Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 693
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Moля, препоръчайте ми нещо за по-лесно изхождане. Не пия кафе, спрях го, но без него не мога да свърша работата... Тотален запек. :/ А не искам да се "напъвам". Grinning

Знам за свещичките ева, но ми се иска и нещо друго да имам като опция.

# 286
  • София
Момичета, на 15-ти ден резултатът от чхг на моята приятелка е 2174.

# 287
Аз при предишни трансфери също съм получавала болки в гърдите още по време на подготовката преди трансфера. Този път  обаче нищо. Чак в 7ма започна нещо да се усеща, а в 8ма вече напращяха с всички екстри.
В 7ма усетих и гадене и киселини от кисели храни. В 8ма започна и зверско повръщане, което продължи до началото на 19та с. На никого не пожелавам такова чудо.
Като писахте за замайване, не помня точно, но някъде между 6та и 8ма започна много да ми се вие свят и кръвното ми беше все ниско. Покрай повръщането после хич и не обърнах внимание кога престана, ама май към 12та седмица някъде.
Относно подутия корем, да, по принцип си се подуваме от хормоните, но при мен сякаш се издуваше все повече от ден на ден и... трудно ми е да го обясня ама го чувствах по пълен и тежък. Но на мене корема ми е доста чувствителен.
Чак нещо ми пърхаше на моменти, което вероятно е накаква конвулсия.
И после, в 18та с. док ме пита дали усещам движенията на бебето като пърхане.
И аз се кокоря, щото на мене ми пърха нещо от самото начало. Joy Даже се чудех и притеснявах да не са маточни контракции, че на няколко пъти прокървявах, а направих и отлепване със сериозен кръвоизлив.
Чак като усетих ритничета, вече си знаех че това е бебето.
     Сетих се че усещах напрежение и лека болка в кръста няколко дена след трансфера, но и кръста си ми е проблемен. Тогава все си мислех за една приятелка на която най-ранния симптом е бил болка в гърба, а на нея пък гърбът ѝ е слабо място.
ПП : Усещанията в корема ги имах и след първия трансфер, който приключи много рано с БХ.
При вторият ги нямаше тези усещания и беше абсолютно отрицателен.
При 3тия, успешен за сега, пак така с корема.

Момичета, на 15-ти ден резултатът от чхг на моята приятелка е 2174.
Супер е. Heart Eyes

# 288
Фивър, тихичко и честити от мен и лека бременност Flowers Four Leaf Clover
Какъв и беше прогестерона в деня на трансфера припомни ми?

# 289
Moля, препоръчайте ми нещо за по-лесно изхождане. Не пия кафе, спрях го, но без него не мога да свърша работата... Тотален запек. :/ А не искам да се "напъвам". Grinning

Здравей, може да пробваш повечко плодове, някаква закуска с ленено семе - фибри като цяло. Ако не помогне, свещички Eva Q ми е препоръчвал док, безопасни са.

# 290
  • гр. София

Начална бременност ли си?
Аз също имах запек в първите седмици, за щастие бързо премина. Кафе също не пиех, закусвах всяка сутрин кисело мляко с чиа и горе-долу помагаше.

Елиф, бих пуснала кръвен на твое място още днес или утре. 11-ти ден след трансфер на 5-дневно е повече от достатъчно време, за да се е натрупало ЧХГ в кръвта (започва да навлиза в кръвта около 6-ти ден след трансфер). Успех! Flowers Four Leaf Clover

Fever Ray, честито на твоята приятелка и успех до финала! Heart Innocent Дано повлече крак за още +++ тестове в темата. Flowers Four Leaf Clover

# 291
Здравейте,
Днес 10.11- чхг 562
08.11-334
06.11-206
03.11-120
01.11-80
30.10-80
Трансфера ми беше на 17.10
Днес съм на преглед.
Дано се види нещо.
Притеснявам се много от извънматочна.
В началото много бавно нарастваше. Сега взе по-бързо да се покачва.
Консултира се с двама доктори. И двамата са на мнение - неправилно развиваща се бременност, но все още никъде нищо не се вижда.
А четох - макар и редки случаи - с успешна бременност с бавно покачващо се чхг в началото.
Не знам вече какво да мисля.
Желая успех на момичетата с положителен резултат!

# 292
  • София
Фивър, тихичко и честити от мен и лека бременност Flowers Four Leaf Clover
Какъв и беше прогестерона в деня на трансфера припомни ми?

2 дни преди трансфера беше 6 и нещо.
Увеличиха дозата на прогестероните и 1 ден преди него беше 21.
В самия ден не са я изследвали.
Това й е 15-ти трансфер от над 7 процедури общо.
На 26.10. беше трансферът на 1 замразен ембрион от ДЯ. Казали са, че ембрионът е бил максимално най-високото качество (бяха правили всички възможни изследвания - имплантационен прозорец, пид, някаква нова диагностика с изкуствен интелект и т.н.).

# 293
Това й е 15-ти трансфер от над 7 процедури общо.

Тази жена е героиня направо! Много е борбена и вдъхва страхопочитание.

Най-искрено се надявам всичко да се развива идеално и след 9 месеца да гушка своето съкровище Heart Hug

# 294
Привет пуснах кръвен тест в Рамус 1.20 референти стойности до 5  нищо повече да не би да са го изследва ли като туморен маркер

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 15:19 от 54347

# 295
Привет пуснах кръвен тест в Рамус 1.20 референти стойности до 5  нищо повече да не би да са го изследва ли като тумурен маркер

ЧХГ може да служи и за туморен маркер. Над 5 показва покачване на ЧХГ, във вашия слуай, ще е поради бременност

# 296
Ясно пореден отрицателен този път от донарска яйцеклетка

# 297

Easylax  за възрастни, вършат работа, а и са по-евтин вариант от EvaQ.

# 298
Здравейте,
Резултат 34.58 mIU/ml на 9–ти ден след трансфер на 5-дневен ембрион за положителен ли се счита?

# 299

Easylax  за възрастни, вършат работа, а и са по-евтин вариант от EvaQ.

Безопасни ли са по време на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт