Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 771
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, включвам се 5-ти ден след свеж трансфер на 1 петдневен ембрион. ☺️
Искам да ви попитам, някой получавал ли е нощно потене от лекарствата? Пия естрофем , Медрол, циклогест и слагам Зарзио.
Последните 2 вечери се потя. Обикновенно тези симптом ги получавам няколко дни преди цикъл. 😔  Надявам се греша...

Пожелавам успех на всяка една от вас! 🍀
При мен е същото, и преди цикъл и при двете бременности имах изпотяване.
Желая успех!

# 616
Здравейте! Днес пуснах отново ЧХГ, но резултата е 14.6. В понеделник беше 9.6.
Днес е 7ми ден след трансфер, доктора каза че е рано и да не спирам нищо направо да дойда на официалния тест на 4.12.
Много съм притеснена отписах този опит…..

# 617
Пусни на 4.12
Стискаме палци!
Все пак расте Yellow Heart
Днес е 7ми ден след трансфер, доктора каза че е рано и да не спирам нищо направо да дойда на официалния тест на 4.12.

# 618
Много е рано според мен, не би трябвало да те притеснява и да отписваш опита! Просто имай търпение

# 619
  • гр. София
Не го отписвай!
Да, нисък е резултатът, но то е и много рано, както и докторът ти е казал. Тепърва започва да се секретира ЧХГ, така че има време да се покачи.

# 620
Според мен е нормално съвсем в началото да не се удвоява правилно, все пак още се закрепя. Направи тест в понеделник.

# 621
Наистина в толкова ранен етап не може да се търси абсолютната закономерност.
Вижте 9 ден и нататък. Според мен ще е ок.

# 622
Благодаря ви!
Имам малка надежда, чудото ме чака и в понеделник ще се изненадам от резултатите. 🍀🍀🙏🏻

# 623
За пръв път чувам някой да си прави тест на 5 ти ден. То едва тогава е имплантацията. Постижение голямо е че имаш положителна стойност.

# 624
0,10 резултат на 8-ми ден, при трансфер на 4-дневни Е, си е пълен провал, нали.... Cry

# 625
Patence, не е ли рано? Пусни пак на 12ти ден чак според мен.  Аз съм с 5-дневни и ще пускам на 11ти.
Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

0,10 резултат на 8-ми ден, при трансфер на 4-дневни Е, си е пълен провал, нали.... Cry

# 626
Рано- рано, ама ЧХГ вече трябва да е започнало да навлиза в кръвта. А при мен си е абсолютна 0!
Иначе са ми дали тест на 02.12 (събота)
В малкия град няма как да направя в събота, затова мислех за петък....., ала не вярвам, че след два дни ще е нещо по-различно. След като в сряда е 0.10, колко да е в петък.... Cry
Patence, не е ли рано? Пусни пак на 12ти ден чак според мен. 

# 627
Ако имаш възможност, пусни си в петък и в понеделник пак. И аз съм в малък град без работеща лаборатория през уикенда,  моята дата за тест също е 02.12., затова ще пусна в петък. Късмет и не бързай да се отчайваш, моля те! ❤️

# 628
Днес на 9ти ден си пуснах кръвен тест на 5-дневно ембрионче. За жалост резултата е 0,32 😔 ако имаше нещо щеше да покаже успех на всички надежди големи но късмет нямахме и този път!

# 629
Момичета, какво е това крайно нетърпение и правене на тестове когато си решите?! Недоумявам! Сега работата ви е да сте спокойни и с позитивизъм да съпортвате процеса. Като си организирате стрес в ранен етап как си помагате?
Никоя от нас не знае какъв трябва да е резултата на 5 и 7 ден, защото не се практикува! Не се прави така!
Моля ви се вразумете се, успокойте се, пригответе си хубава домашна храна, погалете си коремчето и се молете❤ и изчакайте когато наистина му е времето.
И аз се моля с вас 🙏❤
Ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт