На море в Турция - тема 81

• 54 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не е зле да се уточнява точно кой Мега Сарай.Има голяма разлика от хотела в Белек и този в Сиде.

# 376
  • Берлин
Славейче, моля те да споделиш,ако откриеш нещо интересно със самолет от Пловдив

# 377
  • Германия
Някакви отзиви за Labranda Alantur Resort, излиза ми добра цена, пише, че ще се реновира до април, май 2024. Гледам, че има хубава оценка в немските сайтове. Някой да е бил там?

# 378
  • Dublin
Някакви отзиви за Labranda Alantur Resort, излиза ми добра цена, пише, че ще се реновира до април, май 2024. Гледам, че има хубава оценка в немските сайтове. Някой да е бил там?

Бях там миналия месец  - https://www.bg-mamma.com/?topic=1599059.msg47146035#msg47146035

# 379
Не е зле да се уточнява точно кой Мега Сарай.Има голяма разлика от хотела в Белек и този в Сиде.
Да,изрично написах ,че става въпрос за Сиде.
Благодаря за отзивите,страхотни сте!Мегасарай ще да е!

# 380
Може ли да попитам какви са разликите и кой Мега Сарай е по-добър според Вас?

# 381
  • Пловдив
Сравних доста агенции и хотели с полети от Пловдив и София..Има доста хотели вече и продължават да качват агенциите.За сега Онекс ми излизат най-евтини с цените които ще обявят отстъпка  от понеделник за черен петък.Иначе конкретен хотел не съм избрала.Идват ми много скъпи тези които бях набелязала.Много се чудя дали да направя компромис или да сменя дестинацията.
Мега Сарай-Белек е много по висок клас от този в Сиде.Между другото има Мега Сарай и в района на Лара по близо е до града Анталия.

# 382
  • Beyond the Frontiers
Да, MEGASARAY WESTBEACH ANTALYA ама той не е много по вкуса на българските туристи. Иначе държи ниво.

# 383
Сравних доста агенции и хотели с полети от Пловдив и София..Има доста хотели вече и продължават да качват агенциите.За сега Онекс ми излизат най-евтини с цените които ще обявят отстъпка  от понеделник за черен петък.Иначе конкретен хотел не съм избрала.Идват ми много скъпи тези които бях набелязала.Много се чудя дали да направя компромис или да сменя дестинацията.
Мега Сарай-Белек е много по висок клас от този в Сиде.Между другото има Мега Сарай и в района на Лара по близо е до града Анталия.

Славейче, може ли линк с офертите на Онекс Тур? Не откривам цени за 2024. Благодаря предварително!

# 384
Онекс Тур имат вече оферти, но на мен цените ми се виждат височки. Дано да има намаления!
Търсете ги като отворите главното падащо меню, най-накрая "оферти 2024", или ползвайте направо този линнк:

https://www.onextour.com/country/turkey

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 05:56 от Daniela_Nikolova78

# 385
  • Пловдив
Ще имат(питах ги) след 20.11 седмица на Черен петък .Миналата година беше 6% от обявената сума на хотела.Надавам се и тази да е поне толкова.Ще следя и другите агенции дано свалят цените.

# 386
  • София
Нашата компания се спря на Maxeria Blue Didyma 5* от 8 юни. Общо 10 нощувки - 1 в Чанаккале, 7 в Дидим, 1 в Айвалък (Мушо) и последната в Одрин.
Много ме озадачи схемата на плащане. До 15 декември - 50 % от сумата, до 15 януари - до 80 %.
Досега никога не са ни искали толкова рано да плащаме почти цялата сума. Има ли и други като нас, че нещо се дразня в момента?
И още един въпрос, ако някой е посещавал хотела - има ли амфитеатър, тъй като по снимките в нета виждам, че шоуто е на сцена близо до басейните и няма обособени места, а просто маси и столове за сядане.

# 387
# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт