Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 871
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
И аз да се отчета.. 5ти неуспешен опит чудим се дали да правим четвърта стимулация или просто да се откажем..  болката е ужасна.

# 421
Sweetie, ако имате възможност недейте се отказва, дайте си време за възстановяване. Не всичко е на всяка цена, задавам си същия въпрос след всеки неуспех, но след известно време пак преценявам, че всяка болка си заслужава, и си казвам, този път е последно и не е, но все някой път ще е последният и ще гледаш и ще се радваш на този последен път и ще си кажеш: Добре, че не се отказах! Пътят е дълъг и труден, и болезнен, но всички ние сме силни, защото не се отказваме. Heart

# 422
  • гр. София
Baby, зарадвай ни поне ти с положителен резултат. Hands Pray

А на момичетата с отрицателни - много прегръдки и ви пожелавам да съберете сили и кураж за нов опит, който наистина да е последен, защото е успешен, а не заради друго. Heart

ПП На мен ми е 6-ти ден след трансфер на 2 3-дневни ембриончета и имам още цели 8 дни до тест. Не знам дали ще издържа до тогава обаче. Мислите ли, че ако направя ден-два по-рано кръвен ще отчете нещо?

# 423
Отрицателен резултат. Трети неуспешен трансфер. Едва огледахме читаво ембрионче, явно не е било.
Времето безмилостно бърза. Тази седмица правя 40.. май е време да се откажа.
Имам право на още един фонд, правя го и ако не стане приключвам.
Имам чувството, че положителните резултати са 1 на 100... Ужас.
Успех на всички, дано има повече зарадвани от разплакани.

# 424
Бейби, отдъхни си. Но не бъди толкова черногледа Simple Smile Пробвала ли си акупунктура? /Аз голяма възхита имам за нея хаха/. Също съм чела, Л-карнитина помага на митохондриите да работят по-добре. Споко, винаги има решение. Колко жени родиха над 40. Преди изгрева е най-тъмно. Не го забравяй.

Съжалявам за отрицателните тестове, но горе гравите! Все ще изкочи заека от дупката и ще разберете къде е ключа от загадката.

# 425
  • гр. София
Ехх бейби, така се надявах на + поне при теб! Confused

Да, много отрицателни резултати напоследък в темата. Но може би момичетата с положителни просто не пишат.

Недей да се отказваш, особено пък щом имаш и по фонд още един опит. Хайде дано той вече да е успешен! Hands Pray

# 426
В последно време много отрицателни резултати. Докторката ми, ми го каза същото, чета и по форумите. Масово жени, уж без сериозен проблем, правят по 5, 6 трансфера с няколко симулации... Не се предавайте момичета! Винаги има начин и има какво още да се направи.
Да ви питам, за пръв път слагам Фраксипарин и да се оплача доста ме боли, после мястото е зачервено и даже имам червени (на места сини точки) там където го бия. Иглата едвам преминава през кожата, имам чувството, че е огромна. Вие как процедирате, само в корема ли го биете? И после мога ли да мажа с нещо, за успокоение?

# 427
  • гр. София
Али, същото е и при мен с Фраксипарина, само в корема го бия. В аптеката ме предупредиха, че може да стават такива червени или сини петънца, както и че иглата е по-дебела. Та явно е нормално, колкото и да е неприятно.

# 428
И аз го бия в момента. Не е лесен както примерно беше гонала, но последните дни започнах да му свиквам.
Четох че трябва иглата да влезе почти цялата в кожата и да е перпендикурляно , а не по диагонал.
Бих те посъветвала да пробваш малко по-силно да натиснеш и в един момент иглата влиза много по лесно. Не боли повече , просто по бързо се случва процеса Simple Smile
Иначе аз в момента на биене нямам болка, но след 1 Мин се поваля. Бързо отшумява 10тина Мин и така до следващия ден Simple Smile

В последно време много отрицателни резултати. Докторката ми, ми го каза същото, чета и по форумите. Масово жени, уж без сериозен проблем, правят по 5, 6 трансфера с няколко симулации... Не се предавайте момичета! Винаги има начин и има какво още да се направи.
Да ви питам, за пръв път слагам Фраксипарин и да се оплача доста ме боли, после мястото е зачервено и даже имам червени (на места сини точки) там където го бия. Иглата едвам преминава през кожата, имам чувството, че е огромна. Вие как процедирате, само в корема ли го биете? И после мога ли да мажа с нещо, за успокоение?

# 429
Аз не мисля, че напоследък има негативни резултати. Явно призмата ми е друга. Писаха някои момичета с положителни тестчета, но за съжаление не всеки ембрион би довел до здраво дете. Аз да си кажа и на нещо доста по-скромно ще се радвам. За мен ще е крачка напред. Simple Smile Нова, различна емоция... Както и да е.

И аз си слагам Фракси, и ми се образуват синини, но не боли. Забивай иглата с острото първо и под прав ъгъл или до 45 градуса, както е в инструкциите.

# 430
Фрида, напълно съм съгласна с теб! Аз само се моля да стигна до трансфер. 🙏☺️❤️

# 431
Момичета, чета вече няколко коментара за акупунктура - имате ли препоръка за място в София? Благодаря!

# 432
Успех, Кактус! Стискам ти палци Flowers Four Leaf Clover Вярвам, че ще дойде деня за трансфера и после ще се радваш на прекрасен рузултат Gift Heart Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles

# 433
Момичета, след трансфер мога ли да мина по павирана улица 200 метра?

# 434
Eyes wide open, как си?

Общи условия

Активация на акаунт