Отговори
# 255
Яд ме е, защото имат прекрасни актьори и ги накараха да играят тази пародия. Сигурно и те вече се надяват да падне рейтинга и да се отърват от тази простотия 🤦 Сценаристката просто да отиде да се гръмне🤦

# 256
Диванчето при психиатъра ги зове... Все пак се надявам сценаристите да не са толкова изперкали... Ще пия едно голямо!:disappointed_relieved:

# 257
Оххх имам нужда и аз като Ферит малко да помисля, че главата ми не го побира това....

# 258
  • Яко в Матрицата...
Имам чувството, че това е отмъщение отправено към зрителите Joy И че лежат на кълката, че няма лоша реклама. Сериалът дори да събира негативни коментари, пак много се говори за него. Демек - всичко е точно.

Гледах сцената между Сейран и Султан. Не ми хареса. Можеше много по-добре да го режисират, но колко по-лесно е да се вика и крещи... Пълни некадърници са и режисьорът, и сценаристът.

# 259
Още по-голям сеир във фрагмента 🤦😂😂😂😂😂
Идиотиии🤦🤦🤦

И ако някой е изпуснал тая простотия сега я повтарят серията 🤦😂😂 Бучето в мейн каста😖😀😀😀

# 260
Голям фраг нищо не разбрах от думите но ще е забавно

# 261
Има ли фраг?
Може ли да го споделите?

Идиотиии🤦🤦🤦

# 262
Хора .. след тоя фраг се разплаках .Съсипаха ни историята , съсипаха приказката СейФер, съсипаха идеята за ГОЛЯМАТА любов.Магията на тези двамата я сринаха.

# 263
Айде Феро пак в дискотеката...
Представя си Сейран иначе че е бременна....

# 264
Утре ще е страшно Joy Misc Gun

# 265
Сега като нищо ще наклеветят че Сейран сама се е тровила като стой та гледай. Ферит образа му е дъно щял да става баща, къде го момчето да се хвърля пред куршумите… Не не фен съм на сериала но той е дъното да го финализират и това е…
Идиотиии🤦🤦🤦

И ако някой е изпуснал тая простотия сега я повтарят 🤦😂😂😂

# 266
  • София
Аз утре серията няма да я гледам. Не вярвах, че ще го кажа. Това е положението.

# 267
Ооо не май ще пропусна утре...
Хораааа искам да приключи този сериал и Мерт и Афра да се махат от там...
Плаче ми се чак..

# 268
Хахахаха, Ферит си е чапкън и нарцис, но не се надявам на диванчето с психиатъра. Никак не развиха добре филма, поне в този епизод.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт