На море в Турция - тема 81

• 54 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Нашата компания се спря на Maxeria Blue Didyma 5* от 8 юни. Общо 10 нощувки - 1 в Чанаккале, 7 в Дидим, 1 в Айвалък (Мушо) и последната в Одрин.
Много ме озадачи схемата на плащане. До 15 декември - 50 % от сумата, до 15 януари - до 80 %.
Досега никога не са ни искали толкова рано да плащаме почти цялата сума. Има ли и други като нас, че нещо се дразня в момента?
И още един въпрос, ако някой е посещавал хотела - има ли амфитеатър, тъй като по снимките в нета виждам, че шоуто е на сцена близо до басейните и няма обособени места, а просто маси и столове за сядане.

Ще чакам отзиви,защото и ние го гледахме,но доста неща се появиха негативни за хотела и се отказахме.

# 391
  • София
Ще чакам отзиви,защото и ние го гледахме,но доста неща се появиха негативни за хотела и се отказахме.
Би ли посочил негативите, че да си ги спестим евентуално, докато не сме платили все още.

# 392
  • София
Maxeria Blue Didyma е с 5-ца в трипа, празно няма, 5-6 страници прегледах от тая година все, 99% топ мнения, е има мисля само един кривак дето е дал ниска оценка.

това според мен е амфитеатър

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 15:47 от valerko

# 393
На мен ми пролича на открита дискотека по-скоро.

# 394
  • София
Нашата компания се спря на Maxeria Blue Didyma 5* от 8 юни.
И още един въпрос, ако някой е посещавал хотела - има ли амфитеатър, тъй като по снимките в нета виждам, че шоуто е на сцена близо до басейните и няма обособени места, а просто маси и столове за сядане.

Няма амфитеатър. Точно както предполагаш е, и където Валерко го е посочил на снимката.

# 395
Stayforlong - някой наскоро резервирал ли е през английската версия - рискуваме ли цените да не са приложими за неанглийски граждани, в случая за българи? 

За френската разбрах, че няма проблем - ама малко не смея с автоматични преводачи.

Като гледам цените в stayforlong направп ме сърбят пръстите. Обаче ме притеснява организирането на полет. Пегасъс и Сън цените в летния период излизат около 400-500евро и цената излиза като с агенция. Ще следя полетите, но ако не паднат или объркам нещо ще ме е яд.

# 396
  • София
Благадаря за отзивите по моя въпрос. Ще плащаме и без това тепърва няма да се търси друго.

# 397
  • Казанлък
Аквапаркът на Яли клуб Кушадасъ работи ли през септември? Намерих някаква стара информация, че на 15 септември затваря

# 398
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой има ли представа, какво представлява помещението Child Friendly Villa Standard в UTOPIA WORLD HOTEL в Алания?
Официално мениджърът ми обясни, че това си е економи стандарт вила. Демек първи етаж стая във вилите.
Тази зима ще ремонтират всички вили и стаите ще са абсолютно еднакви.

# 399
Би ли посочил негативите, че да си ги спестим евентуално, докато не сме платили все още.
Имаше в групата във фейсбук  цяла тема за хотела,оделно в гугъл четах доста минуси

# 400
  • софия
Относно темата за child friendly room в Utopia world, това е отговорът от хотела, потвърждение на написаното по- горе от Galactic
Yılmacan TOLAN
To
liliq.simonova@yahoo.com
Nov 13 at 10:35 AM
Hello,

all villas are located in the garden of the hotel.

eco villas ground floor or basement.
child friendly room also as villa standart room.

main building standart room located in main building.

Аз лично резервирах, хотелът си заслужава доста!!

# 401
  • Пловдив
Galactic, доколкото разбрахме си била в Анталия.Сподели как е положението?Да резервираме ли или да изчакаме?Очаква ли се нещо ново?

# 402
  • В.Търново
Дайте, моля, някоя сигурна агенция с автобус 6 нощувки Кушадасъ. Simple Smile Повечето са с 7 или 5, но не и 6.

# 403
Здравейте, тази година ми е трудно да избера хотел за почивка, моля за съвет- ние сме с 2 деца едното на 12г /иска ми се да го броят за дете/, а другото е по-голямо и вече се води възрастен, заради гях искам хотела да има приличен аквапарк, с хубава храна, и долу-горе читав плаж, като бюджета ни е 5000лв.  с автобус, за началото на септември, предпочитам в района на Анталия, но не е задължително. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча хотел, който е посетил и е останал доволен. Хубав ден!
Моля, за мнения по моето питане. Благодаря предварително!

# 404
Здравейте, някой има ли представа, какво представлява помещението Child Friendly Villa Standard в UTOPIA WORLD HOTEL в Алания?
Официално мениджърът ми обясни, че това си е економи стандарт вила. Демек първи етаж стая във вилите.
Тази зима ще ремонтират всички вили и стаите ще са абсолютно еднакви.
Хм, дали може да се рискува за този тип стая?

Общи условия

Активация на акаунт