Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 923
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, 5ти ден след свеж трансфер съм.
От трансфера слагам кринон веднъж вечер и един аспирин протект вечер, от вчера започнах естрофем 2*1.
Прогестеронът в понеделник беше 750 нмол/л.
Чудя се дали няма да спадне много прогестерона само с един кринон на ден ..
На вас какви терапии са ви изписвали след свеж трансфер?

# 91
Как мислите 7 дни след трансфер на 2 двудневни ембриона, дали ще отчете теста? Ние сме с доста лош материал и двамата и винаги правим ранни трансфери.  От 7 инвитро процедури до момента никога нямаме нищо за ПИД или замразяване, но пък от такъв ранен трансфер вече имаме живо и здраве дете на 4.

# 92
  • София
За преднизолона: зависи по колко ти е било изписано, но на всеки 3-4 дни трябва да намалял дозата с половин таблетка.
Ако сега взимаш 2х1, трябва 3 дни да взимаш 1х1 и 1х1/2, после 3 дни 1х1, 3 дни 1х1/2 и чак после да го спреш.

# 93
Fever Ray, благодаря!

# 94
Как мислите 7 дни след трансфер на 2 двудневни ембриона, дали ще отчете теста? Ние сме с доста лош материал и двамата и винаги правим ранни трансфери.  От 7 инвитро процедури до момента никога нямаме нищо за ПИД или замразяване, но пък от такъв ранен трансфер вече имаме живо и здраве дете на 4.

Мисля, че е много рано за ембриончета на 2ри ден, изчакай поне 10 дни . Успех 🍀

# 95
  • гр. София
И аз мисля, че е рано.
Може да погледнеш и в първия пост на темата какво се случва ден по ден след трансфер на 3-дневен ембрион за ориентир.

# 96
Относно зацапването - не знам дали е нормално, но при моята последна бременност след зацапване ми увеличиха прогестерона и временно спряхме НМХ.
Относно сънищата - аз цяла бременност имах уникално странни сънища, разбрах, че е от повишените нива прогестереон.
Честит на ancho! Успех до край!
Благодаря мила ❤️ Все още не знам резултат обаче, много е рано за мен. Дано си ме орисала за положителен изход този път 😃Едва 2 дни след трансфер съм, а вече изтрещявам тотално. Това време защо така се влачи, а уж си намирам занимания постоянно. Забелязвали ли сте, че след трансфер, денонощието става поне 72 часа 🤣🤣🤣
Момичета, ако някоя може да помогне със съвет. Днес сложих инжекция Пролурекс малко под пъпа, но толкова зверски болки след нея никога не съм имала. Има и твърдо топче. Цял ден, все едно свредел ми пробива корема на мястото. Място не си намирам. Мазах Арника гел, но няма ефект. С какво друго бих могла да облекча?

# 97
Момичета, направо се разтреперих. Преди малко имах силна прорезна болка и прокървих. Ама бледо червено. Днес ми е 10-ти ден от трансфера на две  4-дневни ембриончета. Възможно ли е да от имплантация или направо си ми идва цикъла.

# 98
Момичета, направо се разтреперих. Преди малко имах силна прорезна болка и прокървих. Ама бледо червено. Днес ми е 10-ти ден от трансфера на две  4-дневни ембриончета. Възможно ли е да от имплантация или направо си ми идва цикъла.
Ако взимаш прогестерон (дуфастон, циклогест, утрогестан или под друга форма) шанса да ти дойде е мнооогооо малък.
По възможно е да е имплантационно кървене.
Идентичен случай имах предния път - четиринадесет дни след трансфер и бях бременна.
Стискам палци да е така и при теб.

# 99
  • Пловдив
miki, да не би да е заради нисък прогестерон, може дозата да не ти е достатъчна?

# 100
Благодаря, момичета за отговорите, и аз си мисля, че може да е нисък прогестерон или имплантационно кървене. Взимам по 25 мг Прогестан декс, сутрин и вечер. Освен да изчакам до утре, да видим какво ще стане и в събота мъжа ми да ме закара до лабораторията и да си пусна и кръвен за бременност, и прогестерон. Мислех да изчакам до 30.10. Но ще се побъркам. Днес се понапрегнах малко да чистя вкъщи. Мъжа ми пооправя, но все пак не е същото. Дано сама не съм си предизвикала нещата. Утре ще пиша и до клиниката, да видим дали може да увеличат прогестерона. Или нещо друго да се направи.
Но вече си ме боли, точно като за цикъл.

# 101
  • Пловдив
Благодаря, момичета за отговорите, и аз си мисля, че може да е нисък прогестерон или имплантационно кървене. Взимам по 25 мг Прогестан декс, сутрин и вечер. Освен да изчакам до утре, да видим какво ще стане и в събота мъжа ми да ме закара до лабораторията и да си пусна и кръвен за бременност, и прогестерон. Мислех да изчакам до 30.10. Но ще се побъркам. Днес се понапрегнах малко да чистя вкъщи. Мъжа ми пооправя, но все пак не е същото. Дано сама не съм си предизвикала нещата. Утре ще пиша и до клиниката, да видим дали може да увеличат прогестерона. Или нещо друго да се направи.
Но вече си ме боли, точно като за цикъл.

Само прогестан декс ли взимаш, не е ли малко?

# 102
Аз днес не издържах и пуснах кръвен. Резултат 0.2… колкото и да е рано (трансферът ми беше на 20.10 на 5 дневно) все си мисля, че няма шанс ами се чудя да продължавам ли да се тъпча с тази кошница лекарства до официалната дата на теста.. Успех на вас момичета ❤

# 103
Много съм луда, върнах се две години назад да си спомня кога ми е било имплантационното кървене, точно на 9-ти ден след трансфера на 5-дневни ембриончета, сега е на 10-ти ден на 4-дневни ембриончета. Дай боже да е имплантационно кървене. Малко се поуспокоих, че съвпадат нещата.
На предния трансфер забременях, но не стигнах до финал.

Жожо, много е рано още за тест, не спирай нищо, имаш време до датата.

Само това ми изписаха и витамини, аз съм в Турция. Мъжа ми сега се прибра, и ме успокои, че са казали, ако случайно прокървя, но ярко червена кръв, да спирам аспирин протект. Ще изчакам до утре. Ако всичко е нормално, ще се въздържа до 30.10.

# 104
Miki, ако е леко зацапване е едно, съвсем друго си е кървене. Пусни си един кръвен с прогестерон и повече почивка.
Jojo, аз не бих спирала лекарствата поне до девети-десети ден. Вероятно вече би трябвало да има покачване на ЧХГ, ако има имплантация, но все пак е и сравнително рано.

Общи условия

Активация на акаунт