Я всеки да си каже бисерът от днес,който бебчо е изтръсил!

• 3 902
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Вчера Яна яде за пръв път ананас. Питам я на шега "Това анаВас ли е?" Тя ми казва - АнаВас е когато имам рожден ден и питам "А на вас торта? Това е ананас!"

# 31
Татко и я научи като клекна да идва да ми дърпа дънките за да ми види прашките  ooooh!
Снощи бях ме в свеки на гости и нашата като отиде зад баба си и и вдига блузата и започва да дърпа панталона на долу  Laughing Жената се чуди какво прави тази нейна внучка,а аз и викам иска да ти види прашките  hahaha  Joy Голям смях падна  Laughing

А другият и номер е като дойде някой в къщи да му вдига блузата и да вика пъп-пъпу,т.е да си покаже пъпа   Embarassed  hahaha

# 32
Дейността сушене на коса със сешоар /ако така се пише/  според Спасчо се нарича "сушарене"
и звучи по следния начин
"Мамо, хайде да се сушариме"

# 33
  • София
Казах му, че е много печен, а той отговори: Не съм печен, стоплен съм. Shocked

# 34
Казах му, че е много печен, а той отговори: Не съм печен, стоплен съм. Shocked

hahaha Joy hahaha Joy

На колко градуса го пекохте? Mr. Green

# 35
Най -любимо ми е пъдпъгът (пъдпъдък) и кувал (кашкавал). Но и мутет (имунитет) не е за подценяване.  hahaha

# 36
Беше изгаснал тока, и предложих на щерка ми, да играем на някаква игра, на свещи, но тя ме отряза: Не, ще чакам да изгреят лампите! Crossing Arms

# 37
от два дни се опитва да каже правилно Чорапогащник. На срички. някак си винаги излиза "Чо-па- ро - гащ-ник"...
снощи хранихме с хляб улична котка, на която малкият нареждаше- "дъвчи, няма да плюеш! и с пълна уста няма да говориш! "

# 38
Малко преди да навърши 5 годинки средният ми син Митко овладя и броенето след 10 - единадесет, дванадесет ..... осемнадесет, деветнадесет,  десетнадесет....

# 39
Дойде ни нагости на вилата една жена с бебенце... Аз много му се радвах, говорих му с онзи тон , знаете - за бебета....Ела при леля, леля да те гушка...
След няколко часа слушам сина ми на терасата вика кучето - Ела , лельо,ела! Леля ще те гушка!

# 40
  • До хладилника, който обичам
Мая, 3,7г.
'Мамо, с тези обеци си като малекенга!'
Еопар - леопард.

# 41
  • София
"дъвчи, няма да плюеш! и с пълна уста няма да говориш! "
smile3532 smile3501

Браво, отдавна не се бях смяла така, благодаря ти  bouquet

# 42
На 5г - "Мамо, къде в човешкото тяло е свирката?"  Shocked
Батко и е на 11 и явно започва да се информира за птички, пчелички и по-интересни изпълнения, като вероятно не е пропуснал да осветли сестра си...

# 43
И моя мъник е истински извор на "мъдрост".  Ето някой примери.
Като беше на около 2 години, една сутрин баща му прави кафе и бърка с лъжичката в моята чаша. Малкият решава, че баща му иска да ми вземе кафето и крещи : Тати, мама кофе мой! (т.е. Тате, това кафе е на мама).  Joy
По-скорошен случай: за вечеря има кюфтета, но Бебо се разсейва и брат му го увещава: Яж кюфте, за да станеш силен. А той: Абе, Гого, от кюфтета не се тава силен. (защото гледа Попай моряка, който става силен от спанак, не че моите деца хапват спанак, де... )

# 44
Преметнал се моя син през облегалката на дивана и вика: Помощ! Помощ! - Погледнахме го ние , преценихме че няма опасност да се нарани и ... нищо. След малко той се изправя и възмутен казва: Казах, помощ! Не казах - стойте си така!

Общи условия

Активация на акаунт