Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
eyeswideopen, мина ли ти прегледа?

gugito, според мен е положителен, но така или иначе трябва да се проследи.

# 301

Мина. Нищо не се вижда. Понеделник пак. 🙄 Продължам лекарствата.
Лигавицата малко е изтъняла. Всичко друго е ок.

# 302

Къде ходиш на преглед ако не е тайна?

# 303
eyes, малко ми е чудно защо те карат да продължаваш лекарствата, щом смятат, че е неразвиваща се бременност, ама все пак лекарите си знаят най-добре.
Продължавам да ти стискам палци за възможно най-добър развой!

# 304
Моят случай с не добро развитие продължи 26 дена след трансфера, на 26 ден при стойности около 500 и малко спрях медикаментите.

# 305

В Щерев и майчин дом
Преглеждам се на двете места и се консултирам с два доктори.
Не дават надежда - ни има много редки случаи, в които сака се вижда чак около 30ти... 35 ден от трансфера.
Другата седмица, и двамата доктори казаха, ще решат какво да предприемат.
Ако нараства и не се вижда - след 20.11 ще направят лапароскопия с цел диагностика и ако се види извън матката ще го махнат.
А ако до тогава се види в матката - следим чхг и в момента в който почне да пада - спират лекарствата и чакаме цикъл.

# 306
Трансфер на 27.10 на тридневни.

7.11 - 38.73 mIU/ml
9.11 - 57.07 mIU/ml
10.11 - 71.14 mIU/ml

Някой има ли опит с подобни резултати, които са се развили в успешна бременност?

# 307
Трансфер на 27.10 на тридневни.

7.11 - 38.73 mIU/ml
9.11 - 57.07 mIU/ml
10.11 - 71.14 mIU/ml

Някой има ли опит с подобни резултати, които са се развили в успешна бременност?
За жалост аз имам опит с неправилно удвояващо се чхг. На 9-ти ден беше 78, на 11-102. След това почна да се удвоява и така до 3000. Завърши с кухо яйце.

# 308

В Щерев и майчин дом
Преглеждам се на двете места и се консултирам с два доктори.
Не дават надежда - ни има много редки случаи, в които сака се вижда чак около 30ти... 35 ден от трансфера.
Другата седмица, и двамата доктори казаха, ще решат какво да предприемат.
Ако нараства и не се вижда - след 20.11 ще направят лапароскопия с цел диагностика и ако се види извън матката ще го махнат.
А ако до тогава се види в матката - следим чхг и в момента в който почне да пада - спират лекарствата и чакаме цикъл.

Защото имам случай на моя приятелка в една болница не виждаха нищо, а в другата видяха ембрион. Затова питах. Дано всичко мине най добре за теб

# 309
Реално при мен сакчето се видя точно на 30ти ден от трансфера, ама в тръбата. Лекарите от цялата болница се изредиха да ме гледат, но го намериха накрая и като стигнахме до лапароскопия знаеха накъде да се насочат (все пак огледаха и другата тръба разбира се, защото бяха върнати два ембриона).
Иначе лекарства ми спряха след третото ЧХГ и след като почна кървене, а ЧХГ продължаваше да расте вече беше почти сигурно, че става дума за ИМБ.

# 310
При мен като се задържа през ден два пъти на една стойност, и после започна да пада, тогава спряхме лекарствата.
Обаче две седмици след това ( след резонен цикъл) се видя сакче, което всъщност едната лекарка каза, че не би трябвало да се види, защото чхг до 500 и нещо само е стигнало, а сакче се вижда при чхг над 1000. Както споделих, това сакче всъщност се оказа, че е рано спрялата да се развива моларна бременност. Точно на рождения си ден спрях лекарствата, и доста си поплаках, дори не се почерпихме с мъжа ми. Обаче, пак онова - Че човек не знае какво печели когато губи... Това падане на чхг всъщност ми е бил подаръкът!
Преди години с мои яйцеклетки имах един опит в Турция, който приключи с кофти ембриони, и несъстоял се свеж трансфер. Много ме беше яд...До след месец, когато се оказах с брутален перитонит от апандисит, на косъм се разминах...И все си мислех, Боже, добре, че не съм бременна... Иска ми се да вярвам, че за всичко има причина и време. Е, не винаги човек може да мисли философски, но какво ми остава...

# 311
Moля, препоръчайте ми нещо за по-лесно изхождане. Не пия кафе, спрях го, но без него не мога да свърша работата... Тотален запек. :/ А не искам да се "напъвам". Grinning

Знам за свещичките ева, но ми се иска и нещо друго да имам като опция.
Easylax  за възрастни, вършат работа, а и са по-евтин вариант от EvaQ.

Безопасни ли са по време на бременност?

Бяха ми препоръчани от гинеколог и ги ползвах през последните месеци от бременността ми.

# 312
През последните месеци от бременността не е същото като първото тримесечие. След изграждането на плацентата доста медикаменти са позволени, докато преди това не са.
Не съм запозната с въпросните свещички, но задължително си питайте лекаря дали може да се ползват.

# 313
Здравейте преди 2 дена ми беше четвъртия трансфер надявах се да е успешен след като разбрахме че имам и тромбофилия 😥😥😥 но вече загубих всякакви надежди 😥😥😥 от вечерта след трансфера приятеля ми се държи грубо с мен постоянно напрежение постоянно кавги 😥😥😥

# 314
Здравейте преди 2 дена ми беше четвъртия трансфер надявах се да е успешен след като разбрахме че имам и тромбофилия 😥😥😥 но вече загубих всякакви надежди 😥😥😥 от вечерта след трансфера приятеля ми се държи грубо с мен постоянно напрежение постоянно кавги 😥😥😥

Защо се държи грубо? Финансите ли го притесняват или, че ще спи сам? Аз бих те посъветвала да не търпиш човек, който не те подкрепя и не ти влиза в положение. Замисли се какъв баща ще бъде и дали искаш той да е пример на твоите деца и го зарежи чистосърдечно и с усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт