На море в Турция - тема 81

• 54 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Берлин
Аз не бих. Но отговорете си - колко е разликата, колко време прекарвате в стаята, ако стаята е по-добра, ще повлияе ли това на цялостното ви усещане за почивката.
Иначе- не съм огледала всички вили, но 1ят етаж на някои от тях ми се вижда много забутан, тъмен, в ниско пада някак.

# 406
  • Русе
Дайте, моля, някоя сигурна агенция с автобус 6 нощувки Кушадасъ. Simple Smile Повечето са с 7 или 5, но не и 6.
Не мисля, че има такава. Навсякъде се предлага 5, 7 или 10 дена.

# 407
  • Beyond the Frontiers
Galactic, доколкото разбрахме си била в Анталия.Сподели как е положението?Да резервираме ли или да изчакаме?Очаква ли се нещо ново?
Иска ми се. Но не съм в Анталия. Тази седмица и в следващите две много мениджъри на хотели са в София и ще има различни срещи с туроператорите и агенциите.
Снощи беше една от тях. За съжаление прекалено кратко на бързо беше събитието и честно казано се съсредоточих върху няколко хотела, които повече ме интересуваха заради текущи резервации.

# 408
Привет Simple Smile, много малко коментари и отзиви намирам за Фетие ,  а ми изглежда изключително красив този район.
Хотелите разбира се са далеч от 5 звездните в другите курорти, но ако някой има впечатления , ще съм много признателна.

# 409
Здравейте,
Може ли някой да сподели, актуално мнение за Kefaluka Resort Hotel/Bodrum?

# 410
  • София
Здравейте,
Може ли някой да сподели, актуално мнение за Kefaluka Resort Hotel/Bodrum?

Доста противоречиви мнения от тая година, иначе с 4,5 е в трипа. За една бройка да се прееба да ходя за 24-та, ама като ми пратиха снимка на плажа и се отказах. Не съм сигурен, ама май освен с такси не мож отиде до Бодрум да направиш един тигел. Засмуква те хотела първия ден и до края циркулираш само в него.

# 411
  • Beyond the Frontiers
Привет Simple Smile, много малко коментари и отзиви намирам за Фетие ,  а ми изглежда изключително красив този район.
Хотелите разбира се са далеч от 5 звездните в другите курорти, но ако някой има впечатления , ще съм много признателна.
Не знам защо смятате така. Има си няколко доста сериозни 5* хотела висок клас, както и няколко абсолютно класически такива.
Малко са отзивите, защото е отдалечен от основните летища и като цяло хотелите са по-скъпи.
Само Емералд имат чат-пат полет до Даламан. Абакс гледам, че са предвидили да летят до Бодрум и от там с автобус до Фетие. Тез тур летят до Анталия и правят трансфер от там.
Турс клуб обявиха, че ще имат совалка с автобус до там днес.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 21:13 от Galactic Voyager

# 412
Сега осъзнах, че пътуването с личен транспорт има едно сериозно предимство Simple Smile
Ако се разболееш никой не може да те спре или върне, респективно - ако си здрав няма как да се разболееш от останалите 50+ пътуващи Simple Smile

Миналия месец като се прибирахме и половината автобус подсмърчаше и кихаше...

# 413
  • София
Голямо предимство, особено ако си шофьор… или да возиш болно дете два дни по пътища и граници.

# 414
Каквото и да си говорим, наистина е предимство да си със собствен транспорт, ако можеш да си го позволиш - тръгваш когато поискаш, спираш където си искаш, правиш си екскурзии, не се съобразяваш с никого.

# 415
  • Пловдив
Най-голямото предимство е самолета.Колкото и да се моташ по летището за 5-6 часа си в хотела.Особенно сега както има вече полети  от Пловдив,Варна и Бургас.Да не е евтино!Но спестяваш време,  по малко нерви с чакане по граници,натоварени пътища с тирове и допълнителни застраховки.

# 416
  • София
Славейче, от това, което изреди като минуси, нищо не е вярно поне за нашия случай. Не, не ни е по-евтина почивката, тъй като ще имаме 3 междинни нощувки. Време не искаме да пестим, защото разполагаме с такова. Какви допълнителни застраховки? Ние правим само здравна. Пътищата в Турция не са като у нас и само в Бг ми правят впечатление тировете. На границите никога не сме чакали повече от половин час.
Ето аз мога да кажа, че със самолет е страшна скука. И не можете да се приберете с пълен с покупки багажник! Sunglasses
 За мен самото пътуване с кола е огромно удоволствие и не бих се лишила от него, защото си е цяло приключение.

Просто няма смисъл да се убеждаваме колко зле е изборът на другия. Всеки си преценява кой вид транспорт му пасва и му е най-удобен.

# 417
А и ако се случи със самолет да пристигнеш след обяд в хотела на първия ден и  да трябва да тръгне в 5 сутринта на последния си е загуба за мен. Зависи на кой какво му е важно и с какво разполага - някой няма врме, друг пари, трети кола или шофьор ...

# 418
  • София
И като сме заговорили за транспорти още малко инфо за тези, които ще предпочетат самостоятелно да си пътуват до Анталия, да отсядат където и както искат с междинни нощувки, със смяна на хотели по време на по-дълга почивка и все такива благинки, които с организираните екскурзии / почивки/ не могат да си позволят.
Цените на Пегасус са паднали и билетите София Анталия сега са по  89 евро с ръчен багаж, 107€ с 1 ръчен и с 1 багаж 20 кг. Май че това ще е нивото, миналата година ги купих на 72€ с 1 ръчен и с 1багаж 20 кг, връщане не ползваме, защото на връщане летим през Истанбул, където обикновено оставаме по 1 седмица и след това към София.Връщането от Анталия до София с Пегасус е съответно 69€ с 1 ръчен и 87€ с ръчен и 1 до 20кг. Или общо отиване и връщане с 1 ръчен и 1 до 20 кг. е 194€, което си е горе долу добре...

# 419
  • София
И като сме заговорили за транспорти още малко инфо за тези, които ще предпочетат самостоятелно да си пътуват до Анталия, да отсядат където и както искат с междинни нощувки, със смяна на хотели по време на по-дълга почивка и все такива благинки, които с организираните екскурзии / почивки/ не могат да си позволят.
Цените на Пегасус са паднали и билетите София Анталия сега са по  89 евро с ръчен багаж, 107€ с 1 ръчен и с 1 багаж 20 кг. Май че това ще е нивото, миналата година ги купих на 72€ с 1 ръчен и с 1багаж 20 кг, връщане не ползваме, защото на връщане летим през Истанбул, където обикновено оставаме по 1 седмица и след това към София.Връщането от Анталия до София с Пегасус е съответно 69€ с 1 ръчен и 87€ с ръчен и 1 до 20кг. Или общо отиване и връщане с 1 ръчен и 1 до 20 кг. е 194€, което си е горе долу добре...
Къде да следя за полети Истанбул-Анталия и каква е приблизително цената?

Общи условия

Активация на акаунт