Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 907
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета,
Обещах да пиша след прегледа и ето ме Simple Smile
Аз вече съм официално бременна след като днес на прегледа видяхме плоден сак и пулс на снежинката ❤
Много се вълнувам и все пак до 3 ти месец е доста рисково, та ще кротувам и не бързам съвсем да се радвам.
Аз съм на 41г и от 10 години правим опити. Това ми е 6ти трансфер и ми беше най-трудния емоционално, защото мислех, че и този път няма да стане. Бях се отчаяла тотално. Слава Богу, в момента живота ме опровергава Simple Smile
Това е моят първи опит в Мемориал в Истанбул и е много различен от всичко, което е било до сега. Знам, че не всеки може да отиде в чужбина, но ако можете - вървете! А ако не можете - не стойте в една и съща болница, ако нищо ново не ви предлагат!
Моят опит също така сочи, че Сигридов, колкото и да има противоположни мнения за него, е много добър специалист, който би могъл да ви даде посока, в която да търсите причината. Той ми откри възпаление на матката +сраствания, които премахнах оперативно и които до онзи момент никой не бе видял при 5 трансфера…. И то защото има изключително добра апаратура, каквато не всеки притежава.
Всяка от вас, която иска повече инфо може да ми пише на лично.
Но не се отказвайте! Аз по време на този трансфер не спрях да плача, сънувах кошмари и бях толкова отчаяна…  а ето, че съм в 7 гс.
Пръскам прашец и ви пожелавам от все сърце и вие да се зарадвате в най-скоро време ❤❤❤

# 451
Здравейте, момичета,
Обещах да пиша след прегледа и ето ме Simple Smile
Аз вече съм официално бременна след като днес на прегледа видяхме плоден сак и пулс на снежинката ❤
Много се вълнувам и все пак до 3 ти месец е доста рисково, та ще кротувам и не бързам съвсем да се радвам.
Аз съм на 41г и от 10 години правим опити. Това ми е 6ти трансфер и ми беше най-трудния емоционално, защото мислех, че и този път няма да стане. Бях се отчаяла тотално. Слава Богу, в момента живота ме опровергава Simple Smile
Това е моят първи опит в Мемориал в Истанбул и е много различен от всичко, което е било до сега. Знам, че не всеки може да отиде в чужбина, но ако можете - вървете! А ако не можете - не стойте в една и съща болница, ако нищо ново не ви предлагат!
Моят опит също така сочи, че Сигридов, колкото и да има противоположни мнения за него, е много добър специалист, който би могъл да ви даде посока, в която да търсите причината. Той ми откри възпаление на матката +сраствания, които премахнах оперативно и които до онзи момент никой не бе видял при 5 трансфера…. И то защото има изключително добра апаратура, каквато не всеки притежава.
Всяка от вас, която иска повече инфо може да ми пише на лично.
Но не се отказвайте! Аз по време на този трансфер не спрях да плача, сънувах кошмари и бях толкова отчаяна…  а ето, че съм в 7 гс.
Пръскам прашец и ви пожелавам от все сърце и вие да се зарадвате в най-скоро време ❤❤❤

Пожелавам ви цялото щастие на света със здраво, слънчево бебче. 🫶

# 452
Аз го пиех сутрин след храна по препоръка на следящия ме АГ.

Момичета, кога пиете Медрол/Преднизолон кортико?! Сутрин или вечер? Имам изписан Преднизолон кортико по 1т.

# 453
  • гр. София
veni_ina, тихичко честито и успех до финал! Heart Innocent Flowers Four Leaf Clover
Възхищавам ти се, че не си се отказала толкова време и си продължила да се бориш въпреки неуспехите. Браво! Flowers Bouquet

# 454
Здравейте! Разписвам се и аз от днес с трансфер на 2 шестдневни. Това са ми последните и нямам повече замразени. Пращам много положителна енергия на всички и само хубави ЧХГ-та. 🍀🙏🏻

# 455
Успех, успех...Heart

Здравейте! Разписвам се и аз от днес с трансфер на 2 шестдневни. Това са ми последните и нямам повече замразени. Пращам много положителна енергия на всички и само хубави ЧХГ-та. 🍀🙏🏻

# 456
Отрицателен резултат. Трети неуспешен трансфер. Едва огледахме читаво ембрионче, явно не е било.
Времето безмилостно бърза. Тази седмица правя 40.. май е време да се откажа.
Имам право на още един фонд, правя го и ако не стане приключвам.
Имам чувството, че положителните резултати са 1 на 100... Ужас.
Успех на всички, дано има повече зарадвани от разплакани.

Бейби - никакво отказване ! Ние сме с по 1 година - 2 год по-големи от теб и не се отказваме !!!! Колко познати забременяха на по 40 или 41 ? Майко мила, просто при нас ще е по-трудно и по-бавно явно.
Почивка сега няколко месеца , това ми е съвет и от февруари - март 2024 - отново !
Успех !

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 16:06 от BlackCat12

# 457
  • гр. София
noakaia, успех и от мен! Дано точно тези последните снежинки да са вашите бебета или поне едното! Heart

# 458
Момичета, кога пиете Медрол/Преднизолон кортико?! Сутрин или вечер? Имам изписан Преднизолон кортико по 1т.

Да пиех. 2 х 1 , тоест 1 сутрин, 1 вечер. До негативният ми кръвен резултат, когато вече се започва по схема намаляването му - 5 дена по 1 само на ден.

# 459
Здравейте, момичета

Подготвям се за трансфер, вече 1 седмица пия Естрофем и започнах да имам сърцебиене Sad След хранене нещо ми става и вчера и днес ми замръзнаха ръцете и краката. Голямааа гадост е тоя Естрофем. Знам, че има странични ефекти, ама това сърцебиене ме изтощава, даже мога да стигна до паник атака Sad

# 460
Здравейте, момичета

Подготвям се за трансфер, вече 1 седмица пия Естрофем и започнах да имам сърцебиене Sad След хранене нещо ми става и вчера и днес ми замръзнаха ръцете и краката. Голямааа гадост е тоя Естрофем. Знам, че има странични ефекти, ама това сърцебиене ме изтощава, даже мога да стигна до паник атака Sad
Само спокойно... Гадно е, но минава.  Всичко ще е наред.

# 461
Момичета, аз ще ви поспамя малко…
На предния трансфер, който завърши в 7г.с още на 1 ден след трансфера усещах тежест убождания на 5 6 ден кръста ме заболя.
Вие имали ли сте такива усещания или сега може да ги няма и пак трансфера да е успешен?

# 462
  • гр. София
Не е спам, тук си говорим как се чувстваме след трансфер, напълно си си по темата. Simple Smile
Не съм имала никакви усещания при успешния ми трансфер и не само аз, като цяло знам, че бе е задължително нито да има, нито да няма каквито и да било усещания и симптоми.
За протокола, сега също нямам. Днес ми е 8-ми ден след трансфер (на 2 3-дневни) и до вчера сутринта имах спазми като преди цикъл по около веднъж-два пъти на ден, но от тогава нищо.

# 463
Стискам палци на всички ви Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 464
Момичета, скоро ще имам трансфер. Пореден!! 
Винаги имам страхове след това. Страх от елементарно стоене на дивана примерно, да си взема душ, да се наведа. Просто страх да не саботирам нещата.
Усещам, че напрежението в мен ескалира с наближаването. Кажете как си прекарвате дните след трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт