Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 688
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета!

И аз имам нужда от съвет!
В 6 г.с. съм. От вчера се появи много неприятна болка в дясно, от бъбрека до яйчника, че чак и надолу по крака! В легнало положение е по добре!  До сега не съм пила но шпа, но днес започнах! С АГ ще се видим към края или началото на следващта седмица! Започвам да се филмирам и да си мисля вече за извънматочна, макар че имам само болка...
Моля за мнението ви, да търся ли докторката по рано...
Спокойно. Ако все още не ти е правен ултразвук, и се притесняваш - може да отидеш и на друго място да те прегледат, за да се увериш че бременноста е вътрешно маточна. Относно болките-от моята докторката знам-при предната ми бременност - че има повод за притеснение ако болката се усилва и продължава повече от 5...6 часа. Желая ти успешен финал.

# 331
На 7ми имам сложена инжекция хориомон 5000 и днес ми се пада 6ти ден от трансфер на два петдневни ембриона преминали хетчинг. Пуснах кръвен и чхг е 19.98 утре пак мисля да пусна за да видя дали се покачва.. според Вас има ли шанс? Какво мислите за хориомона кога се изчиства?

# 332
Има шанс. Пусни пак

# 333
Sweetie 19, ти го сложиха преди трансфера ли, за да ти таймират овулацията или с друга цел? Според мен изчакай още с теста. Смятам, че това, което си видяла е от хориомона. Днес си правих табличка как се чисти.

Светлинка94, тихичко честито и до края! Flowers Four Leaf Clover

# 334
Да в деня на трансфера ми го сложиха, но нямам идея защо.Не мога да намеря точна информация кога се изчиства от организма и за това питам.

# 335
Вероятно, за да подпомогне имплантацията. Чистите според тялото, но със сигурност след 10 дена ще се изчистило. Направи тест в края на седмицата. Успех!

# 336
Sweety, ето табличката, която аз имам:

# 337
  • София
На 7ми имам сложена инжекция хориомон 5000 и днес ми се пада 6ти ден от трансфер на два петдневни ембриона преминали хетчинг. Пуснах кръвен и чхг е 19.98 утре пак мисля да пусна за да видя дали се покачва.. според Вас има ли шанс? Какво мислите за хориомона кога се изчиства?

Изчакай поне още няколко дни.
6 дни след трасфер чхг би трябвало още да е далеч под споменатата стойност. Трябва да е не повече от 5-6.
И да има в момента чхг от имплантация, то е замаскирано от хориомона.
Най-сигурно според лекарите е направо да се пусне тест 14 дни след трансфера и ако е над 2000 дори не е необходимо да повтаряш теста. Ще си спестиш много стрес и пари.

# 338
Sweety, ето табличката, която аз имам:

mimi2to, много благодаря за табличката. Аз знам само онова пресмятане, където 5000 се дели на 2 на всеки 24 часа. Радвам се да видя, че някой реално е тествал нещата. Flowers Hibiscus

# 339
  • гр. София
Момичета, утре ми предстои трансфер и искам да ви попитам: вие спазвали ли сте някакви по-специфични указания както преди трансфера, така и по време и след него?

От последния ми трансфер минаха 2 години и съм позабравила, но имам спомен, че някъде бях чела например, че не било добре да сме парфюмирани по време на самия трансфер, че силните миризми не влияели добре на ембрионите.

За момента това, което съм намислила е единствено да избягвам натоварване след трансфера, повечко почивка, както и да пия много вода.
Ако се сещате още нещо, споделете, моля.

# 340
Tова съм сложила в първия пост. На мен винаги са ми заръчвали само да избягвам горещите душове, даже като питах дали може да вдигам детето ми казаха, че е ок, ама при следващ трансфер бих си го спестила доколкото мога.
По време на самия трансфер и преди него не съм правила нищо по-различно.

Скрит текст:
Полезни статии
Както виждате в материалите, препоръките и практиките в различните клиники не са напълно еднакви, но общото е: избягване на сауни и горещи душове, да не се вдига много тежко, без силни физически натоварвания, но и без да се лежи постоянно (движението спомага за кръвоснабдяването на матката), ограничаване на кофеин, алкохол и цигари, и повече спокойствие. Точно заради спокойствието обаче всяка жена трябва да прави това, което я кара да се чувства по-уверена в успеха.

# 341
  • София
Аз преди трансфера гледах да съм ходила по голяма нужда и пиех много вода.
След трансфер първите 24 часа (на последния) си лежах, после още 3-4 дни си почивах у дома, но си вършех полека домакинската работа. След 5-6 дни си живеех нормално, без да вдигам тежко и избягвах публични места и градски транспорт.
Но пък и вирус изкарах, и загуба на приятел изживях, и разни други стресове праз първите 10 дни, но малкият човек се беше захванал здраво.

# 342
  • София
Сутринта преди трансфера ми бяха забранени всякакви парфюми, дезодоранти, лосиони за тяло и т.н. На моя мъж, който ме придружаваше - също. Идеята е средата да е максимално стерилна. След трансфера не помня да съм правила нещо специално, на следващия ден летях със самолет.

Момичета, утре ми предстои трансфер и искам да ви попитам: вие спазвали ли сте някакви по-специфични указания както преди трансфера, така и по време и след него?

От последния ми трансфер минаха 2 години и съм позабравила, но имам спомен, че някъде бях чела например, че не било добре да сме парфюмирани по време на самия трансфер, че силните миризми не влияели добре на ембрионите.

За момента това, което съм намислила е единствено да избягвам натоварване след трансфера, повечко почивка, както и да пия много вода.
Ако се сещате още нещо, споделете, моля.

# 343
  • София
Аз си бях с дезодорант (сух), с крем за тяло, даже и малко парфюм зад ушите и на китките.

# 344
Здравейте,
Днес 10.11- чхг 562
08.11-334
06.11-206
03.11-120
01.11-80
30.10-80
Трансфера ми беше на 17.10
Днес съм на преглед.
Дано се види нещо.
Притеснявам се много от извънматочна.
В началото много бавно нарастваше. Сега взе по-бързо да се покачва.
Консултира се с двама доктори. И двамата са на мнение - неправилно развиваща се бременност, но все още никъде нищо не се вижда.
А четох - макар и редки случаи - с успешна бременност с бавно покачващо се чхг в началото.
Не знам вече какво да мисля.
Желая успех на момичетата с положителен резултат!
Днес, без да съм пускала чхг - при предполагаемо около 1000, се видя точица вътре в матката... Ще се окаже малкия дявол... В сряда пак трябва да пусна, и в края или началото на другата седмица - пак преглед да решат какво ще се прави. Доктора предвижда аборт, но как само не искам да му вярвам и да се окажа от малкото успели, с неправилно нарастващо чхг.
Но - каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт