На море в Турция - тема 81

• 54 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,
Планирам почивка в Кушадасъ и ми попадна оферта за хотел NFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORTS. Бих искала да знам, ако някой от вас е посещавал този хотел, какво ви е мнението? Не можах да намеря информация за хотела на първа станица на темата. Благодаря предварително!
Ако държиш на плаж...няма, платформа и мижава ивица. В трипа има 2-3 гадни мнения от тая година, но иначе е с 4,5 рейтинг, в букинга е средна хубост 7,4. В България много често ходя командировка и хотел с по-малко от 8 въобще не буквам, а това е Турция и трябва да е уау.

# 361
За някои хотели намирам фрапантни разлики в оценките на Tripadvisor, Booking & Google Grinning
Аз си мисля, че най-много трябва да се вярва на Гугъл, и най-малко - на Трип Simple Smile

# 362
  • София
tripadvisor за all incl хотели е много добър ориентир.

# 363
Като гледам цените в stayforlong направп ме сърбят пръстите. Обаче ме притеснява организирането на полет. Пегасъс и Сън цените в летния период излизат около 400-500евро и цената излиза като с агенция. Ще следя полетите, но ако не паднат или объркам нещо ще ме е яд.

# 364
  • Германия
Като гледам цените в stayforlong направп ме сърбят пръстите. Обаче ме притеснява организирането на полет. Пегасъс и Сън цените в летния период излизат около 400-500евро и цената излиза като с агенция. Ще следя полетите, но ако не паднат или объркам нещо ще ме е яд.
И аз съм така, гледам постоянно дали има промяна, следя и полетите, но още не смея да купувам.

# 365
Може да направите като нас предните години - полет от Истанбул. Не повече от 300-350 лв биха излезли и то с включен багаж. Пътят до там е хубав, бърз и само по магистрала. Гугъл офлайн карти работят перфектно. Паркинг на летището за 40-50 лв. за 7 дни и това е.
Тази година ще сме с 3 годишен и бебе и това е причината да летим евентуално от София. Но ако няма някаква драстична промоция на някой от двата превозвача, мъжът ми ще не ще пак ще кара до Истанбул.

# 366
  • Варна
Може да направите като нас предните години - полет от Истанбул. Не повече от 300-350 лв биха излезли и то с включен багаж. Пътят до там е хубав, бърз и само по магистрала. Гугъл офлайн карти работят перфектно. Паркинг на летището за 40-50 лв. за 7 дни и това е.
Тази година ще сме с 3 годишен и бебе и това е причината да летим евентуално от София. Но ако няма някаква драстична промоция на някой от двата превозвача, мъжът ми ще не ще пак ще кара до Истанбул.
Уизеър също летят от Букурещ до Анталия . Цените им не са лоши и е вариант за живеещите в Северна България. Друг е въпроса колко са надежни с честите промени на полетите. Но за Алания определено Истанбул - Газипаша е по-добрия вариант. Едно е летището да ти е на 30 километра , друго е на 130.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:26 от ninoto

# 367
Здравейте, кои от Ефталиите ползват пързалките на Оcean, че малко се обърках? Колебая се между тези хотели- Ефталия Оушън ( или друга Ефталия), Atlantique Holiday Кушадасъ и Maxeria Blue Дидим. С дете на 12 години ще ходим. Съвет към кой да се насоча?

Пързалките и басейните на Океан се ползват само от почиващите в хотела. На острова пред 4те хотела се ползва от всички. Ако държите на голям аквапарк с много и разнообразни пързалки за 12 годишния това е вашия хотел.
Като имайте предвид, че е най-голям от трите ви избора и има доста хора.

Атлантика е за по-спокойна почивка и аквапарка според мен е за по-малки деца. Най - добър плаж от трите.

Максерия сме минавали покрай него, плажа не става и е малък. В самия хотел почти не се вижда зелинина, пързалките са като на едно стръмно схлупено място.

# 368
Здравейте, някой има ли представа, какво представлява помещението Child Friendly Villa Standard в UTOPIA WORLD HOTEL в Алания?

# 369
  • София
Здравейте, някой има ли представа, какво представлява помещението Child Friendly Villa Standard в UTOPIA WORLD HOTEL в Алания?
liliq. може да отговори по-подробно след няколко дни на този въпрос, но тъй като тя пише много много рядко в темата ще си позволя аз да дам някакъв отговор.
Вчера тя ми писа лично съобщение със същия въпрос след като от Емералд са и предложили child friendly villa standart на добра цена със самолет.
Ерос и на Вас ще кажа горе долу същото, което отговорих и на нея.
Аз такъв тип стаи не зная да има, може би са някои забутани стаи на първи етаж. Във вилите стаите са еднакви, от тази година ги разделиха  като цени с изглед море и ленд вю и направиха икономични стаите на партера във вилите, защото са много сенчести и влажни.  Възможно е да става на въпрос за една вила, която се намира под нивото на релакс басейна, до тоалетните. Тя е на един етаж със стаи, наредени една до друга без никаква изолираност от пътя, преминаващ покрай тях и изглеждат доста невзрачно. Още повече, тази вила е отдалечена от абсолютно всичко и ще трябва да изкачвате около стотина стъпла покрай релакс басейна, за да отидете до основната сграда, ресторанта и басейните.
Най-добре е да не се лутате  и да не питате из групи, а направо да влезете в сайта на Утопия. Там има онлайн чат и веднага ще отговорят на всичките Ви въпроси. Има и имейли, на които да пишете, има и форма за изпращане на съобщения с въпроси. Питайте ги в коя точно вила са тези стаи?
Изпращам Ви схема на вилите, за да можете като ги питате да видите в кои вили са тези стаи. За мен това са стаи 4100, точно под релакс басейна, долу вдясно гледайте на схемата.

# 370
liliq. може да отговори по-подробно след няколко дни на този въпрос, но тъй като тя пише много много рядко в темата ще си позволя аз да дам някакъв отговор.
Вчера тя ми писа лично съобщение със същия въпрос след като от Емералд са и предложили child friendly villa standart на добра цена със самолет.
Ерос и на Вас ще кажа горе долу същото, което отговорих и на нея.
Аз такъв тип стаи не зная да има, може би са някои забутани стаи на първи етаж. Във вилите стаите са еднакви, от тази година ги разделиха  като цени с изглед море и ленд вю и направиха икономични стаите на партера във вилите, защото са много сенчести и влажни.  Възможно е да става на въпрос за една вила, която се намира под нивото на релакс басейна, до тоалетните. Тя е на един етаж със стаи, наредени една до друга без никаква изолираност от пътя, преминаващ покрай тях и изглеждат доста невзрачно. Още повече, тази вила е отдалечена от абсолютно всичко и ще трябва да изкачвате около стотина стъпла покрай релакс басейна, за да отидете до основната сграда, ресторанта и басейните.
Най-добре е да не се лутате  и да не питате из групи, а направо да влезете в сайта на Утопия. Там има онлайн чат и веднага ще отговорят на всичките Ви въпроси. Има и имейли, на които да пишете, има и форма за изпращане на съобщения с въпроси. Питайте ги в коя точно вила са тези стаи?
Изпращам Ви схема на вилите, за да можете като ги питате да видите в кои вили са тези стаи. За мен това са стаи 4100, точно под релакс басейна, долу вдясно гледайте на схемата.

Роже, много Ви благодаря за включването! И аз видях тези помещения на сайта на Емералд (въпреки, че след последното им "излагане", като ни пропиляха един ден в Египет, си казах, че няма да посещавам сайта им. Както и да е......) Освен тези стаи имат и обикновени стаи във вилите. Направих точно това, което съветвате и Вие. Влязох в сайта им и им зададох този въпрос, отговориха до минути, че това са стаите от вилите, което ме наведе на мисълта, че наистина ще е нещо забутано, тип икономична стая. Просто се изкуших от цената Simple Smile))

# 371
  • Beyond the Frontiers
Ерос, утре съм на среща с мениджърите на Утопия. Ако не ви е късно ще мога да отговоря след това.

# 372
И аз да се допитам-колебая се между Мегасарай Сиде и Камелия Аishen. Не държа на плаж,а на анимация и прилична храна,чистота.В първия ме блазни,че е изцяло реновиран,та ще помоля за съдействие...

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 16:58 от bobsi81

# 373
Мога да дам отзиви като човек почиващ в Мегасарай и Камелия Фулия /2018/ Камелия води за мен единствено по плаж,и може би малко в анимацията.Храната в Мегасарай ми хареса повече.Чистотата,за стаите имам забележки към двата.Отношението на персонала в Мегасарай за мен е по добър.Стараят се хората.

# 374
И аз да се допитам-колебая се между Мегасарай Сиде и Камелия Аishen. Не държа на плаж,а на анимация и прилична храна,чистота.В първия ме блазни,че е изцяло реновиран,та ще помоля за съдействие...

Камелия Айшен не отговаря на изискванията ти - слаба анимация, посредствена храна. Само плажът е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт