Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Момичета от 2 дни имам слузесто прозрачно зацапване. Днес ми е 6 ти ден след трансфер. Случвало ли се е на някои от вас

# 601
Това зацапване е характерно за овулация.  Прозрачно, слузесто течение, без мирис е характерно точно за това. Аз обаче го имам винаги преди трансфер. Не ми се е случвало след.
Може и друга да е причината Thinking
Момичета от 2 дни имам слузесто прозрачно зацапване. Днес ми е 6 ти ден след трансфер. Случвало ли се е на някои от вас

# 602

Много благодаря за статията. От клиниката в Турция искат на 9 ден резултат над 100 и от там идват филмите.
[/quote]

Моята клиника в Турция - Аджъбадем Маслак иска над 150 на 11 ден. Честито!

# 603
От Естрофема също се увеличава това прозрачно слузесто течение.

Това зацапване е характерно за овулация.  Прозрачно, слузесто течение, без мирис е характерно точно за това. Аз обаче го имам винаги преди трансфер. Не ми се е случвало след.
    Може и друга да е причината Thinking

# 604
    От Естрофема също се увеличава това прозрачно слузесто течение.

[/quote]
    [/quote]
    Възможно е, аз обаче нямам изписван Естрофем и не мога да кажа!

# 605
    Чела съм, че Л-карнитита подобрява енергията в митохондриите. Витамин Д също е много важен и трябва да е към горните нива.
    Аз пък пия купища добавки, имам ембриони, не съм правила ПИД, но съм до тук. Нямам имплантация или поне ЧХГ-то са твърде ниски стойности и всичко приключва.

# 606
    Аз нямам естрофем също та да е от него това течение.

# 607
    I've to, аз съм на 41, с некачествени яйцеклетки и с 2 неуспешни опита зад гърба ми, единият от които изобщо не стигна до трансфер. Сега съм след трансфер с донорска яйцеклетка, още не е ясно какъв ще е резултатът, но поне шансовете са малко по-големи.
    Изгубих 2 ценни години в пиене на добавки за подобряване на качеството на яйчниковия ми резерв и в излишни надежди. Моят съвет е: не си губи времето, а пробвай с донорска. На нашата възраст и при лоши показатели, аз поне не бих се надявала на чудо. Каквото и да решиш, успех! 😘
    [/quote]
    В коя клиника си? Желая успех! Green Heart
     И още един въпрос- донорските Я от чужда банка ли са или са български? Благодаря!

# 608
    Патенце, благодаря за подкрепата! ❤️
    В Gynolife Кипър съм, яйцеклетките са от кипърска донорка.

I've to, аз съм на 41, с некачествени яйцеклетки и с 2 неуспешни опита зад гърба ми, единият от които изобщо не стигна до трансфер. Сега съм след трансфер с донорска яйцеклетка, още не е ясно какъв ще е резултатът, но поне шансовете са малко по-големи.
    Изгубих 2 ценни години в пиене на добавки за подобряване на качеството на яйчниковия ми резерв и в излишни надежди. Моят съвет е: не си губи времето, а пробвай с донорска. На нашата възраст и при лоши показатели, аз поне не бих се надявала на чудо. Каквото и да решиш, успех! 😘
    В коя клиника си? Желая успех! Green Heart
     И още един въпрос- донорските Я от чужда банка ли са или са български? Благодаря!
    [/quote]

# 609
    Лина не се шашкай Simple Smile

И моят трансфер беше по същия начин. По време на самия трансфер не ми сложиха никакви инжекции и лекарства. Казаха ми, че резултатите са ми добри и няма нужда. Бях преди трансфера и все още съм само на Прогестан 200. Имам положителен резултат и и съм в 8гс. Не са ми казвали да меря прогестерона, не знам колко е и за сега всичко е наред. Ще съм на Прогестерон до 10 гс. Дано всичко е наред и след това.
    Стискам палци положителния резултат и при теб да се задържи ❤❤❤

Galetooo, и оз имах течения и розови зацапвания около 6 ти ден и продължиха поне 4-5 дни. Може да е част от имплантацията ❤❤❤
    Желая успех от все сърце❤❤❤
    И на всички останали чакащи стискам палци и се моля и за вас ❤

Има ли момичета, на които за подготовка за ЗЕТ и след ЗЕТ не са им изписвани Прогестанови инжекции?
    Пациентка съм на Мемориал. Този път нямах прогестан декс инжекции в протокола за подготовка за ЗЕТ. В деня на трансфера прогестерона ми беше 19,1 и докторите решиха да остана само на 2x1 Прогестан 200мг вагинално и след трансфера. На 11 ден след трансфера и положителен резултат за бременност, прогестеронът ми беше 22,1. От Мемориал отново не промениха протокола. До сега всеки споделя, че е на поне веднъж дневно Прогестан Декс инжекции и ми се струва много странно всичко това... Sad Моля за мнение. Не че държа да си слагам тези инжекции, просто не искам нещо да се обърка

# 610
    Нищо не ме боли от днес обаче.
    Вече не знам какво да мисля изперкала съм на цяло.
    Добре изглежда резултата, пу-пу да не му е уроки! Flowers Four Leaf Clover
    [video][/video]

# 611
    Ноакиа, знам, че симптомите се появяват и изчезват. Стискам ти палци и на краката, както и на всички чакащи тест или термин! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 612
    Здравей LLinaa!

Предишното ми успешно инвитро изобщо не съм слагала никакви инжекции, само вагинално глобули, както ти сега Simple Smile Всичко си беше наред...

Има ли момичета, на които за подготовка за ЗЕТ и след ЗЕТ не са им изписвани Прогестанови инжекции?
    Пациентка съм на Мемориал. Този път нямах прогестан декс инжекции в протокола за подготовка за ЗЕТ. В деня на трансфера прогестерона ми беше 19,1 и докторите решиха да остана само на 2x1 Прогестан 200мг вагинално и след трансфера. На 11 ден след трансфера и положителен резултат за бременност, прогестеронът ми беше 22,1. От Мемориал отново не промениха протокола. До сега всеки споделя, че е на поне веднъж дневно Прогестан Декс инжекции и ми се струва много странно всичко това... Sad Моля за мнение. Не че държа да си слагам тези инжекции, просто не искам нещо да се обърка

# 613
    Здравейте, включвам се 5-ти ден след свеж трансфер на 1 петдневен ембрион. ☺️
    Искам да ви попитам, някой получавал ли е нощно потене от лекарствата? Пия естрофем , Медрол, циклогест и слагам Зарзио.
    Последните 2 вечери се потя. Обикновенно тези симптом ги получавам няколко дни преди цикъл. 😔  Надявам се греша...

Пожелавам успех на всяка една от вас! 🍀

# 614
    • Пловдив
    И аз имах нощно изпотяване, мисля, че е от естрофема.
    Пожелавам + тест и успешна бременност до финал! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт