кой.И накрая нещо излиза ,че не е както трябва.Това съм забелязала ,че е практика на Турс клуб.За това не се доверявам .Гледам си отзиви на руснаци и клипчета .

# 341
Те и миналата година   много рекламираха Мега Сарай-Сиде,предната не помня вече кой.И накрая нещо излиза ,че не е както трябва.Това съм забелязала ,че е практика на Турс клуб.За това не се доверявам .Гледам си отзиви на руснаци и клипчета .

Между другото и аз го забелязах това. И Miracle в Лара големи реклами, а много хора разочаровани 😂

# 342
Те и сега продължават да го боготворят и виждаш ли как след поредното обновяване ,аквапарк и още екстри ще е уникален.Да пак казвам за мен хотела е повече от добър за цената която е , още повече на фона на цените които са в момента.Но нека хората които имат интерес към него получават адекватна ,реална оценка.Не във фейс групите представителите на Турс клуб да казват че морето е с плавен подход и още куп глупости.

# 343
  • София
И Славейче, и mimi0585, и Daniela_Nikolova78 според мен са абсолютно прави. Не вярвайте, че тези най-обикновени бюджетни хотели са от някаква висша класа. Защото не е досатъчно само да реновираш един хотел, има много други фактори, които влияят върху това дали почивката ще е качествена или не.
Лично аз като видя само спалното бельо на Sural Saray 16+ /горен чаршаф на вафлички, вместо нормална олекотена завивка/ и ми се изпарява желанието две седмици да се завивам с този евтинджос, той допира до него е неприятен и дразнещ кожата. Да не говорим за персонала, който е назначен, националностите, които почиват в хотела и т.н.
Турс клуб са отлични мотиватори, намерили са си нишата на пазара с няколкото групи във Фейсбук и си гледат бизнеса. А това че има много доверчиви хора не е техен проблем.
Те просто си рекламират екслузивните хотели, и тъй като имат много на брой клакьори ефекта от рекламата им се увеличава.
Но това си е само бизнес и докато има хора, които предпочитат друг да носи отговорност за парите, които плащат за почивки, а не самите те не можем да  обвиняваме агенцията, че според тях техните екслузив хотели са фантастични, неповторими и уникални.
Такива между впрочем са им и туристическите агенти или поне такова впечатление се създава.
За някои за добро, за други за лошо всеки решава за себе си.
Лично аз съм доволен от такова развитие на нещата, защото мога спокойно да си избирам хотели, непредлагани от тур.агенции, масовките никога не са ме привличали.
Ако питате мен бих се доверил единствено на малките тур. агенции, които нямат ексклузиви и които не са си заплюли три четири ексклузив хотели, от които печелят най-много.
Между впрочем тук в темата е един от тур. агенти, който най-много познава хотелите в Турция, който в повечето случаи ще Ви даде изключително обективна оценка и на който можете спокойно да се доверите, че няма да Ви подведе, поне мен за 16 години в редките случаи, в които използвам тур. агенция не ме е подвела и е била винаги коректна. Говоря за Галактик Вояджър и нейната тур. агенция.

# 344
Здравейте, тази година ми е трудно да избера хотел за почивка, моля за съвет- ние сме с 2 деца едното на 12г /иска ми се да го броят за дете/, а другото е по-голямо и вече се води възрастен, заради гях искам хотела да има приличен аквапарк, с хубава храна, и долу-горе читав плаж, като бюджета ни е 5000лв.  с автобус, за началото на септември, предпочитам в района на Анталия, но не е задължително. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча хотел, който е посетил и е останал доволен. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт