Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте
Аз също съм нова в този форум
Преди час получих обаждането че първото icsi е негативно.
Сърцето ми ще се пръсне 😭😭😭😭

# 481
Благодаря на всички , може би не се изразих правилно - по-точно получавам спазми като преди цикъл . Ще чакаме и ще се молим за две чертички🙏

# 482
Здравейте
На по-старите от нас във форума сърцето ни се е пръскало много пъти и сме живи и продължаваме. Тежко е. Но минава. Успокой се. Приеми случилото се. Ще се наредят нещата. Бъди силна. Излей мъката и дай време на времето... Съжалявам за неуспеха ти и ти пожелавам успех следващия път. Успява този, който не се отказва. ❣️

# 483
Съжалявам, Naixi89
Не е лесно!
Поплачи си и се погрижи за себе си ❤ И се навъртай, ще видиш че почти всички минаваме през това. Не от лесно сме се събрали ❤
Много, много съжалявам 🫶🏻
Дай си малко време, отпусни се, почини си и след това с нови сили се хвърляй пак 🫶🏻

Здравейте

# 484
  • София
Здравейте, след няколко дни ми предстои кръвен тест след ЗЕТ на петдневно ембрионче. Моля, дамите от София да ме насочат към лаборатория с бързи резултати. Благодаря предварително!

# 485
В Надежда излизат за час-два. Успех!
Здравейте, след няколко дни ми предстои кръвен тест след ЗЕТ на петдневно ембрионче. Моля, дамите от София да ме насочат към лаборатория с бързи резултати. Благодаря предварително!

# 486

Токуда, излизаше ми за около час-два
Изпреварили са ме 😁 Надежда също. Успех!

# 487
Здравейте, вие пиете ли кафе след трансфера?

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 00:13 от Sunshine033

# 488
  • София
Голям любител съм на кафето и това беше един от въпросите след трансфера. Според моя лекар, едно максимум две кафета на ден са позволени.

# 489
Аз пия по 1 много късо сутрин. Никой не ми е казвал, че трябва да го спра, но често са ми препоръчвали да е 1 на ден( сутрин) и по възможност да е късо.
Един от лекарите ми беше казал, че ако искам дълго кафе мога да си пускам късо кафенце и да си го разреждам с топла вода. Каза, че е по-добре отколкото дълго кафе.
Но не съм го правила.
 Тези дни кафето само започва да си се регулира - пия 5-6 глътки и повече не ми се пие.

# 490
Момичета, преди да изследвам Прогестерон, да си бия ли Пролутекс или след изследването,понеже имам два пъти на ден Пролутекс..

# 491
Здравейте,
Влизам да се отчета. След като в продължение на две седмици чхг растеше(удвояване се на всеки три дни) и стигнах до околко 2000...в 6г.с. Плоден сак не се видя. Спряха ми всички лекарства и след четири дни ми дойде. Вчера пуснах пак чхг(спада). И това е добра новина. Не вярвах, че така ще се зарадвам на спадащо чхг 😌 но... След притесненията за извънматочна и моларна-това наистина си е добра новина. Продължавам да следя чхг-до 0. И после не знам - май ще си почина месец два... Че последните два месеца... От подготовката за трансфер... До сега... Бяха като влакче на ужасите. Пожелам успех на всички ви! А аз се надявам на 0 чхг възможно най-скоро и дано всичко се изчистило добре от само себе си. Вече пети ден имам кървене, при обикновен цикъл от три дни, но... Това е нормално... Предвид че изчистването може да продължи и по-дълго.
Благодаря Ви за подкрепата момичета. Вие бяхме с мен през всичките дни, да ми давате надежда, успокоение и вяра.

# 492
  • София
Момичета, преди да изследвам Прогестерон, да си бия ли Пролутекс или след изследването,понеже имам два пъти на ден Пролутекс..

Най-добре е около 2 ч. след поставянето.

# 493
  • гр. София
eyeswideopen, радвам се, че намина да споделиш.
Въпреки лошия развой, изглежда ще се разминеш с по-малкото зло и ще се изчистиш от само себе си.
Колкото и странно да звучи, пожелавам ти чхг да продължи да пада чак до 0 и скоро всичко да е зад гърба ти.
Хубава почивка си дай, време също, колкото е необходимо, а после - смело напред! Heart

# 494
Здравейте, 22.11-12ти ден от Зет ЧХГ 746, днес 1755miu/ml и прогестерон 56.1nmol/L ,как ви се струва?Имах една извънматочна, дано сега да не се повтори същото..🍀

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 18:40 от stefani27

Общи условия

Активация на акаунт