На море в Турция - тема 81

• 54 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Германия
Kisssa,ние сме се качвали на лифта, доста е високо, горе има заведения, сергии, сладолед и гледки. На нас много ни хареса, децата бяха малки и им беше интересно. Преди това първа спирка беше водопадът, след лифта имахме включен обяд, после тур с кораб и накрая час-два свободно време из Анталия за пазаруване.
Зависи какво търсите, има различни оферти.

# 316
  • София

От посочените бих заложила на Pine.И най важното в топ 100 на най хубавите хотели в света.Много висок рейтинг.
Славейче това ще да е някаква много странна класация щом хотел от средния клас в Анталия  попада в 100те най-хубави хотела в света. В класацията на Трипадвайзър от 105 хотела в Белек Pine Beach Belek е на 39 място.
Веве, Utopia world от 2 години все го заглеждам.
Daniela_Nikolova78, на първа страница на темата има няколко подробни отзива за хотела.

# 317
Роже, изчела съм ги. Опитвам се да следя, особено пък теб 😜
Очаквам да споменеш пак някой интересен хотел.

# 318
Bebe,с коя агенция резервира?

# 319
  • Където морето целува небето...
Скрит текст:
Скрит текст:
Дали има някой с актуална информация от лято 2023 за цената входа за Легендите и тази за картите за бърз достъп?

Октомври като бяхме беше 45 евро, преди това 100. За бърз достъп не знам, не сме ползвали.
Актуална инфо може да намерите на страницата на легендите
https://thelandoflegendsthemepark.com/

Там може да си проиграете различни ценови варианти и да видите какво излиза.
Аз направих един опит без много да се задълбочавам и излезе за 1 човек (възрастен) на 9 ноември - 35 долара, това ми излезе.
[/quote]
В сайта проверих, но там е цената към днешна дата.Питах ориентировъчно за лятото, за да си направя сметка дали да запазя близък хотел и да плащам всекидневни посещения или хотел със свободен вход. Все пак в момента дава цена от 35 долара, а потребителка писа за 100 евро през лятото.
[/quote]
Лятото цената варираше от 75 до 110-120 евро.
През турски турагент, с включен трансфер за 3.07 ние мисля платихме по 90 евро. Посрещащата агенция каланот я предлагаше за 110 евро.
Бързо преминаване беше 30 евро на човек, за атракционите извън Аква парка не ви е нужно. Към посочената дата нямаше навалици, опашки и струпвания. За Аква парка имаше на надуваемите пояси с които се возиш по някви тунелчета и горе на най високата пързалка, там където имитира камъни.
Имайте на предвид че един ден не е достатъчен за да се качиш и опиташ всичко. Ние- двама възрастни с две деца на 11 и на 7 успяхме да минем всички атракциони от към лунапарка, тунелите на Маша и мечока (невероятни са), делфин шоуто, мокрото 5Д, някаквакво друго 3-5Д (много яко беше), през изкуствените басейни минахме само за по снимка, на Аква парка почти нищо не сме ползвали, основно араби и иранци имаше, тук там руска реч, немци и англичани нямаше или поне не срещнахме. Заговорихме се с румънци и едно сръбско семейство. На цирка също не успяхме. Не сме се моткали, даже бих казала, че от нетърпение бързахме да видим всичко. По назад в темата съм писала малко по-подробно отзив. Тази година пак ще сме в Белек и се чудя дали да взимам билети отново да ходим. Като че ли ми се иска да ходим до водопадите на Анталия или на екскурзията която Анталия, с качване на лифта над града. Някой ходил ли е на този лифт?
Заслужава ли си? И въобще коя екскурзия бихте препоръчали в района на Анталия?
[/quote][/spoiler]
Благодаря за информацията!
Качвали сме се на лифта, интересно е и красиво като се изкачваш над плажа. Горе се разходихме, има красиви гледки. Посетихме отделно кулата. Ходили сме на делфинариума и аквариума в Анталия и на водопадите, но по суша. Бих ги пробвала с яхта по вода.

# 320
Турс клуб са пуснали самолетните програми.
Тез тур са покачили лекичко цените, или поне за хотела, за който аз резервирах.

# 321
  • Някъде в Европа...
Аз пак да си "повдигна" питането - някой да е почивал в Crystal Centro в Лара или някаква информация повече?

# 322

Цената им за хотела, който гледах, е по-висока от други агенции. Има ли някаква добавена стойност? За пръв път ще резервирам самолетна почивка в Турция и не знам на коя агенция да се спра Confused

# 323
  • Пловдив
Не бързайте още да запазвате.Имам усещането ,че агенциите пробват пазара и са надули цените.Може и заради черен петък .Не мисля ,че кой знае какво се е вдигнало в предлагането и качеството за да искат тези безбожни цени?Преди малко видях цените на Турс клуб за самолетите доста са завишени.Очаквам и Онекс да качат техните цени и тогава да започне сравняването.

# 324
  • Варна

Цената им за хотела, който гледах, е по-висока от други агенции. Има ли някаква добавена стойност? За пръв път ще резервирам самолетна почивка в Турция и не знам на коя агенция да се спра Confused

Към днешна дата от каченити ТезТур дават най-добра цена.
На Турс клуб е по-висока, а на Версо съвсем.
Емералд не съм гледала, но попринцип и те държат добра цена, но аз с тях не искам да пътувам и не ги следя.

Скрит текст:
нашата резервация в Тез в момента е 4150, в Турс 4350, а във Версо 4580)
Като изберете хотела и датите просто сравнете цените в агенциите и изискванията за плащане. На Тез е 10%, до 30% до 31.03 и останалите 22 дни преди датата.

Ние от днес се озовахме с още една непредвидена резервация. Цената беше повече от добра, приятели ни викнаха с тях и не се замислих особено.

Лято 24 е готово.

За легендите-миналата година имаха черен петък през ноември и имаше купени билети на цена 200лв за трима. Сега ще дебна и аз да взема за лятото, ако отново пуснат намаления.
Рефреш всеки ден на сайта.

https://iantalya.com/berkem-land-of-lions-in-manavgat-antalya/
Заслужава ли си?

Още един въпрос-препоръка за хотел в Ескишехир? Удобен за разходка и с паркинг към хотела. Само за междинна нощувка и разглеждане на града е.

# 325
Турс клуб определено са с по-високи цени тази година. Хотелът, който резервирах, за същия период и конфигурация, е близо 200 евро повече

# 326
Ние ползваме Аква Тур - доволни сме (до тук 5 полета). Преди това сме били с Емералд, но имаха трудна комуникация и повече не сме повторили.
Случайно попаднах на агенция Aries holidays. Някой дали знае за нея? Цените, които са им в сайта за 2024г са поне с 300-400 лева по-ниски в сравнение с другите агенции. Гледах собствен транспорт. Чак се учудих. Само не разбрах какви са условията при резервация.
Странно ми е и на мен, днес случайно в Аква тур цената на хотела, който следя е почти на нивото от октомври, разлика с другите ТА към 400 лв надолу... С посочената агенция не съм се занимавала, някакви отзиви?

# 327
А за Турс клуб знаете ли дали сега са известни часовете на полетите или ги казват в последствие? Не можах да намеря на сайта им.

# 328
Bebe,с коя агенция резервира?
през Емералд със собствен транспорт,  Ориент 99 също го предлагат.

# 329
  • Пловдив
А за Турс клуб знаете ли дали сега са известни часовете на полетите или ги казват в последствие? Не можах да намеря на сайта им.
Турс клуб ползват самолетите на Онекс и Тез Тур.Така ,че може да видиш кога са техните полети и да се ориентираш горе долу.Макар ,че в последният момент винаги може да има промяна.

Общи условия

Активация на акаунт