Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Ох, добре че на колелето на късмета ми се падна "Опитай пак", че иначе и аз щях да размишлявам над нови покупки.

# 151
Май с нашите покупки да ти се падне "опитай пак" е най-големият късмет Grinning

# 152
Ох, добре че на колелето на късмета ми се падна "Опитай пак", че иначе и аз щях да размишлявам над нови покупки.
А на мен “синджирчета” за нокти, слава богу!🤓🤓🤓
Аз едва се сдържам за тези нови бази, сърбят ме ръцете, казвам ви…Особено тази червената флаш…очите ми останаха в нея…

# 153
Има ли бази флаш по 7 мл? Излизат ми само тези по 15 мл.

# 154
  • София
Не го намирам това колело на късмета в сайта й. От къде се влиза?

# 155
ОМГ, и аз спечелих лампа Sun One  48W  за поръчка над 50 лв. Заслужава ли си да поръчам? Мисля да го направя, но все пак искам и Вашето мнение?

# 156
Ако ти трябват разни неща, си заслужава, да. Лампата не е никак лоша.

# 157
Не го намирам това колело на късмета в сайта й. От къде се влиза?

Трябва да си свалиш приложението!

За съжаление не намирам тази Линдт база на Коди при Елена Арт. Ще си взема май белият build it up gel и каучуковият топ за гел лак. Чудя се и на спарклинг базата в бордо, но ми се искаше черната, а е изчерпана.
По принцип ми трябва хубава база и топ, защото на Семилак са ми на привършване, а Pico не ме впечатлява. Добър ли ми е избора или препоръчвате нещо друго? Много си разбивам ноктите с тази пила, а по природа са меки, чувствителни и лесно се разслояват.

# 158
Аз лично харесвам каучуковата база и топа без лепкав слой на Коди. А базата за ламиниране се казва Lint base, вероятно затова не я намираш.
https://elenaartnails.com/store/osnova-za-laminirane-7-ml/

# 159
Регистрирах се при елена, но колело никъде няма? Къде го открихте?

# 160
Аз пък взех, че отворих Алито и ми излезе лампата без кабел (която Елана продава) на 102 лв., но с някакви отстъпки я взех на 88 лв. Само,че е цветна, а не бяла отвън.

# 161
Някоя има ли този топ лак? Има ли достатъчно частици в него?
https://elenaartnails.com/store/top-pokritie-bez-lepkav-sloi-art03/

Падна ми се буфер пила от колелото.

# 162
Да, точно гланцовия със златно фолио имам, и го харесвам. Има доста частици в него, но на сравнително малки парченца, не големи като в базите.

# 163
Аз сега пуснах поръчка в Али за 29лв, 11 неща си купих....после отворих на Полина сайта, работилницата и там гледам, че за тази цена щях да си купя 2 неща 😂 Взех си 10 накрайника за аеропуфа за 3лв някъде, при Полинка 4бр накрайника са 5лв. Взех си 50бр еднократни пилички (едни колкото кибритени кутийки, 100/180 грит) за 92ст, а при Поли 50бр са 15лв. Взех си печат за 4лв и отделно няколко шаблона по 2-3лв. За 1 долар си поръчах 10 такива четчици, имам да чупя и да хвърлям колкото си искам (в бг сайтовете 1бр е 1лв) Въобще никакъв смисъл да се взимат повеечето консумативи от бг сайтовете, и от колелото на Елена спечелих някаква буфер пила, ама въобще не ми трябва. Единствения минус на евтините пили е, че при мокрене им пада абразива бързо, но ако си ги ползвате вкъщи само на вашите нокти и не се мокрят са перфектни. 😊

# 164
  • София
Имам въпросче - наскоро Кармила спомена, че при полигела оформянето под ноктите може да става след изпичане с приставка игла. До колкото разбрах това е диамантена фреза и ползвах такава за оформяне под ноктите днес, като в началото се получаваше много добре и беше по-удобно отколкото с други фрези. Но на третия нокът по полигела оставаха сиви следи, тоест самата фреза май се самоизпилваше на полигела. Да не би да съм разбрала погрешно и да не е трябвало диамантена? Сигурно е трябвало от онези дето са като метални? Може би някоя по-фина от тях, за да оформям по към пръста?

Общи условия

Активация на акаунт