Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 730
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Кринон мисля, че е 400 мг, а 2 утрогестана са 200 мг. На мен ми се е случвало да забравям за моя прогестан (200 мг) вечер и се надявам и при Вас да няма проблем от 1 намалена доза. Успешна бременност докрай!

# 211
Здравейте момичета. На 25.10 имах трансфер на 1 ембрион бластоцист поради висок естрадиол 8600. Но от 30.10 започна едно кафяво зацапване, помислих че ще ми дойде, но нямаше кръв, сутрин и вечер когато слагам циклогест по самия пръст има кафяво, когато ходя до тоалетна урината е чиста,няма следи от нищо. Това продължава и до днес. Утре съм на преглед защото ми е притеснено.

# 212
Момичета, висок ли е прогестеронът според Вас? 13ти ден след трансфер

# 213
От петък съм спряла лекарствата....днес пак пуснах чхг - 52,87.....цикъл не идва, не ме боли нищо....а то макар и супер слабо си расте.... какво ще рече и каква да правя? Днес съм 17 ден от трансфера на 3 дневни, на 12 ден бях 40....Някакви предположения как да се изчистя, явно не расте като хората и дали е в тръбата? Нямам кафеникаво течение или е много рано още да се разбере?

# 214
Има ли някой с успешно инвитро на 43 год,без донорска програма ???

# 215
Има ли някой с успешно инвитро на 43 год,без донорска програма ???

Има тема за Инвитро 40+ и там дамите споделят опит. Можете да прочетете там и да се допитате до тях.

Karapeeva, докторът отхвърли ли ИБ? ЧХГ не намалява, а бавно расте - така ли? Най-добре е да ви следят изкъсо.

# 216
От петък съм спряла лекарствата....днес пак пуснах чхг - 52,87.....цикъл не идва, не ме боли нищо....а то макар и супер слабо си расте.... какво ще рече и каква да правя? Днес съм 17 ден от трансфера на 3 дневни, на 12 ден бях 40....Някакви предположения как да се изчистя, явно не расте като хората и дали е в тръбата? Нямам кафеникаво течение или е много рано още да се разбере?

За съжаление е напълно възможно да е извънматочна. Задължително продължавай да следиш ЧХГ.
Моята стойност на 12ти ден след трансфер на две 5-дневни беше 29, 14ти ден 31, 18ти ден -41... От там нататък ту нарастваше бавно за 48ч, ту се удвояваше. Следих ЧХГ през два-три дни, от третия ден кървене нататък прегледи пред ден. Оперираха ме от извънматочна бременност точно месец след трансфера. Болките почнаха деня преди операцията. Сакчето се видя в тръбата в деня на операцията. Кървене като при цикъл получих 3 дни след спиране на лекарствата, което продължи макар и по-слабо до операцията, но си беше ярка кръв, макар по "учебник" ИМБ да се свързва с кафеникаво/ръждиво зацапване.

# 217
Здравейте, записвам се тук с отменен ЗЕТ този месец и очакваща с нетърпение следващия. Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 218
При мен Расте бавно. На 03.10 - 120
Днес - 206
В сряда пак ще пусна
На УЗ нищо не се вижда.
Следят ме.
Нямам кървене. Нямам болки
Продължавам с естрофем, дуфастон и утрогестан....
За сега изключват извънматочна, но.... Времето ще покаже

# 219
Здравейте! Какво значи тази наредба? Ще върнат само един ембрион ли замразенк са ми 2 заедно??

5.5. Поставянето в маточната кухина на повече от:
5.5.1. един ембрион на стадий след компактизация в първия и втория цикъл на лечение чрез инвитро процедура при жени на възраст до 38 години; до два ембриона на стадий след компактизация в трети и следващите цикли при лица на възраст до 38 години;

# 220
Noakia, тази наредба е четох отпред назад и отзад напред и нищо не разбах. Спокойно, ако искаш да ти върнат два ембриона, ще стане. Днес, четох за една женица, на която и върнали 5 ембрита.

# 221
Благодаря, Фрида!
Аз съм в подготовка за втори ЗЕТ и този път цикъла ми не е толкова обилен. Дали е от естрофема? Чакам си прегледа при доктора да му кажа и съм притеснена да не отменим опита….

# 222
Да, и други момичета са споменавали, че след започването на Естрофем, цикъла ставал доста скромен.
Кога ще ти е трансфера? Моят е в края на седмицата. Също втори. Дано ни е късметлийски Nature Low Brightness Nature High Brightness Nature Dizzy Nature Stars Nature Fireworks Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 223
Моя ще е след 20-ти. Опитвам се да съм спокойна след загубата в 7г.с заради хематом.
Стискам палци скоро да имаме добри новини 🙏🏻🙏🏻🍀🍀

# 224
Noakia, съжалявам за загубата ти и дано този път, малките да си стоят на топло до края. Hug

Общи условия

Активация на акаунт