Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
И аз да се включа с темата за фраксипарина. При мен работи следното: бия го бързо и след това не разтривам, не търкам в никакъв случай. Боцкам под 90 градуса. Не ме боли и много рядко имам синини (1 от 5). И друго - никакви тесни дрехи след това поне за час именно заради притискането. Иначе ми стават бучки и много трудно минава.

# 436
А на вас какво ви наложи употребата на Фраксипарин?

И още нещо да ви попитам, защото за пръв път чувам такова нещо. Пуснах клетъчен имунитет и ми излезнаха NK клетките доста над нормата, двойно почти и на трансфера ми включиха Интралипид система и ми увеличи Медрола 2х1т
Някоя имала ли е подобен случай? И може ли малко повече информация, ако имате опит с такъв казус, с повишени NK клетки 🙄

# 437
Аз да си кажа честно не знам защо ми го изписаха.
Казват ми взимай, взимам Simple Smile

По принцип съм с разредена кръв, но може би заради пункцията и многото фоликули, които извадиха е причината.

# 438
Момичета, след трансфер мога ли да мина по павирана улица 200 метра?
Ако имаш предвид с кола, по добре недей. Матката може да е с повишена чувствителност след трансфера и по добре да избягваш такива раздрусвания.
В дните на очакваната имплантация също.

# 439
И аз съм с високи НК клетки и вливам интралипид. Слагат го, за да намалят имунитета и да не приемат ембриона като чуждо тяло.
Фраксипрана мисля, че заради прогестерона го изписват аз нямам мутации.

[/b][/b]quote author=Ali_ap link=topic=1599391.msg47234604#msg47234604 date=1700512928]

И още нещо да ви попитам, защото за пръв път чувам такова нещо. Пуснах клетъчен имунитет и ми излезнаха NK клетките доста над нормата, двойно почти и на трансфера ми включиха Интралипид система и ми увеличи Медрола 2х1т
Някоя имала ли е подобен случай? И може ли малко повече информация, ако имате опит с такъв казус, с повишени NK клетки 🙄
[/quote]

# 440
Това, което на мен ми е известно е, че фраксипарина се предписва, тъй като другите препарати повишават риска от тромбози, а фраксито ги предотвратява.

# 441
  • гр. София
Да, аз също нямам тромбофилия, но въпреки това ми изписаха Фраксипарин. Доколкото разбирам, причината е, че всички лекарства при инвитро процедурите сгъстяват кръвта и увеличават риска от тромби, така че е желателно да се приема нещо кръворазреждащо.

# 442
И аз съм с високи НК клетки и вливам интралипид. Слагат го, за да намалят имунитета и да не приемат ембриона като чуждо тяло.

[/b][/b]quote author=Ali_ap link=topic=1599391.msg47234604#msg47234604 date=1700512928]

[/quote]

А Само преди самия трансфер ли ви направиха Интралипид или и след това са ви включвали?

# 443
Здравейте! Има ли момичета ,които са взимали медрол по време на свеж трансфер ?  След отрицателен тест , по каква схема го спряхте? Благодаря.

# 444
  • гр. София
На мен лично ми го спряха от раз и нямах проблем.

# 445

А Само преди самия трансфер ли ви направиха Интралипид или и след това са ви включвали?
[/quote]

20 дни след положителен тест пак вливах

# 446
Момичета, кога пиете Медрол/Преднизолон кортико?! Сутрин или вечер? Имам изписан Преднизолон кортико по 1т.

# 447
Пий го, когато си избереш.

# 448
  • гр. София
На мен Медрол ми го изписват винаги сутрин по 1, след хранене.

# 449
Момичета, кога пиете Медрол/Преднизолон кортико?! Сутрин или вечер? Имам изписан Преднизолон кортико по 1т.

Сутрин след храна ми е изписано

Общи условия

Активация на акаунт