Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 730
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Цитат на: Me, Myself & Ilink=topic=1599391.msg47278574#msg47278574 date=1701362505
732_85,
И аз съм с 3-дневни. Hug
На 10-ти ден направих пиклив тест (бледа черта), на 11-ти ден първо пиклив (пак бледа черта), после кръвен (резултат 517). А официалния тест за пред докторката чак на 14-ти ден (резултат 2502).
Така че според мен най-най-рано на 10-ти ден за 3-дневни или по-добре 11-ти.
Стискам силно палци и при теб да е положителен! Flowers Four Leaf Clover
Ехаа,супер
Значи да чакам😔
А сколко 3 дневни си

# 676
732_85, на 20.11. ми беше трансферът, на две 5-дневни. Утре ми е денят за тест, тъй че приемам мноооого стиснати палци и положителна енергия 😊❤🌷

Стискам ти палци, Иве!❤🙏🍀

# 677
  • гр. София
732_85,
Две ембриончета ми върнаха. А на теб?
Още съвсем малко ще почакаш, спокойно, ще мине бързо. То след положителния тест всъщност тепърва започва още по-дългото чакане Grinning - чакаш първи преглед да се види сакче, после следващ да се чуе пулс, после и за всеки следващ Grinning Пожелавам ти и такова чакане да имаш скоро! Hug

noakaia,
Може, и аз си го помислих. След няколко дни ще разбера дали са 1 или 2.
Ти чак в понеделник ли ще правиш пак кръвен?

# 678
732_85,
Още съвсем малко ще почакаш, спокойно, ще мине бързо. То след положителния тест всъщност тепърва започва още по-дългото чакане Grinning - чакаш първи преглед да се види сакче, после следващ да се чуе пулс, после и за всеки следващ Grinning Пожелавам ти и такова чакане да имаш скоро! Hug

noakaia,
Дано всички имаме късмета да Дочакаме

# 679
Ме, и аз мисля че има голяма вероятност да са двечки при тебе.
Желая ти лека и безпроблемна до финала. HugHeart

# 680
Да, в понеделник. Но тази сутрин се събудих с доста странно усещане. Вече не ме придърпва долу, не ходя често до тоалетна така че са ми ясни нещата. Ще търся проблема и ще се подготвям за нова стимулация.
732_85,

noakaia,

# 681
Здравейте,спешно се нуждая от Progestan Dex 25mg. Някой ако има???

# 682
  • София
За Пролутекса. Имам сериозен стаж и не мога да кажа, че са били болезнени инжекциите освен в случаите, когато уцеля капиляр. Последния път, обаче след една от инжекциите ме заболя и ме боля 4-5 дена след това и то в широк диапазон беше болката. Но най-шокиращото за мен беше, че кожата ми беше побеляла като с нарушена пигментация-мъжът ми го забеляза пръв. Аз се шашнах, защото наистина съм слагала много пролутекс 2х1 ( имам и успешен опит един) и такива чудо никога не ми се беше случвало. И в Интер ет не намерих нищо подобно като страничен ефект. Добре, че бях на трансфер същия ден в клиниката, че много се бях притеснила. Интересно беше, че не всички сестри знаеха дали е нормално. Но се намериха 2 и потвърдиха, че е абсолютно нормално. Ако е синьо мажеш с Арника, в случая ми казаха, че трябва да чакам да ми мине.

# 683
Точно така беше и при мен, matta, все едно без пигментация въобще. Благодаря, успокои ме. Иначе тази сутрин видях, че вече се е оправило при мен, от втората инжекция нямах такъв ефект, както и почти болка нямах. Благодаря още веднъж и на всички други, които споделиха как е при тях.

Стискам палци на всички, които скоро трябва да правят тест! Дано да има само много хубави ЧХГ-та до края на темата Flowers Four Leaf Clover

# 684
Момичета а колко от вас имаха положителен резултат  на теста  при 3 дневни ембриони
Успех на всички🍀🍀

# 685
Момичета а колко от вас имаха положителен резултат  на теста  при 3 дневни ембриони
Успех на всички🍀🍀

Със сигурност има момичета с успех с 3дневни. На вас кой опит ви е това и какво обясниха - защо не чакат ембрионите до стадий бластоцист?

# 686
Успех на всички🍀🍀

Със сигурност има момичета с успех с 3дневни. На вас кой опит ви е това и какво обясниха - защо не чакат ембрионите до стадий бластоцист?
Аз съм в процес  на чакането до тест
Според д-ра най добре беше   да са 3 дневни
Изкараха 4 върнаха 2

# 687
Ох, хора, днес е 4ти ден след трансфера и имам усещания ниско долу, все едно ще ми дойде скоро. Гърдите са си ми подути, ама то е от медикаментите. Направо всякаш ще си ми дойде до броени дни, така ме е страх да не е това. Sad
Сигурно не се е получило и тоя път, 4ти ден да усещам такива неща е рано..

# 688
И други момичета са имали такива усещания и положителен резултат, така че не бързай да се отчайваш.

# 689
И други момичета са имали такива усещания и положителен резултат, така че не бързай да се отчайваш.
Според това което чета 
Май наистина твърде рано  отписваш опита

Общи условия

Активация на акаунт