Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 922
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Най-накрая хубава новина! Браво! ✨

# 76
  • гр. София
Знаех сиии! Hug
Да, хайде да последва вълна от +++! Flowers Four Leaf Clover
Взимам си от прашеца, макар още да не съм започнала процедура дори Grinning, ама събирам отсега.

# 77
Честито, Eyeswideopen ❤️, много хубава новина 🙂

Ели, съжалявам. Повечето ми трансфери са били свежи, имах само веднъж ЗЕТ  и помня, че стимулацията беше по-лека

# 78
Благодаря ви, момичета HeartHeart

Update: Отрицателен ми е резултата. Сега имам въпросче към по-запознатите или минали по този път. Предстои да говорим с лекаря за ЗЕТ. Какви са стъпките към подготовката за такъв трансфер?
Elly съжалявам за твоя резултат. Дано следващия път е твоя.
Подготовката за ЗЕТ при мен протича по следния начин:
1.На втори ден от цикъла, ако нама задържан фоликул, почвам с естрофем 3*1
2. След това на всеки три дни преглед да види доки как нараства лигавицата, и дали има овулация
3.Каро види че има преминала овулация и спукан фоликул почвам и с утрогестан 3*1 вагинало
4. Ако е ЗЕТ на тридневни трансфера е на трети ден след овулация, ако е на петдневни - на пети ден след овулация

# 79
Благодаря ви, момичета HeartHeart

Update: Отрицателен ми е резултата. Сега имам въпросче към по-запознатите или минали по този път. Предстои да говорим с лекаря за ЗЕТ. Какви са стъпките към подготовката за такъв трансфер?
Elly съжалявам за твоя резултат. Дано следващия път е твоя.
Подготовката за ЗЕТ при мен протича по следния начин:
1.На втори ден от цикъла, ако нама задържан фоликул, почвам с естрофем 3*1
2. След това на всеки три дни преглед да види доки как нараства лигавицата, и дали има овулация
3.Каро види че има преминала овулация и спукан фоликул почвам и с утрогестан 3*1 вагинало
4. Ако е ЗЕТ на тридневни трансфера е на трети ден след овулация, ако е на петдневни - на пети ден след овулация

Честито за твоя прекрасен резултаттт! Дано да повлечеш крак и да видим още много такива хихихи!
Благодаря ти за подробната информация, честно казано не знаех изобщо какво следва Grinning

# 80
Момичета, кафяво зацапване притеснително ли беше? Имам спомен, че кординаторката каза, че розово и кафяво е нормално?? Днес  по принцип ми е датата за МЦ.

Благодаря

# 81
Мисля, че и кафеникавото зацапване не е притеснително, важно да не е яркочервено.

# 82
Добро утро на всички! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Nature High Brightness

ancho66, успех! Имам добро чувство, че последното ембрионче ще е твоето! Flowers Four Leaf Clover

Честито на всички с положителни тестове! Gift Heart

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 07:58 от Фрида

# 83
Добро утро, момичета!
Жожо, много добре е според мен, че не чувстваш нищо, при нормална бременност, не усещаме, нали, разбираме след закъснението. Вярвай, че нещата са се получили и си изчакай датата спокойно.
Знам, че е трудно! Аз за първи път успях да се възстановя толкова бързо от пункцията, не усещам нищо също, все си мислех, че в областта на матката и яйчниците, ще е твърдо, защото така е било досега, но всичко е спокойно и това ме кара малко да се притеснявам, че не се е получило, но бързо махам подобни мисли. Дори гърдите не ме болят изобщо. От време на време усещам напрежение и болка, тежестта, която чувствах сега вече не я усещам или свикнах, или всичко е приключило. Направо не знам какво да мисля.
Сънувам много живи сънища, и всички символи, по съновника казват успех, увеличение на семейството, раждане на здрав син. Битката с ума е голяма. Всичко е 50 на 50, но вярата увеличава шанса на 80 процента. Борбата е точно там в ума, да убедиш ума си, че вярата е по-силна от логиката.
С теб  сме на близки дати, ще чакаме и ще вярваме ❤️

# 84
Относно зацапването - не знам дали е нормално, но при моята последна бременност след зацапване ми увеличиха прогестерона и временно спряхме НМХ.
Относно сънищата - аз цяла бременност имах уникално странни сънища, разбрах, че е от повишените нива прогестереон.
Честит на ancho! Успех до край!

# 85
  • Пловдив
eyeswideopen честито! Супер новина! Успех и до финал! Грабя си прашец с пълни шепи ❤️💙

Да ви попитам някои неща. Колко горе-долу трябва да е прогестеронът в деня на теста?
Слагам утрогестан 2х2 вагинално. На рецептата ми пише на 12 часа, но няма как точно да ги спазвам. Слагам вечер като си легна и сутрин преди да стана и гледам поне 30 мин да лежа. После като ме грабне ежедневието със сина ми и няма кога да лежа, за да ги поставя в точен час. Вие спазвате ли този интервал и колко време лежите?

# 86
Добро утро, момичета!
Жожо, много добре е според мен, че не чувстваш нищо, при нормална бременност, не усещаме, нали, разбираме след закъснението. Вярвай, че нещата са се получили и си изчакай датата спокойно.
Знам, че е трудно! Аз за първи път успях да се възстановя толкова бързо от пункцията, не усещам нищо също, все си мислех, че в областта на матката и яйчниците, ще е твърдо, защото така е било досега, но всичко е спокойно и това ме кара малко да се притеснявам, че не се е получило, но бързо махам подобни мисли. Дори гърдите не ме болят изобщо. От време на време усещам напрежение и болка, тежестта, която чувствах сега вече не я усещам или свикнах, или всичко е приключило. Направо не знам какво да мисля.
Сънувам много живи сънища, и всички символи, по съновника казват успех, увеличение на семейството, раждане на здрав син. Битката с ума е голяма. Всичко е 50 на 50, но вярата увеличава шанса на 80 процента. Борбата е точно там в ума, да убедиш ума си, че вярата е по-силна от логиката.
С теб  сме на близки дати, ще чакаме и ще вярваме ❤

Благодаря за продкрепата 🥹 За 1 година и 9 месеца имам 7 стимулации, 4 ЗЕТ , 1 лапароскопия за отстраняване на тръби и 2 хистероскопии 🤯 Почти нямам празен месец , направо се чувствам като гладиатор на арена 😅

# 87
Жожо, ти си героиня, браво! Това през, което си минала е доста тежко, и психически, и физически. Вярвам, че усилията не са напразни и ще видиш своята мечта в най-скоро време ❤️.

# 88
eyeswideopen честито! Супер новина! Успех и до финал! Грабя си прашец с пълни шепи ❤💙

Да ви попитам някои неща. Колко горе-долу трябва да е прогестеронът в деня на теста?
Слагам утрогестан 2х2 вагинално. На рецептата ми пише на 12 часа, но няма как точно да ги спазвам. Слагам вечер като си легна и сутрин преди да стана и гледам поне 30 мин да лежа. После като ме грабне ежедневието със сина ми и няма кога да лежа, за да ги поставя в точен час. Вие спазвате ли този интервал и колко време лежите?

Моята доза е различна, аз имам прогестерон на инжекции в корема, отзад мускулно и 4 пъти на ден вагинално. Но по въпросът ти с лежането, аз лежа 15-20 Мин 😊 не мога да кажа, че спазвам часа до минутата, понякога може да +- 30 Мин до 1 час разлика. Моят доктор ми казва винаги, че е важно да си вземеш дневната доза, няма нужда да се стресираш допълнително с това дали ще го сложиш в точен час. Успех ❤

# 89
  • Пловдив
eyeswideopen честито! Супер новина! Успех и до финал! Грабя си прашец с пълни шепи ❤💙

Моята доза е различна, аз имам прогестерон на инжекции в корема, отзад мускулно и 4 пъти на ден вагинално. Но по въпросът ти с лежането, аз лежа 15-20 Мин 😊 не мога да кажа, че спазвам часа до минутата, понякога може да +- 30 Мин до 1 час разлика. Моят доктор ми казва винаги, че е важно да си вземеш дневната доза, няма нужда да се стресираш допълнително с това дали ще го сложиш в точен час. Успех ❤

Благодаря ти! И аз имам и Пролутекс 2х1. Казаха ми за дуфастона да опитвам да спазвам 8 часа между тях, та се зачудих и за утрогестана. Спирам да го мисля 😊

Общи условия

Активация на акаунт