Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва след трансфер на трети ден?
Какво се случва след трансфер на петия ден?
Какви са препоръките преди и след трансфер на ембриони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва след трансфер на трети ден?
След трансфер на трети ден, ембрионите продължават да се развиват, преминавайки през различни етапи като морул и бластоцист. На пети ден след трансфера, бластоцистът се прикрепя към маточната стена и започва имплантацията, която завършва до седмия ден. Нивата на hCG започват да се повишават, а имплантацията е завършена. Феталното развитие продължава и клетките, които ще станат плацента и фетус, започват да се развиват.
-
Какво се случва след трансфер на петия ден?
След трансфер на петия ден, бластоцистът се закрепва към маточната стена и започва имплантацията, която продължава до седмия ден. Нивата на hCG започват да се повишават, а имплантацията е завършена. Феталното развитие продължава и клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус, започват да се развиват.
-
Какви са препоръките преди и след трансфер на ембриони?
Препоръките преди и след трансфер на ембриони включват хигиенни мерки като избягване на употребата на парфюми и дезодоранти, почивка и избягване на физическо натоварване. След трансфер обикновено се препоръчва също така да се избягват сауни, горещи душове, тежки физически натоварвания, кофеин, алкохол и цигари и насърчаване към повече спокойствие. Важно е жената да прави това, което я кара да се чувства по-уверена в успеха.
-
Каква е разликата между тест за урина и кръвен тест за бременност?
-
Какви са препоръките за използване на пикливи тестове след трансфер на ембриони?
В последствие едното спря да се развива и остана само един, който сега е на 4г. и нямам търпение да го направя батко. На 7ми ден след фреш трансфер съм! Когато ми казаха, че хормоните ми за фреш трансфер са подходящи, малко се притесних, тъй като предимно ЗЕТ май се прави, особено в Турция, но гледам да мисля положително. Приближавам датата на МЦ и започнаха леки болки, но прочетох, че явно е нормално. Датата за теста е 30.10. Не съм си мислела да правя "пиклив" тест, но може пък и да пробвам

Дано сме си на късмет!