Отговори
# 270
Не знам защо дадоха Сейран на видео зон,майтап и тя да забременее 😂😂😂😂😂😂😂😂накрая аз ще се метна отнякъде хахахаххахага

# 271
КайСун чак се целуват 😂😂
Кязъм сега ще ги ожени набързо.
И Суна я направиха на пълна идиотка. От сватбата си избяга с Абидин, рева за него. И сега чу за брака и плюсове от него и айде вече влюбена и загубена 🤦

# 272
Албена, Ферит си представя, че Сейран е бременна...
Тази жилетка..........

# 273
Феро си представя , че е тя.

Между другото си мисля , че точно тя ще разбере , че е бременна .. ще разбере и за Пелин и ще напусне Ферит.

Най-много се дразня , че Ферит пак ще води двойствен живот .. никога само с една.

# 274
  • София
За 5 минути сринаха образа на Ферит, дето го градиха повече от 20 серии. И да лъжат какво значение има. Той нали повярва.

# 275
Ще се гледа, да се успокоим най-добре. Драмата следва, когато Сейран разбере за бремеността. И рейтингът ще е висок мисля. Само скандал след скандал. Зрелища.
На Суна спешно и трябва мъж, много слаб ангел има. Харесва всеки срещнат, без Сафет 37 номер.  😳

# 276
И какво Гюлгюн с чанта пари и Сейран да разпитва Султан🤦 Още една простотия. За Сейран лошите новини няма да имат край. Какво ни топли, че Ферит си представя Сейран бременна?

# 277
Точнооо за 5 секундииии няма и 5 минути го съсипаха образа на Феритттттттт
Ох хора аз чесно ви казвам че ми стана чак горещо.... получих горещи вълни от нервиии

# 278
Утре продължава кашата, хахахаха.

# 279
И най-логично е Сейран да остане първа съпруга на Султан Ферит Nerd   Тя ще учи, Пелин и Султан ще му народят наследници  и всички, ще живуркат мирно и щастливо.   Голям майтап е сценария Joy
Пелинчето лъже, но явно Фирит е изневерил.
Може и Орхан да направи извънбрачно дете на султанската щерка. Ще затворят  кръга, по стъпките на старейшината.Blush

# 280
Чак му помага... да не би да е станала добрата фея за 1 вечер.. и да го е съжалила....

# 281
Според мен два поредни дни са тактическа грешка.
Не гледах, след като изчетох изобщо и не мисля.
Язък за всичко досега. Не вярвам да нямат бюджет, просто явно за средата на живота за която пишат други сюжети няма, освен лъжи и коцкарство. Нюкет с тоя нос ме влудява. Язък и за Мерт, и Афра.

# 282
С тоя епизод днес .. се закопаха и за утре.След тая гадост , не мисля , че някой ще гледа.По -скоро даже ще има як бойкот.

# 283
Сейран продължава да яде бой от Кязъм и никой никакво отношение не взима 🤦
Ферит в дискотеката 🤦
Чак отишъл на контролен преглед с Пелин🤦

# 284
Кязъм щял да разбере за Султан-Ферит и ще то изнудва да направи дете на Сейран.... що за глупости са това??? Какъв баща трябва да си... писна ми да гледам как постоянно малтретира дъщерите си.... те не са негово притежание лелеее вбесявам се
Скъпа Лейля, не ставаш... ставай и си ходи... аз ще напиша по-добър сценарии от теб а дори не съм учила за това.....

Общи условия

Активация на акаунт