Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Здрасти,
Нормално е да се тревожиш, но не се поддавай твърде много, нали ❤ Нищо в крайност не е полезно.
Напомням ти, че ембриончето е много, много мъничко и няма как нито да изпадне, нито да го повредиш толкова лесно Simple Smile
Аз също се тревожа, но си напомням и се опитвам да имам нормално ежедневие с повече почивки.  Да полягвам между дийностите.
Ако не успяваш да се контролираш може да опиташ дихателни практики - много успокояват - бавно да вдишваш и бавно да издишваш на равни интервали например и да си повтаряш често, че всичко е наред и си в безопасност!
И разбира се си спазвай препоръките на лекарите, които са: да не дигаш тежки предмети; да не се къпеш с гореща вода; без спорт и физически упражнения; без сауни и парни бани.
Всичко ще бъде наред ❤

Момичета, скоро ще имам трансфер. Пореден!! 
Винаги имам страхове след това. Страх от елементарно стоене на дивана примерно, да си взема душ, да се наведа. Просто страх да не саботирам нещата.
Усещам, че напрежението в мен ескалира с наближаването. Кажете как си прекарвате дните след трансфера?

# 466
  • гр. София
Момичета, скоро ще имам трансфер. Пореден!! 
Винаги имам страхове след това. Страх от елементарно стоене на дивана примерно, да си взема душ, да се наведа. Просто страх да не саботирам нещата.
Усещам, че напрежението в мен ескалира с наближаването. Кажете как си прекарвате дните след трансфера?

Разбирам страховете ти, само който не е минал през това, не го е страх. Аз също понякога си казвам: ох сега като се наведох така рязко или като клекнах или като изкачих тези стълби, дали не направих нещо?
Но после се замислям и си казвам: Не, обективно погледнато тези неща не могат да навредят.

Както и Вени е написала, основното е да избягваме физическо натоварване, вдигане на тежко и горещи вани/сауни/парни бани. Това е повече от достатъчно и е за презастраховане, та жените, които забременяват естествено, не избягват тези дейности от всяка овулация до цикъл. Просто при инвитрото гледаме да се презастраховаме, за да си увеличим шансовете за успеваемост, но няма нужда да изпадаме чак в крайности.

Спокойствието и положителните мисли също са важни обаче.

Успех и пиши пак! Heart

# 467
Бременност с бременност не си приличат. Имала съм 3 и мога да го кажа на 100 %

# 468
Ето това е кофтито при мен. Сега ще сравнявам с първия път какво е било. Тествах се на 5 ден с престо и показа черта, а на 6 ден кръвен чхг 106.
Силно вярвам, че това ми е късмета. Този път съм без фракси само пролутекс

[/b]
Не е спам, тук си говорим как се чувстваме след трансфер, напълно си си по темата. Simple Smile
Не съм имала никакви усещания при успешния ми трансфер и не само аз, като цяло знам, че бе е задължително нито да има, нито да няма каквито и да било усещания и симптоми.
За протокола, сега също нямам. Днес ми е 8-ми ден след трансфер (на 2 3-дневни) и до вчера сутринта имах спазми като преди цикъл по около веднъж-два пъти на ден, но от тогава нищо.

# 469
Но това звучи чудесно като за начало!
За мен 6 ти ден е много рано за тестове, но щом имаш 106 чхг, значи нещата се случват❤
Имай вяра и малко повечко търпение ❤Стискам палци да се потвърди ❤❤❤

Ето това е кофтито при мен. Сега ще сравнявам с първия път какво е било. Тествах се на 5 ден с престо и показа черта, а на 6 ден кръвен чхг 106.

[/b]
Не е спам, тук си говорим как се чувстваме след трансфер, напълно си си по темата. Simple Smile
Не съм имала никакви усещания при успешния ми трансфер и не само аз, като цяло знам, че бе е задължително нито да има, нито да няма каквито и да било усещания и симптоми.
За протокола, сега също нямам. Днес ми е 8-ми ден след трансфер (на 2 3-дневни) и до вчера сутринта имах спазми като преди цикъл по около веднъж-два пъти на ден, но от тогава нищо.

# 470
veni_ina, Me, Myself & I, благодаря ви момичета! Прави сте.

Мъжът ми предлага да правя упражненията на Wim Hof за дишане. Grinning Мисля, че е добро начало малко да се поуспокоя.

Надявам се този път да имам положителен тест.

Пожелавам успях на всички, които чакат сбъдването на мечтата! Нека вече се случи. Simple Smile

# 471
Май и аз не се изказах правилно.
Предния път ми беше това ЧХГ, но завърши със загуба заради хематом.
Сега съм 1 ден след трансфер и си чакам…..

Но това звучи чудесно като за начало!
За мен 6 ти ден е много рано за тестове, но щом имаш 106 чхг, значи нещата се случват❤
Имай вяра и малко повечко търпение ❤Стискам палци да се потвърди ❤❤❤

[/b]

# 472
Аха, разбрах!
Стискам палци в такъв случай ❤

# 473
  • гр. София
Момичета, днес ми е 9-ти ден след трансфер и вече за 3-ти път ми прилошава. Подозирам, че е от високи дози прогестерон. На вас случвало ли ви се е?

# 474
От прогестерона е.

Аз съм на големи дози прогестерон и така ми се спи...

# 475
Нито ми се е спяло, нито ми е прилошавало. Дано това да са хубави признаци. От естрофема съм спала много, но както и да е. Ме, пиеш ли медрол? Този медрол за сваляне на имунитета ли е, справя ли се с НК клетките? Мисля следващият път да питам за него.

# 476
Здравейте! Нова съм в тази група😊
Днес ми е 6 ден след трансфер , нормално ли е да имам болки като преди цикъл .?Имам чувството , че ще ми дойде цикълът😔

# 477
  • гр. София
Фрида, дано! Flowers Four Leaf Clover След няколко дни ще разбера.
Да, пия Медрол, по 1 сутрин, за сваляне на имунитета го изписват. За НК клетки не знам дали помага, аз нямам такъв проблем или поне не знам да имам, не са ми пускали, защото според моята докторка е излишно.

Ивето, добре дошла и дано да имаш повод скоро да пишеш в друга тема!
Мисля, че е нормално, аз имах не чак болки, но спазми пак точно като преди цикъл първата седмица след трансфера по 1-2 пъти на ден. Но след но шпа минаваха.
Четох, че може да са добър знак (имплантация), но може да са и лош знак за идващ МЦ, а можело и да са от лекарствата. Таа, остава само да се надяваме при нас да е първото. Hug

# 478
Днес ми е 6 ден след трансфер , нормално ли е да имам болки като преди цикъл .?Имам чувството , че ще ми дойде цикълът😔

Според мен така действа вагиналният прогестерон, ама може да съм в грешка.

# 479
Здравей, Иве, не е много добре това.
Вземи си едно но-шпа от 40мг и изчакай, дано се успокои.

Общи условия

Активация на акаунт