Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 690
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Опитай се да се успокоиш и да се настроиш положително! Дълъг път си извървяла/извървели, и двама Ви емоциите надделяват. Стискам палци за успешен трансфер, спокойна бременност и до финал.🍀🙏
Надявам се и аз скоро да се присъединя в най-дългото чакане!
На всички момичета в процедура пожелавам + тестчета и пухкави бебчета!

# 316
Диваче, ти си познаваш човека и най добре можеш да прецениш какво се случва в отношенията ви.
Истината е че и мъжете понякога не издържат на напрежението и започват да се държат меко казано неадекватно.
Ако си сигурна че и той иска детенце, както и ти, просто подходи с повече търпение и разбиране, колкото и да ти е трудно в момента и на теб самата.

ПП : С ММ също много се карахме около процедурите. Минали сме през " докитата са кожудери и мошенници, няма да дам материал за изследвания, няма да си пия хапчетата, няма да подпиша за инвитрото, няма да им платя...." Joy
На последния трансфер ходех съвсем сама и за подготовка и за самият трансфер. Бях го накарала да ми подпише пълномощно да се подписвам вместо него в документите за опита и всичко стана без негово присъствие. Не че той беше заритал да идва с мене, а и ужасно ме изнервяше неговия негативизъм.
    А сега, като съм бременна прави планове как ще пълзи и ще си играе с беба и е на 7мото небе. . Joy
    А по снимките от феталната му е одрала и кожата малката госпожица. Grinning
      Та не ми беше никак лесно в периода на процедурите, но непрекъснато си напомнях колко много иска и той детенце и че поведението му е породено от несигурността в изхода от опитите, предишни разочарования и т. н.
       То е хубаво да изискваме мъжете ни да се държат като истински принцове, винаги адекватни и подкрепящи, ама и те си  имат своите слабости.

# 317
Някой имал ли е болка в слабините след трансфер? Пия 3х2 но шпа но пак имам болки само там.

# 318
Някой имал ли е болка в слабините след трансфер? Пия 3х2 но шпа но пак имам болки само там.

Кой ден ти е? Не предозирайте но-шпа, на опаковката пише максималната доза. Може да опиташ с парацетамол. Дават го безопасен при бременност.

Гейзер, хареса ми идеята за пълномощното Satisfied Хубаво е да се чуят и други гледни точки.

# 319
5ти ден след трансфер съм. Аа иначе доктора ми е изписал по 3х2 но шпа и чета че това си е максималната доза

# 320
Дай боже, да става нещо! Hands Pray

# 321
  • гр. София
Подписвам се под мнението на geizer с две ръце. Много познато ми звучи всичко, само без декларацията Grinning

Иначе сериозно, да, мъжете също доста ги преживяват нещата, но по много различен начин. Докато ние сме по-чувствителни и нас ни избива повече на рев, депресия, самосъжаление, меланхолия, отчаяние и т.н., то при мъжете избива повече на яд, гняв, ярост, изнервяне, критики към цялата
лекарска гилдия 😀, изблици на вербална агресия… Не всички, разбира се, но често се случва.

Ние с ММ също сме имали не малко спречквания покрай процедурите, особено когато е имало някакви проблеми, забавяния, промяна в плановете, чакане, пречки да стартираме процедура.

Диваче, успокой се и поговорете, кажи му спокойно (без да го нападаш и без да му се сърдиш) как се чувстваш и че имаш нужда от повече подкрепа - емоционална и морална, не просто физическа. Обясни му, че не е хубаво да се карате, а трябва да си спокойна и да избягваш стреса. Напомни му, че вие двамата сте един отбор и трябва да сте заедно срещу неприятностите, а не да сте един срещу друг.

А надежда недей да губиш никога, каквото и да става. Надежда винаги има!
От сърце ти желая успех и то до финал! Flowers Four Leaf Clover Heart Hands Pray
Кога ти е датата за кръвен тест?

# 322
Момичета, подготвям се за втори ЗЕТ и ме налегна страшно притеснение.
Имам тежест ниско долу от време на време и се чудя може ли да е от естрофема?

# 323
Възможно е да има някой неразположения като подуване, тежест, болка в гърдите понякога... Важното е на прегледите да се вижда че всичко е наред.
    Не си втълпявай че от медикаментите непременно ще ти се случи нещо лошо, че до края ще се побъркаш ако се страхуваш от всяко хапче което трябва да изпиеш.
     Успех. Grinning

# 324
На 23.11 е  теста ☺️😕
 Me, Myself & I
Подписвам се под мнението на geizer с две ръце. Много познато ми звучи всичко, само без декларацията Grinning

Иначе сериозно, да, мъжете също доста ги преживяват нещата, но по много различен начин. Докато ние сме по-чувствителни и нас ни избива повече на рев, депресия, самосъжаление, меланхолия, отчаяние и т.н., то при мъжете избива повече на яд, гняв, ярост, изнервяне, критики към цялата
лекарска гилдия 😀, изблици на вербална агресия… Не всички, разбира се, но често се случва.

Ние с ММ също сме имали не малко спречквания покрай процедурите, особено когато е имало някакви проблеми, забавяния, промяна в плановете, чакане, пречки да стартираме процедура.

Диваче, успокой се и поговорете, кажи му спокойно (без да го нападаш и без да му се сърдиш) как се чувстваш и че имаш нужда от повече подкрепа - емоционална и морална, не просто физическа. Обясни му, че не е хубаво да се карате, а трябва да си спокойна и да избягваш стреса. Напомни му, че вие двамата сте един отбор и трябва да сте заедно срещу неприятностите, а не да сте един срещу друг.

А надежда недей да губиш никога, каквото и да става. Надежда винаги има!
От сърце ти желая успех и то до финал! Flowers Four Leaf Clover Heart Hands Pray
Кога ти е датата за кръвен тест?

# 325
Здравейте настоящи и бъдещи мамита!
След успешен ЗЕТ на 2 петдневни ембриона, изследвано ЧХГ на 9ти ден : 301 IU/L.
До тук добре, но се притеснявам, че още нямам никакви симптоми - освен закъснението на цикъла. Моля за мнението ви  … знам, че ще ми вдъхнете надежда!

# 326
Честито и до финал! ❤️❤️❤️
Симптомите не са задължителни толкова рано, при мен се появиха след 6г.с. Достатъчно показателен е резултата, просто го повторете за да видите как се покачва, аз ползвах този калкулатор, доста е полезен
https://www.kukuzya.ru/ia/hcg
Успех 💐💐💐
Здравейте настоящи и бъдещи мамита!
След успешен ЗЕТ на 2 петдневни ембриона, изследвано ЧХГ на 9ти ден : 301 IU/L.
До тук добре, но се притеснявам, че още нямам никакви симптоми - освен закъснението на цикъла. Моля за мнението ви  … знам, че ще ми вдъхнете надежда!

# 327
Много Ви благодаря, да определено ще се повтаря, дори няколко пъти. Не знам още колко - по препоръка на АГто. Но колкото-толкова, разбира се. През толкова неща минахме, едно чхг ли ще ни бутне 🤣🤣

# 328
Много Ви благодаря, да определено ще се повтаря, дори няколко пъти. Не знам още колко - по препоръка на АГто. Но колкото-толкова, разбира се. През толкова неща минахме, едно чхг ли ще ни бутне 🤣🤣
Честито ❤️
Желая ти само хубави новини от тук насетне 🍀

# 329
Здравейте, момичета!

И аз имам нужда от съвет!
В 6 г.с. съм. От вчера се появи много неприятна болка в дясно, от бъбрека до яйчника, че чак и надолу по крака! В легнало положение е по добре!  До сега не съм пила но шпа, но днес започнах! С АГ ще се видим към края или началото на следващта седмица! Започвам да се филмирам и да си мисля вече за извънматочна, макар че имам само болка...
Моля за мнението ви, да търся ли докторката по рано...

Общи условия

Активация на акаунт