На море в Турция - тема 81

• 53 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Beyond the Frontiers
Благодаря, Mamma Suzanna, много полезно

Чакам и с нетърпение отзива за Титаник Белек- мисля че в крайна сметка се колебая между него и Рикос Текирова 🤨
При всички Риксос има безплатен вход в Land of Legends.

# 526
  • София
Да, благодаря, и безплатен шатъл всеки ден 🙂 За Текирова не знам как е положението с плажа и има ли нещо въобще там освен хотели.. в Белек поне знам аптеки, магазини, ако нещо се наложи. Предполагам че са ми неоснователни притесненията, на снимки плажа изглежда доста добре, напомня ми Бодрум.

# 527
  • Пловдив
Аз пък се колебая между Титаник Делукс Лара, Дефин Дива и Нирвана Космополитън.
Сякаш една идея повече клоня към Титаник.
Без деца сме и по тази причина Делфина май ми е на опашката.
Не знам. Побутване ми е нужно.
Вече е решено за нас.В понеделник отивам да нося пари за Нирвана космополитен.За първи път ще повторим хотел.Тази година бяхме там и много ни хареса.

# 528
Дали нещо бюджетно може да се намери за 2-ма възрастни за края на юни или сред средата на септември? Бюджета ни е около 3500лв., от София, като предпочитаме самолетна програма. Всичко за момента, което гледам е над бюджета ни. Не са ни приоритет пързалки и други видове забавления. Търсим зелена територия, хубав плаж и добра храна. От списъка с хотелите, които съм записвала от темата, нито един не ни е в бюджета. 😵

# 529
  • София
Сменете си датите- краят на юни цените са много високи 👍🏻 За септември според мен пък е рано да се запазва- аз септември съм запазвала на добри цени през март, но може и да съм имала късмет.
Pine Beach не ви ли влиза в бюджета?

# 530
Дали нещо бюджетно може да се намери за 2-ма възрастни за края на юни или сред средата на септември? Бюджета ни е около 3500лв., от София, като предпочитаме самолетна програма. Всичко за момента, което гледам е над бюджета ни. Не са ни приоритет пързалки и други видове забавления. Търсим зелена територия, хубав плаж и добра храна. От списъка с хотелите, които съм записвала от темата, нито един не ни е в бюджета. 😵
Pine Beach Resort в Белек, в Сиде Kamelya Aishen K Club, VON Resort Elite, Hotel Turan Prince...
Може да се измислят варианти. Ако искате, пишете ЛС.

# 531

Не е като да няма такива хотели. Изискването за плаж ограничава доста възможностите, защото хотелите с хубав плаж са малко и по правило с по-високи цени именно заради пясъка. Но все пак в края на септември в бюджета се вместват:
- VONRESORT Golden Coast ( и Golden Beach, разбира се, но там ми се струва по-шумно и по-подходящо за семейства с деца). За комплекса е писано много, почиващите в него са доволни. Слави се с хубава зелена територия, хубав плаж, добра храна, без обаче да е уау. Умерената цената и плажът са най-големите му предимства.
- Crystal Palace - съседния хотел до VONRESORT. Има хубав плаж, добро обслужване, компактна, но красиво оформена територия, добра храна.
- Hotel Turan Prince - малкия Turan, да не го объркате с другия, който е Prince World. Та този хотел е на пясъчен плаж, има добро обслужване и храна и не много голяма територия, но е достатъчно озеленена.

Тези трите най-много си заслужават от хотелите с добър плаж, които се вписват в бюджета ви в края на септември. Ако направите някакъв компромис с плажа, ще се появят още предложения.
Ако можете да понесете не толкова полегато дъно, малко по-едър пясък и малки камъчета на влизане във водата, то можете да погледнете и Pine Beach и Paloma Grida в Белек, които със сигурност са на по-добро ниво от предишните.

# 532
  • Пловдив
Погледни този.До края на деня имаш отстъпка .
https://www.onextour.com/hotel/mylome-luxury-hotel-amp-resort?ui … =0&tour_type=tour

# 533
Погледни този.До края на деня имаш отстъпка .
https://www.onextour.com/hotel/mylome-luxury-hotel-amp-resort?ui … =0&tour_type=tour

На тези сайта им е трагедия. Натискам изберете стая и излиза жълт прозорец с надпис - Не сте упълномощени да извършвате това действие Frowning

# 534
Neli_20, според мен трябва първо да се регистрираш. Тогава ти дава да видиш и часовете на полетите, и други подробности.

# 535
Тези катаклизми в Турция как ли ще се отразят на почивките догодина...

Природата ги съсипа Sad Не само тях...

# 536
Какво е станало, какви катаклизми?

# 537
  • Варна

Вероятно има предвид пожарите, неспиращите земетресения, проливните дъждове, наводнения, тайфуни, циклони и всякакви урагани - въобще неща от този род.

# 538
  • Beyond the Frontiers

Вероятно има предвид пожарите, неспиращите земетресения, проливните дъждове, наводнения, тайфуни, циклони и всякакви урагани - въобще неща от този род.
Които се случват и в България, Европа, Африка, Азия, Америките, Австралия....?!?  И аз не го разбрах това.

Анталия е курорт с изключително благоприятно географско местоположение. Високата планина ги пази доста. Да, има инцидентни събития, както в цял свят. Но като цяло от климатична гледна точка нещата са положителни.
Да, в Турция има земетресения. Моля да си отворите географска карта и да видите къде са те....Не са в Анталия...
Да, в Турция има икономическа криза. Както и в България. То няма държава, която да не е в кюпа в момента....

Сезон 2023 е абсолютно рекорден за Турция. Въпреки жестокото земетресение.

# 539
Току що проверих и нашата почивка е с 1000 лв по-скъпа от това, което резервирах аз в последните дни на септември (самолетна програма,  2+1).

Общи условия

Активация на акаунт